Bewiseman op dreef. D66 verandert sneller van mening dan dat appartementjes van eigenaar wisselen. D66 vindt referenda heel leuk maar dan moet je wel hun mening delen. De strijd tegen nepnieuws van D66 gaat je beschermen tegen de waarheid.

De VVD: voor de verkiezingen ferme taal om stemmen bij de PVV weg te halen, maar na de verkiezingen gaan de grenzen weer open, de vaste lasten omhoog, en doen we weer alles wat de EU wil.

Iedere video van BeWiseman aka Plurk85 bevestigt het failliet van onze media. Waar is het kritisch vermogen van onze publieke omroep gebleven? Staat kwaliteit gelijk aan slaafsheid als 600 mln euro jaarlijkse subsidie op het spel staat? Waarom toch kunnen kranten en weekbladen niet langer de vinger op de zwerende plek leggen? Willen we zo graag bedrogen worden? Waarom toch vertrouwen we onze toekomst al vele decennia toe aan dezelfde elite van zwalkende leugenaars?

39 REACTIES

  1. @Mrbleusky [25]: Heerlijk al die boeken, ze zijn als vrienden voor me, een boek in je handen, het voel de geur, het sentiment, vooral oudere boeken, ze kijken je aan en schreeuwen naar je, neem me mee naar je warme gezellige hofstede, zo dat ik weer van die genoegelijke sfeer kan genieten, en het respect wat mij toekomt om gelieft te worden, een bibliophile !

    Mrbleusky [38] reageerde op deze reactie.

  2. @johannes [33]: Met dat boekje van mij kan ik alles! goddelijk boekje, alles nog natuurlijk en dus gratis en een hoop werk, en ik ben graag bezig. Alles beter als politiek!

Comments are closed.