Worden vrouwen achtergesteld? Of zijn we doorgeslagen politiek correct? Alles wordt tegenwoordig vastgelegd, en op genderneutraliteit geanalyseerd. Een groep van 19 duizend Amerikanen, die buiten een ziekenhuis een hartaanval kregen, is onderzocht. Bij de Amerikanen die in een thuis situatie een hartaanval kregen werden mannen bijna even vaak als vrouwen gereanimeerd. Echter, je kan als vrouw beter geen hartaanval krijgen op straat, of in het park. De Amerikanen reanimeren dan opeens significant minder vaak vrouwen dan mannen. Van de vrouwen die in de openbare ruimte een hartaanval krijgen wordt maar bij 39 procent door omstanders ingegrepen, bij mannen is dat 45 procent. bron. Het vermoeden is dat dit te maken heeft met een taboe dat is teruggekeerd, het politiek correcte taboe van het aanraken van de vrouwelijke borsten.

En zo maken de SJW’s van deze wereld meer slachtoffers dan politiek incorrecte neanderthalers goed kunnen maken. Hadden we maar tijdig naar Dirty Harry geluisterd:

Ter info nog interview van een grote man die moraal geketend is door de SJW’s. En twijfelt of hij een vrouw durft te redden, mocht dat nodig zijn. Hoe ziek kan een samenleving zijn?

 

3 REACTIES

 1. De patienten hebben het bestuur van het gekkenhuis overgenomen. De Social Justice Weirdos en nieuwe generatie feministen lijken zich vooral op te winden over blanke mannen die niet onderdanig genoeg zouden zijn. Over andere mannen hoor je ze dan weer niet. En andere vrouwen mogen van hen niet zelf kiezen.

  Ik denk dat lach-therapie het enige is dat hier werkt. Lach ze uit, hard en vaak. Daar kunnen zij slecht tegen. Dit soort types (ik ken er een paar) nemen zichzelf zooooo serieus.

  Goede film van Dirty Harry, al is het lang geleden dat ik deze zag. Voor wie de film niet kent (en als ik het goed onthouden heb): de sollicitant wordt zijn partner en “gets her ass blown off” later in de film. Of er ook een scene in de film zit met de act van Miss Grey met de pony weet ik niet meer.

 2. In de #metoo ophef staan zowel mannen als vrouwen op. Op de achtergrond spelen tradities die zijn gebaseerd op verziekte denkwijzen. Na hier gewezen te hebben op het rode gevaar, is het nu misschien tijd om te wijzen op het witte gevaar, wat denkwijzen allerlei hoeken en gaten van bevolkingen heeft doordrenkt. Als je dat ‘witte gevaar’ goed in beeld hebt, dan zie je een uiterst beschamende vertoning waar eigenlijk iedereen wel op de een of andere manier last heeft.

  Een kopie van een zelfgeschreven stukkie:

  Het witte gevaar
  Hoe komt het dat, als velen denken dat ze hoger geëvolueerde dieren zijn, ze zich niet als dieren gedragen door middels het ‘recht’ van de sterkste walgelijk gedrag een halt toe te roepen? Heel eenvoudig: Het monopolie op dwang en geweld berust bij regeringen en hun handlangers. Die er geheel conform de traditie voor zorgen dat misdaad geïnstitutionaliseerd wordt, want misdaad (volgens de wet- en regelgeving van ‘moedertje natuur’) kan vanuit instituties van overheidswege zonder consequentie bedreven worden. Een gevolg van het ‘rode gevaar’, denkwijzen waarmee men doordrenkt is. Als gevolg daarvan worden gezonde denkwijzen en gedrag als een bedreiging voor die instituties beschouwd. Inzoomen op het vervuilende element van het ‘rode gevaar’ brengt ons bij de aard van het witte gevaar, dat waarschijnlijk het best omschreven kan worden als geforceerde kleingeestigheid, mentale malaria.

  Malaria
  Het woord malaria komt van het Italiaanse ‘mala aria’ voor ‘slechte lucht’. Deze ziekte waart rond als er een cultureel ongezonde, misschien zelfs stinkende lucht een leefomgeving binnen waait. Aangezien in de Tsjechische taal mala ‘had’ betekent en malá de vrouwelijke vorm van ‘klein’ is kan men zich hier geforceerde kleingeestigheid (‘had lucht’) bij voorstellen, vergelijkbaar met een klein meisje dat met een grote jongen op een wipwap gaat zitten gaat zitten. ‘Grote jongens’ institutionaliseren onbalans door middels gewichtige mensen en dito systemen hun zin door te drijven en de balans in hun ‘voordeel’ door te laten slaan.

  Zwart op wit
  De veronderstelde gouden periode van het Babylonische rijk werd via het Assyrische rijk opgevolgd door het Perzische rijk. Daarin ontstond de wet van Meden en Perzen. Was eenmaal iets zwart op wit gesteld, met inkt, dan was het heilig, kon het niet meer teruggedraaid worden en diende het eerbiedigt te worden. Zwart op wit stellen was een methode om een ijzeren wil kenbaar te maken waar. Deze ‘heilige tekst’ bespotten werd door eikels en galbakken taboe verklaard.

  Mogelijkerwijs om dit laatste beeldend uit te drukken werd vanaf ca. de 11e eeuw inkt uit ijzer en gal (ijzer-gallusinkt) gemaakt. Er werd suiker toegevoegd om de inkt wat glans te geven, kleurstoffen zoals blauwhout voor de kleur en wijn om de houdbaarheid te verlengen in de aanloop naar het schrijfwerk. Het gal kwam van gemalen vruchten van de eikenboom, bekend als eikels.

  Hallucinaties
  Het Perzische rijk werd via het Griekse rijk opgevolgd door het Romeinse rijk. Daar werd de rechtspersoon bedacht, een juridische fictie. Als die fictie geregistreerd werd door het een en ander zwart op wit te stellen, dan werd deze fictie geacht daadwerkelijk te bestaan. De institutionalising van hallucinaties.

  Duivels weerstaan
  Het ‘rode gevaar’ is besmet en vermengd met het ‘witte gevaar’. Tijdens de verzoeking van Christus weerstond Jezus de duivel door telkens weer de mantra te herhalen: “Er staat geschreven dat…” Tegenwoordig weerstaan burgers overheidsdienaren door te stellen dat… “er staat geschreven dat…”, in wetboeken wel te verstaan. Dat wordt mogelijk gemaakt doordat het blauw op straat zich dient te houden aan datgene wat zwart op wit is gesteld. Wie meer waarde hecht aan een gezonde gang van zaken dan aan tekst ergens op een stukje papier, kan daar des duivels van worden zodat een conflict tussen twee soorten duivels ontstaat. Het woord ‘duivel’ komt overigens van het Griekse woord deamon en betekent “een god” en/of “een brenger van slecht nieuws”. Het laatste iets dat zowel overheidsdienaren als burgers kunnen ?

  Corruptie
  Waar begint corruptie? Bij iets zwart op wit stellen om de zin door te drijven? Of bij de corrupering van karakter, de vervuiling van de geest (Grieks: psyche. Engels: spirit), de verontreiniging van denkwijzen? Of, als het ‘witte gevaaar’ serieus genomen wordt bij het overtreden van – al dan niet zelf – uitgevaardigde wet- en regelgeving?

  Wanneer individuen zoals bestuurders of elites stellen dat ze de regels hebben nageleefd maar er toch een vies luchtje aan hun zaakjes zit, verschillende meningen. De één houdt glashard vol alles behoorlijk te hebben gedaan, de ander wordt misselijk van walgelijk gedrag. Dit laatste afgemeten aan de wet- en regelgeving van ‘moedertje natuur’, die feitelijk een hoger gezag heeft dan menselijke bedenkselen zoals tradities en datgene wat zwart op wit is gesteld.

 3. In de islam neemt de maan (zilver, wit) een dominante plaats in. Zo bezien is de islam (‘onderwerping’) tot in allerlei hoeken en gaten van overheidsdiensten doorgedrongen, teneinde de belevingswereld van burgers te veranderen in onvruchtbare woestijnen; de creatie van woestijnvolk.

  De inspiratie tot deze infiltratie en machtsovername komt waarschijnlijk van corrupte elites en industriëlen.

Comments are closed.