Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende berichten:

Presentatie: Peter, Yoshi, Henk en Johan

4 REACTIES

 1. Een vraag die niet ingaat op het artikel maar wel hier past denk ik:

  Over een week of 8 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Doet de Libertarische Partij nog mee? Want op hun website zie ik niets daarover. Heeft de LP de hoop op een paar stemmen opgegeven nu het Forum voor Democratie meedoet met een redelijk liberaal programma?

  johannes [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Hang Bejaarde [1]: Het ééne vlindernetje na de andere, mijn wens gaat er naar uit, om een socialiste partij op tebouwen, niet zo’n God vergeten handlangers partij van het kapitaal, met de Kok- Bos mentaliteit,
  maar door en voor het volk, met inbreng en strenge contrôle op de inhoud en uitvoering, van al die populisten worden de minderen in onze samenleving ook niet beter, ’t kan toch niet waarzijn dat er geen plaats is voor een partij geschoeid op sociaal gelijk zijn, al die vrijheid aanbidders zetten ook geen zoden aan de dijk, en het kan best een partij zijn waar het interlect ook zijn plaats vindt naast de arbeiders en middenstanders, het gaat niet om het bezit, maar onze toekomst !

  Hang Bejaarde [3] reageerde op deze reactie.

 3. @johannes [2]: Ik ben niet voor Socialisme. Het is al vaak geprobeerd en als het goed gaat (men heeft dan nog andermans geld) zeggen de fans “Zie je wel, Socialisme werkt!” en als het even later een teringbende is (het geld is op) zeggen ze “Dit is geen Socialisme!”. Zie bijvoorbeeld Venezuela.

  Ik snap (denk ik) je verlangen naar een veilige en rechtvaardige samenleving. Je kan de uitvoering hiervan alleen niet uitbesteden aan beroepspolitici en activisten. Maar die kun je niet vertrouwen, de ene groep omdat zij crimineel zijn, de anderen omdat zij gestoord zijn – meestal. Je zal het zelf moeten doen.

  Als je vrijwillig gaat leven in een Socialistische Kibboets of andere kommune, heb je mijn zegen. Zolang je respecteert dat ik met rust gelaten wil worden door kerken, politici, activisten en niet mee doe. Niemand heeft het recht om voor een ander te bepalen hoe die leven moet.

  Er is overigens al veel geschreven over dit onderwerp. Zie Meervrijheid, Libertarian, Mises, enz.

  Mrbleusky [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Hang Bejaarde [3]: Wat zou je dan kiezen, het a-socialisme? Het is het goede woord met de foute uitvoering omdat de socialisten blijkbaar ook bezeten zijn door groot geld. Groot huis, grote auto, vrouw die groot kan winkelen. Grote geesten zijn nog niet tot de top doorgedrongen of worden overhoop geschoten. Samen, leven en laten leven, das toch wel bekend als socialisme.

Comments are closed.