8 REACTIES

 1. @Nico [1]:

  Correctie. Mensen LATEN zich beroven. Meestal een koekje van eigen deeg, want als een ander beroofd wordt om de eigen hobby’s mee te betalen, dan klaagt men niet.

 2. Het dragen van twee helmen, opzich niet een hele rare keuze natuurlijk. In die zin,de snelweg is vol van doorgesnoven libertariers, die honderdtachtig rijden, want tijd is geld en geld, dat wil je, want Ayan Rand zegt dat. Zij heeft daar eens een boek over geschreven, het heet Atlantis.

  Maargoed, ik dwaal af.

  Wat mij betreft draag je achttien helmen. Een wet daarvoor is alleen niet bepaalt zinvol, dan weet je zeker dat niemand meer een helm draagt. Het zou gewoon een aanbeveling moeten zijn.

  Rijd veilig, vrij veilig, rook niet etc.

  wiewatwaar? [6] reageerde op deze reactie.

 3. @jaas [4]: Met jouw eerste alinea diskwalificeer je je voor elke vorm van discussie.
  Wát een wanvertoning weer. Slaat nérgens op, zowel de bewering (doorgesnoven libertariërs die 180 rijden) als de motivatie (moet van Ayn Rand).
  Kom nog eens terug als je uit de prehistorische vooroordelen gegroeid bent.

 4. vrolijk vriendje van me. Het zijn altijd de ‘liberale’ partijen, als de vvd, die heel graag willen dat men heel hard kan rijden. Dit leidt vervolgens wel tot tonnen verkeersslachtoffers .

  Libertariers kwijlen hier ook over, want dat harde rijden is goed voor ‘de economie’ . Het is aso gedrag.

  Daarom is het niet gek, om in gepantserde auto te zitten, met zes helmen op, zolang de VVD psychopaten de scepter zwaaien.

Comments are closed.