zondag, 27 augustus 2017
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Vrijheid Radio Week 33

vr-s05e33

Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Peter Beukelman, Henk, Yoshi Livo en Johan Jongepier

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Nico schreef op : 1

  Over “Vlammenwerper ingezet in de strijd tegen daklozen”.
  Is het iemand al eens opgevallen dat veteranen die namens of tegen een staat hebben gevochten steeds vaker als thuislozen eindigen?

  Pcrs [2] reageerde op deze reactie.

 2. Nomen Nescio schreef op : 3

  Die kwestie met “Robert Lee” was weer een opzienbarend dieptepunt met linkse totaalmalloten die liever riskeren voor ‘racist’ te worden uitgemaakt dan ‘triggert’ worden door die ‘aanstootgevende’ naam.

  Ik ben benieuwd wanneer zij beelden onder de guillotine gaan leggen. Dat deden hun maf geworden soortgenoten in de 18e eeuw ook.

  Overigens ben ik nu ‘triggert’ dat de staats TV de nepdocumentaire ‘Jezus’ (of was het Yasser?) nu niet uitzend. Zo kunnen wij niet lachen op de verschillige TV-avond.

 3. Nico schreef op : 4

  @Pcrs [2]: Ook dat is waar. Het is nogal bizar dat sommigen geen andere uitweg zien, wat het failliet (van het Latijnse fallere; bedrog) van hun omgeving aantoont. Beschaving is niet beschaafd, heeft niet de ballen om te doen wat noodzakelijk is.

  Iets dergelijks geldt voor zelf-oord plegen; verhuizen naar een ‘betere plaats’. Soms een ‘gewone verhuizing’, soms emigratie. In religieuze termen wordt weleens gezegd dat God niet van zelfmoordenaars houdt, in staatkundige termen zou je kunnen stellen dat de ‘god van de overheidsmachine’ (staatshoofd) niet van zelf-oordenaars houdt. Kapitaalvlucht naar een concurrerend machtsblok 😀