7 REACTIES

 1. Over Facebook, CIA, Google, Q-Tel etc.

  In 2009, the Telegraph reported on In-Q-Tel’s investment in Visible Technologies, a company specializing in software that monitors what people are saying on social media websites like YouTube, Twitter, Flickr and Amazon. The software is capable of real-time communications tracking, trend monitoring, and even sentiment analysis that categorizes blog posts and comments as positive, negative or neutral. Just last month, the Federal Reserve tendered a Request For Proposal for just this type of software so the privately owned central bank could monitor what people are saying about it online.

  Two of the names that come up most often in connection with In-Q-Tel, however, need no introduction: Google and Facebook.

  The publicly available record on the Facebook/In-Q-Tel connection is tenuous. Facebook received $12.7 million in venture capital from Accel, whose manager, James Breyer, now sits on their board. He was formerly the chairman of the National Venture Capital Association, whose board included Gilman Louie, then the CEO of In-Q-Tel. The connection is indirect, but the suggestion of CIA involvement with Facebook, however tangential, is disturbing in the light of Facebook’s history of violating the privacy of its users.

  https://www.corbettreport.com/meet-in-q-tel-the-cias-venture-capital-firm-preview/

  Follow the money.

  Mrbleusky [3] reageerde op deze reactie.

 2. Haha, die Zuckerberg moet doorgaan als oprichter van Facebook, maar deze jongen is niet meer dan een stroman en katvanger die de zionisten hebben ingezet als façade. De cryptocurrency is van hetzelfde soort. Alles is echt totdat de nepheid is uitgewerkt.

  • Doe ik doorgaans ook, wou alleen effe weten wat er achter steekt.
   Ik weet alweer genoeg, no worries Blue.

  • Eerst zien, dan geloven, weten.
   De natte droom van velen, dus waarom dan niet toegeven dat er wat aan gedaan wordt?
   Van de andere kant, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

   PS, nogmaals bedankt voor de woestijnroos, ze doet het nog steeds….

Comments are closed.