waarom doen we dan zoveel tegen terroristen, maatregelen en privacy, maar zo weinig aan de bijen?

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

12 REACTIES

 1. we doen geen reet aan de bijen omdat ze er al honderden miljoenen jaar zijn…..en ze zullen er nog vele honderden miljoenen jaren zijne blijven zunne….

  ..over terroristen iets anders…die hebben we gebruikt voor een agenda en die klootzakken waren er vroeger niet dus die zijn er binnenkort ook niet meer want er komen robotten….

  …geweldig hey hoe de matrix zich zelf in kontrolle houd, hoef je geen roette of pechietoldyouso voor te hebben….

  Marcel [11] reageerde op deze reactie.

 2. Het mooie natuur geneeswijze product Apis Mellifica wordt gemaakt van gemalen bijen lichamen, als je dat zo noemen kunt, het heeft grote geneeskrachtige mogelijkheden, reeds gebruikt door de Oude Egyptische culturen, ach terroristen zijn van alle tijden, ze werden en worden gekweekt, de bijen en de terroristen, bijden goed bruikbaar blijkbaar, Johannes

 3. Bijen verzamelen honing, waar beren dol op zijn.
  Sommigen verzamelen honingzoete woordjes. Wie is dáár dol op?

  Een paar knelpunten:
  – Zowel honing als woorden kunnen een geneeskrachtige uitwerking hebben. Maar dan moeten ze wel zuiver zijn.

  – Kennelijk moet en zal de angel uit woorden gehaald worden. Zoiets als pitloze druiven. Maar zonder angel of pit blijft er weinig over van geneeskrachtige werking. Die zit juist daar. Lees maar na. Het is bitter (pit) of pijnlijk (angel), maar soms precies wat iemand nodig heeft.

  Bijen bestrijden is zoiets als ‘shoot the messenger’!

 4. Als auto’s op dit moment zouden worden “uitgevonden” zouden ze nooit toegelaten worden.

 5. @Mrbleusky [5]: Daar moest ik ook aan denken. Van bijen krijg je honing en die beesten haten je niet, dus een fatale steek valt in de categorie ongelukken.

  Terroristen zijn meestal geobsedeerd door een maf sprookjesboek of politieke kwestie en haten je juist daarom. Ik heb liever bijen.

  Een lastige bij kun je dood meppen als die je lastig valt. Als je dat met een terrorist doet krijg je problemen met politici van wie dat niet mag. Ook zo raar.

  Mrbleusky [9] reageerde op deze reactie.

 6. @doc [1]: Neem me niet kwalijk, ik ben van de exacte getallen. Honderden miljoenen jaren is een onjuiste bewering.

  Zowiezo is leven zoals we dat nu kennen vrij recent als je het afzet tegen de geschiedenis van de aarde.

  Bijen zijn er ongeveer 150 miljoen jaar. Ongeveer, ik kan er een miljoen jaar of zo naastzitten. En de normale honigbij is inderdaad een vrij rustige soort, die juist daarom door mensen gecultiveerd word.

  Er bestaan echter ook meer agressieve soorten. Bekendste daarvan is de geafrikaniseerde honingbij. Was vooral in de jaren ’90 vorige eeuw een probleem in de USA. Deze soort stond erom bekend in het wild voor te komen, en in een zwerm hun nest te verdedigen als ze zich bedreigd voelden om het een of ander. Er zijn vele gevallen bekend van mensen en dieren die zijn overleden na te zijn aangevallen door zo’n zwerm en daarbij honderden bijensteken in een paar minuten opliepen.

  Maar zo gek als terroristen die met twee vingers in hun neus meer als 400 mensen afslachten binnen 1 jaar maken zelfs die agressieve bijen het niet.

  Conclusie : nepnieuws. Keukentrapjes verhaal.

Comments are closed.