15826053_1405560792816872_1820184876140030358_nRussen zouden via computer hacks, de verkiezingen in de VS hebben beïnvloed.

Nou en, hadden de  Europeanen, filmsterren, Chinezen of Arabieren ook geen wensen wb de uitkomst van de verkiezingen? En wat is er slecht aan het boven water halen van allerlei interne democratische stukken of stiekeme deals van Hillary of wie dan ook?

Is het ook niet ridicuul en onnozel van de VS dat na beïnvloeding (nou ja zeg maar gewoon moorden, aanvallen en oorlog door de VS)  van machten in Chili, Nicaragua of Afghanistan, nu ineens het hacken van computers heel erg verkeerd is? Of nadat Frau Merkel en de rest van de EU werd afgeluisterd door een van de vele Amerikaanse inlichtingendiensten?

Dan heb ik nog liever die eventuele hacks dan, deze nog steeds niet bewezen, als excuus gebruiken om extra tanks aan de grens van Rusland te zetten en op basis van de Nobel vredesprijs een achtste oorlog te beginnen.

Trouwens alleen al de kromme redenatie van Obama dat alle 17 ( jawel er zijn er inmiddels 17!) VS overheids informatie diensten, wijzen naar Russische hacks. Dat argument kennen we nog uit de tijd van de ‘noodzakelijke’ inval in Irak: toen waren er 16 informatiediensten die unaniem verklaarden dat Saddam massa vernietigingswapens had, hoe kun je daar nog aan twijfelen?

En als je dan ook nog 5 minuten kijkt naar het intervieuw met Jon  McAfee McAfee  waarin hij de vloer aanveegt met de CIA, weet je het helemaal zeker.

9 REACTIES

  1. Hypocriet klagen over gehackt te worden en zelf de monopoly willen hebben? Is dat een nieuwe trend bij de overheid?

  2. Het hacken en bespioneren kan natuurlijk gebruikt worden om te manipuleren.

    Daarom was Pim ook lastig. Hij gaf bepaalde dingen gewoon openlijk toe en in een darkroom is het lastig filmen.

Comments are closed.