14 REACTIES

 1. Lees en zie dit soort media alleen nog maar als satire. Zoals je (vroeger) naar een aflevering van Koot en Bie keek (als je dat deed). Dat doe ik. Ik geef er geen cent aan uit en bekijk hun websites met een ad-blocker in mijn browser. Dan krijg je van die leuke mededelingen van ze. 😉

  Ik denk dat de oude media door verlies van lezers en adverteerders steeds meer zullen vervallen tot zeurende moraal-dominees die zo afhankelijk zijn van overheidssubsidies, of advertenties van overheden, dat zij nu de luis in de pels van de lezer zijn. Als iemand het tenminste nog lezen wil en het opmerkt…

  Mrbleusky [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Mrbleusky [2]: Dat doet mij denken aan verhalen over Oost Europa vroeger waar je alles wat je in de media las of hoorde moest omkeren om de waarheid te weten. Nu is dat hier zo. Daarom gun ik hen mijn geld niet totdat ze misschien ooit weer aan echte journalistiek gaan doen. Al acht ik dat bijna kansloos.

  Mrbleusky [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Nomen Nescio [3]: Waren die verhalen over oost-europa waar dan? Ik kijk uit het raam voor het weer, de lente is nog ver zie ik. Ik kijk mijn vrouw aan, de liefde is nog goed zie ik. Verder lees ik veel, en soms zie ik de waarheid erin, maat veel te veel is boos, en das slecht voor m’n motivatie om te leren, te weten. Dus er is nog veel te veel wat ik niet wil weten en liever vergeten. Satire, nee een drama.

 4. De BBC heeft nog wel leuke programma’s

  Anyway

  Tuurlijk bieden die media gekleurde info

  Maar die idioot van rechts, hahahaha hoe heet hij ook alweer, ALEX JONES. Die man is echt compleet van de pot gerukt

  Die andere ook btw, Stefan Molinjeuk ofzo

  En dan heb je nog allerlei bebaarde, boze jongemannen, die vanuit de altright hoek tekeer gaan.

  Dat is geen gekleurde media ?

  En ja, de linkse sites die ik lees zijn ook gekleurd, in zekere maten

  Zelfs de wetenschap is in zekere zin gekleurd, aangezien men misschien wel met theorieën werkt, die binnenkort incompetent blijken

  Ik heb liever ook objectieve media, zo objectief en droog mogelijk. Dit is alleen zeldzaam

  frits [6] reageerde op deze reactie.
  Mrbleusky [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Jaas [5]: Porno-sites zijn objectief, maar droog, nee, dan gaat het uit de comfort-zone. Voel jij niet wat waar is?

 6. Het voordeel van al die neuk pijp en bef sites is dat er toe doet,maw je ziet gewoon wat ze bedoelen ….ja ja niet gek doen zoals pechietoldyousoo,christenhund of abgasislamietjes en natuurlijk onze fasjitischesaturnisten…..ookwel de familie rodenhurst & co genoemd.

  het was vandaag weer een gezellige leugen zooi op de media,of het nou christenhunden zijn of abgas islamhutjes of rodenhurstjes all the same all the same dus JAAS LET NOU TOCH EENS OP ALLES OP DEZE GODVERGETE PLANEET IS EEN POTNAT!

  Dat noemen ze: let nou op de OPPOSAMES!

  Zie elke keer weer dat je erin trapt atlijd weer iets de schuld geven terwijl iets altijd een pot nat is,kijkt als je dertien benne vergeef ik het je nog want je zit te veel op gezichtboekje maar als je de twintig benne gepasseerd en je hebt het nog steeds over de verschillen dan benne je wasted dus ga je inlezen over de opposames.

  Mrbleusky [9] reageerde op deze reactie.
  Nico [10] reageerde op deze reactie.

 7. @doc [8]: Misschien onderschat je Jaas en lacht hij heimelijk in zijn vuistje. Je maakt mij niet wijs dat hij het verschil tussen gezond en ongezond niet kent, en uiteindelijk is dat waar het om gaat (fysiek, mentaal, sociaal). Sommige manoeuvres dienen een ondoorzichtig doel dat alleen de planner kent, vandaar het woord heimelijk. Thuis weet men beter.

  Mrbleusky [11] reageerde op deze reactie.

 8. @Pietje Puk [13]: Das heel interessant, insider, besef, inzicht, voor mij was het niet nodig de wijsheid der jaren te bereiken, maar het zou te maken kunnen hebben met vergrijzing. Psychologische vernedering waar je je veel larer pas aan kunt ontworstelen, en dan weer schreeuwen als een pas geboren kind. En de jongeren begrijpen er nix van. Too much, too little too late, maybe. Bedankt voor de inspiratie.

Comments are closed.