donderdag, 9 november 2017
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Wat maakt heersers en slaven oncomfortabel?

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Nico schreef op : 1

  Ha ha… de spijker op z’n kop.
  Dit is hoe bevolkingen gekruisigd worden voor de zonden van anderen. Stevig met politiionele of desnoods militaire middelen tegen discutabele wetgeving gespijkerd.

  BTW: De doodsoorzaak bij kruisiging is verstikking.

  Best interessant dat de vermeende rechten van de één mogelijk afgedwongen worden door over anderen onrecht te kieperen.

 2. Nico schreef op : 3

  @Bertuz [2]: Het is maar net op welke filosofie wetgeving is gebaseerd. Gevoel is een gevolg van een oorzaak; als natuurlijke mechanismen, de wet- en regelgeving van ‘moedertje natuur’ erdoor eerbiedigt worden, dan volgt een bevredigd gevoel omdat noden en behoeften bevredigd worden. Verlangens is een andere zaak, want niet alle wensen kunnen vervuld worden. Onvervulde wensen leveren geen frustraties op, onbevredigde noden en behoeften wel.

  De noodzaak om natuurrecht te spreken en uit te voeren geeft alle betrokkenen een oncomfortabel gevoel. Het zou immers niet nodig moeten zijn om te doen of te ondergaan, maar nodig is het wel.

  Rammelt de filosofie van wetgeving, dan levert dat alleen maar frustraties op. Waarvoor dan weer fopspenen (Engels: pacifier) ingezet worden als pleister op de wonde. Het symptoom wordt dan verzacht, hoewel de oorzaak niet wordt weggenomen. De oorzaak is namelijk een ondeugdelijke filosofie achter wetgeving. Zolang er galbakken (met macht) rondlopen die (bij machtelozen) frustraties veroorzaken, worden er onder machtelozen etterbakken gekweekt. Het kweken van volgende galbakken om etterbakken onder controle te houden is niet meer dan symptoombestrijding.

  Bertuz [5] reageerde op deze reactie.

 3. Rien schreef op : 4

  Leuke spreuk.
  Let wel dat hier “Right” niet gebruikt wordt in de zin van “verleend recht”.

 4. Bertuz schreef op : 5

  @Nico [3]: Het is niet de wetgeving, maar hetgeen er achter zit. De filosofie, motieven, etc. Maar zelfs daarover laat zich strijden. Wat de een geweldig vindt, vindt de ander flauwekul. Inconsequente toepassing is ook een probleem. Zie Max Verstappen. Slimme toepassing de voetballer, die de bal uit schiet via het been van de tegenstander en de bal weer mag ingooien. En mee eens de mens zou zich zo moeten gedragen dat wetgeving niet eens nodig is.

  Nico [6] reageerde op deze reactie.

 5. Nico schreef op : 6

  @Bertuz [5]: Als het ijkpunt gezond is, dan is het in feite niet relevant wat iemand daar van vindt. De betrokkene kan zich ernaar richten of niet, loopt vanzelf wel tegen de gevolgen van denkfouten aan.

  Dat geldt niet alleen bij een context waarin sprake is van een gebrekkig, verziekt filosofisch fundament (waarin gezond ‘afwijkend’ is), maar ook als er sprake is van een deugdelijk, gezond fundament.

  Gezonde filosofische fundamenten kunnen gemotiveerd en onderbouwd worden, bij ongezonde lukt dat niet. Nooit. In het laatste geval kan de zin doorgedreven worden, wat ‘goed’ gaat tot het jammerlijk fout gaat. Want tijdens de ‘goed’ fase stapelen de problemen zich logischerwijs op.

 6. Doc schreef op : 8

  @peter [7]: men ziet in bovenstaande video het oog van RA: www.google.com……..

  ….het oog van ra staat ergens voor maar bevat een aantal symbolen waar de heersers dol op zijn….

 7. Doc schreef op : 9

  onder het oog ziet men twee zeer belangrijke symbolen namelijk de “spike” een de “side lock” ook wel de pijpekrul genoemd………

 8. Doc schreef op : 10

  wie stelt dat oog nou voor? het gehele internep lult als een kip zonder kop over illuminati hier en illuminati daar…wel beste boerelul internep, die veel over illuminati loelt,….. doe me een lol en hou er over op want dat gehele kutverhaal is verzonnen door de FAMILIE…..om je op een verkeerd been te zetten….

  het oog is niets anders dan de planeet MARS….en die heeft veel bijgedragen aan de “collectieve verdoving” en die hebben ze hard nodig, onze heersers…vandaar al het gelul om je heen,op je phone van je wijf van die kut die naast je ligt die kanker krant je persoonlijke mediator en natuurlijk die kanker doos van het nos joernaal ….dan heb je nog ….ach laat maar blijf maar lekker in je amnesia…volgend post meer over de “spike” ook wel vonk en natuurlijk de “pijpekrul” ….

  peter [11] reageerde op deze reactie.

 9. peter schreef op : 11

  @Doc [10]: Het oog…maar das bedoelt om je weg te houden bij de boodschap..top…weer meer geleerd…thanks Doc

 10. Doc schreef op : 12

  mars is HORUS en is een deel van dat oog….goed opletten een deel van dat oog…dus het wordt ook wel het oog van horus genoemd: nl.wikipedia.org

 11. Doc schreef op : 13

  Horus is een kind van ISIS.Hier zie je isis met horus op schoot: archaeologicalmuseum.jhu.edu

  Horus heeft een pijpekrul uit zijn hoofd kijk maar goed dat is de sidelock…….

 12. Doc schreef op : 14

  dit is de SIDELOCK van horus: www.google.com inderdaad daar hebben die joden het vandaan…. en laat je niet gek maken door die loel van witteman of pauwie de pauw en flut kornuiten want die zijn er alleenmaar om je te kutte en in de collectieve amnesie te houden….

 13. Doc schreef op : 15

  wie is ISIS?

  dat is VENUS. En horus is mars zo moeilijk is het toch niet, maar wel als je in je collectieve flut amnesia zit en daar hoor je te blijven van je geboorte tot de dood…

  en die twee stonden voor RA….

  en ra is het lievelingentje van de JODEN en de ISLAM idioten….ik noem ze allemaal idioten omdat ze zwaar aan de amnesia zitten lekker rond draaien in de amnesia en maar door lullen over hunnies zieligheid syndroom wel beste joden en islamaatjes en andere kutkammerts ga lekker door in je amnesia…. de HEERSERS LIGGEN IN EEN DEUK!!!!!!!!!

  peter [16] reageerde op deze reactie.
  Philosoof G&R Eigenwijs [24] reageerde op deze reactie.

 14. peter schreef op : 16

  @Doc [15]: Duidelijk..wat in de boodschap geeft je niet de duidelijkheid dat je van dit je in dit alles je eigen verantwoordelijkheid moet nemen en niet meer een order volger te zijn..wat zie ik niet? en wie zijn die heersers en de Familie…

 15. Doc schreef op : 17

  Ra is het liefje van de joden en islamaatjes.Sterretje david noemen ze hem of hexahedron(kubus) dus onze amnesia joden binden de zwarte kubus om hun arm of zetten het op hun hoofd (hoe verdoofd kan je zijn?). Tefillin: www.google.com

  Dus lopen al die amnesia islamaatjes eromheen en noemen het de kaaba.Om de kaaba hebben ze voor de gein het Philips symbool neer gelegd en dat is stof voor een andere keer.

  Ra is natuurlijk saturnus onze zwarte sabbat.

  …daar hoef je helemaal niet bang voor te zijn maar het komt onze heersers natuurlijk goed uit als je dat wel bent!

  peter [19] reageerde op deze reactie.

 16. Doc schreef op : 18

  men kan zijn eigen verantwoordelijkheid niet nemen peter want men is collectief verdoofd…een soort van collectieve verdoofde familie….die alle lul verhalen erop na houd om je maar verdoofd te houden….

  peter [20] reageerde op deze reactie.

 17. peter schreef op : 19

  @Doc [17]: onderwijs me…ik heb deze uitleg vaker gehoord maar kon er nooit iets mee…nadeel van een praktisch denker..ik geloof in verantwoordelijkheid voor mijzelf en familie ik ken enig symboliek maar het is nu tijd om niet in ‘tongen’ te spreken maar klare taal…vertel het me…

 18. peter schreef op : 20

  @Doc [18]: Ik heb niks met een collectief! ik sta voor mijzelf…geen angst voor de waarheid.

 19. Doc schreef op : 21

  en dan heb je nog de spike,deze zie je op het sint pietersplein,sure die christen kutkammerts zijn ook zo verdoofd als de neten!

  en jullie denken dat ze het van hun eigen hadden? Christenen hebben NIKS eigens! het enige eigen is hun verdoofdheid een kansloze amnesia,

  voor de vloed zag je in het noorden een (permanente) ontlading van mars naar de aarde die zorgde voor de zuil of de NAALD en daar boven het geheel zonnegod RA.Dit zag eruit als een soort sleutelgat.

  Die zuil werd de inspiratie voor de pyramiden en omdat mars een aantal keer is langs gescheerd na de vloed kregen we te maken met een aantal flinke sopikes of naalden en die vind je nu terug op place de concorde: nl.wikipedia.org en natuurlijk in de hoofdstad van de usa en in LONDON.

  D basken met hun voornamelijk rhesus negatieve bloed kennen ook het sleutelgat en noemen het hilarri: en.wikipedia.org dat er een sterdavid op staat is toeval hoor komme zeker door de amnesia…..

  peter [23] reageerde op deze reactie.

 20. Doc schreef op : 22

  Goed zo Peter zo mag ik het graag horen!

 21. peter schreef op : 23

  @Doc [21]: Top doc…vertel verder…de familie wie zijn dat en de heersers en hoe verhouden die zich… ik ken de Soemirische geschiedenis nl.wikipedia.org …de periode tussen de Egyptenaren en Babylon..

 22. Philosoof G&R Eigenwijs schreef op : 24

  @Doc [15]:
  Bij de vrijspreker is het veel al, niet beter!
  Heb ik zo juist ervaren!
  De pot en de ketel en iets met zwart?

 23. Doc schreef op : 25

  deze geschiedenis is ook heel belangrijk peter:

  The Iron Age of Mars is another jaw dropping book about a later period of human history between 800 and 685 BCE, focused on the Mediterranean basin. These catastrophes were responsible for the terrible destruction and termination of the Mycenean civilizations. 98% of the population in the Mediterranean area, Egypt, Anatolia, and the Levant were wiped off the face of the Earth during repeated visits of the warrior planet Ares-Mars. Vitrified stone citadels, meters and meters of ashfall and other evidence abound, but so far science is unable to read these clues because the level of catastrophe is beyond comprehension. Imaginary “Sea People” are claimed as the source of devastation visited upon the decimated cultures, but such a people do not exist in the historical record.

  over hoe mars langs kwam en de verdoving alleen maar groter maakte: www.planetamnesia.com

  peter de familie is niet alleen mensen maar ook memen van gevoelens en dan vooral angsten….dus vertellen wie de familie is heeft eigenlijk niet zo veel zin, beter is het om uit te zoeken waar onze collectieve angst en verdoving nou precies vandaan komt want deze verdoving maakt de dienst uit….

  Nico [26] reageerde op deze reactie.
  peter [29] reageerde op deze reactie.

 24. Nico schreef op : 26

  @Doc [25]: Hetzelfde verhaal wordt in allerlei varianten over mensen heen gekieperd. Voor zover ze het willen horen natuurlijk. Ondertussen wordt waarheid angstvallig onder de tafel gehouden. Best een klus, zoiets als in een zwembad een bal onder water proberen te houden. Let je even niet op, floep, dan komt ‘ie boven water. Het naar beneden duwen wordt uitgevoerd door het zaaien van angsten en leugens. Mensen bezighouden dus, zodat men niet de tijd neemt om na te denken.

  Een citaat van koning James V of Scotland, uit een gesprek met zijn dochter, “Mary, Queen of Scots”:

  “I think a man only needs one thing in life. He just needs someone to love. If you can’t give him that, then give him something to hope for. And if you can’t give him that, just give him something to do.”

  De satanische (omgekeerde) variant daarvan is mensen zodanig bezighouden dat alle hoop om nog lief te kunnen hebben, en geliefd te worden, in rook op gaat. En als het eenmaal zo ver is… dan zijn er weer bezigheden waarmee iemand beziggehouden kan worden. Die verkocht worden met een lief verhaal dat in feite surrogaat-liefde impliceert. Wie met de rug tegen de muur staat en op dit gebied uitgehongerd is trapt daar meestal wel in.

  Voorbeelden van bezighouderij:
  www.volkskrant.nl

  Nico [27] reageerde op deze reactie.

 25. Nico schreef op : 27

  @Nico [26]: Anders uitgedrukt… elites als gebruikers van mensen die in de rol van programmeerbare robots gedwongen worden. Natuurlijke mechanismen misbruiken.

  In termen van de ‘platte aarde’ (platte organisatiestructuur met mensen die naaste elkaar staan) vs. de geglobaliseerde aarde (onderworpenen en verhevenen): De paradijselijke evenaar is kennelijk te min, dus moet om de ‘happy few’ hemels genoegen te bezorgen voor anderen een hel gecreëerd worden.

 26. Nico schreef op : 28

  Terug naar de kop: “Wat maakt heersers en slaven oncomfortabel?”

  Voor slaven is het bepaald niet comfortabel om aan tegennatuurlijke omstandigheden onderworpen te worden, gevoerd te worden met bangmakerij en leugens.

  Voor heersers is het bepaald niet comfortabel om altijd maar over de schouder te moeten kijken of er geen ontmaskering aan zit te komen, geen vergelding voor misdaden gerelateerd aan de wet- en regelgeving van ‘moedertje natuur’.
  Vandaar dat in vrijheid stelling van slaven op de voorwaarden van heersers gebeurt, wat nooit bevredigend kan worden voor slaven.

  Genoegdoening is ‘genoeg doen’ om onrecht recht te zetten, iets dat heersers zich niet kunnen permitteren. Vandaar dat bijv. Hitler wegvluchtte en zichzelf anoniem op een eilandje in Argentinië opsloot.

 27. peter schreef op : 29

  @Doc [25]: Ik snap dat, alles is opgebouwd uit meerdere elementen en angst voor is massacommunicatie waar zeer vele intrappen…het tast de gezondheid en het onafhankelijk denkvermogen aan. Ik zal wat meer info gaan bekijken over de door jou genoemde ‘period of human history between 800 and 685 BCE’ bedankt zover!

 28. Philosoof G&R Eigenwijs schreef op : 30

  Als het om wetgeving gaat, gaat het ook over, rechtvaardigheid!
  Een voortvloeisel uit het proces, DWANG!
  Het is zonder meer duidelijk dat er regels moeten zijn, om
  zaken binnen ons stelsel van bestaan, te regelen!

  Onrecht voed het gevoel en weerstand, tegen de regelgeving!

  ONRECHT IS HET RECHT VAN DE OVERHEID!!!!!

  Het zou prettig zijn, als dat tot het minimum, beperkt word!!!!!!!!