Meneer Rutte. Met stijgende woede volg ik het nieuws. Nu weer 2 terroristische aanslagen in Spanje en 1 in Finland. En u, uw collega’s en de EU-hotemetoten huilen krokodillentranen. U, uw collega’s en de EU-hotemetoten zijn hier echter persoonlijk voor verantwoordelijk, maar u zult er nooit op worden aangepakt.

Hoeveel maal is er niet gewaarschuwd door veiligheidsexperts over het gevaar van terugkerende Jihadisten, die zich mengen onder echte vluchtelingen?

En wat doen de EU en de regeringen van de meeste lidstaten? Netjes opvangen, nauwelijks echte controle op wie ze zijn, want hun burgerrechten zouden eens geschonden worden. Hoe zit het met de burgerrechten van hun slachtoffers? Pas eindelijk de wetten eens toe of pas ze aan de realiteit aan.

Om ze te veroordelen om wat ze bij IS hebben gedaan moet worden bewezen dat ze zelf geweld hebben gebruikt. Een kind kan voorspellen dat dit niet mogelijk is, dus worden ze vrijgelaten om hun aanslag hier toch op termijn te kunnen plegen.

Ik ben ervan overtuigd dat veel Moslims het met dit geweld niet eens zijn; helaas kan ik aan de buitenkant niet zien wie Jihadist is en wie niet. En daardoor dwingt u mij om alle Moslims die ik niet ken over 1 kam te scheren. Ik mijd ze en wil niets met ze te maken hebben; dat is mijn goed recht omdat ik zelf uitmaak met wie ik omga en met wie niet.

Tevens constateer ik dat min. Blok weigert om de veiligheidsmaatregelen aan te passen aan de realiteit; hoe laf en natuurlijk goedkoper dan het wel doen. Dat de burger het lijdend voorwerp is maakt niet uit toch? U en uw collega’s worden toch wel beschermd.

Ik wil dat alle vluchtelingen grondig gescreend worden op hun antecedenten; wie geen paspoort heeft moet geweigerd worden totdat hij/zij kan aantonen dat hij echt vluchteling is. Ik ben niet tegen het toelaten van echte vluchtelingen maar wel tegen gelukszoekers en Jihadisten.

Nou heb ik niet de indruk dat u zich ook maar iets aantrekt van wat de burger wil, maar wen er dan maar aan dat de burger zich ook niets meer aantrekt van wat de EU en u willen.

ingezonden door ergboos

31 REACTIES

Comments are closed.