Senator Rand Paul is gisteren aangevallen terwijl hij gras maaide. De 59 jarige dader, Rene Albert Boucher, zijn buurman, is aangehouden. De FBI begint een onderzoek om vast te stellen of deze aanval politiek gemotiveerd is. Buurtgenoten melden dat Boucher en Paul reeds langere tijd een conflict hadden

afbeelding: detail van de warrant of arrest van Rene Albert Boucher

3 REACTIES

 1. Volgens info die ik ergens op het wereldwijde web las is Rene Albert Boucher een “geregistreerde Democraat” (wat dat ook zijn mag) die zijn, ongetwijfeld tolerante en progressieve, opninie op gepaste wijze heeft geuit.

  Overigens ben ik geen fan van Rand Paul. Zijn vader is van een ander kaliber.

  Nomen Nescio [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Nomen Nescio [1]: Pee Es: mijn ironisch bedoelde tegel is geen instemming met het geweld. Eerder het tegendeel. Rand Paul kan maar beter een cursus zelfverdediging gaan volgen.

  Wat ik schokkender vind is dat het ‘progressieve’ volk bij gebrek aan inhoud en populariteit van hun standpunten maar toevlucht neemt tot geweld.

  Rien [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Nomen Nescio [2]: Wat ik schokkender vind is dat het ‘progressieve’ volk bij gebrek aan inhoud en populariteit van hun standpunten maar toevlucht neemt tot geweld.

  Dat zou eigenlijk niemand moeten verbazen. De mens is vooral gedreven door emoties. Maar de conservatieven zijn moeilijker tot actie te bewegen, inclusief geweld. Progressieven daartegen lopen voorop als het om veranderingen gaat, zelfs als die met geweld moeten worden doorgezet.

Comments are closed.