Het probleem is dat gekken en fanatici helemaal overtuigd zijn van hun gelijk,
terwijl wijze mensen twijfelen.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

5 REACTIES

  1. Gekken en fanatici hebben wij genoeg meegemaakt; in overheidsdienst. Ze waagden het niet te twijfelen aan hun opdrachten. Dat heeft bij ons alle twijfel weggenomen. Landen worden geregeerd door een stel gestoorden! Want anders… zou er niet zo’n krankzinnige situatie zijn gecreëerd.

    @jhon [1]: Het ‘voordeel’ van de klimaatverandering waar Al Gore het over heeft, is dat het type mensen wat de ‘vissers van mensen’ naar op zoek zijn (het type dat tegen de stroom inzwemt en ongebaarnde wegen gaat) steeds vaker gewoon op straat te vinden is. Het nadeel van diezelfde klimaatverandering is dat ze bijna niet meer gevangen kunnen worden. En áls ze al gevangen worden… kunnen ze de eigenschappen bljiken te hebben van de Japanse kogelvis. Niet zonder risico om te veroberen 😀

  2. Het concept ‘vissers van mensen’ is vooral bekend van de pedo-club in het Vaticaan. Het opperhoofd daarvan draagt de vissersring. Aan de hand die door staatshoofden wordt gekust als teken van onderdanigheid.

Comments are closed.