Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheidradio voor de verandering bijna geen aandacht voor crypto maar wel voor de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Peter, Yoshi, David, Daniel en Johan

5 REACTIES

 1. Nepnieuws, diefstal, chipgewenning, landjepik, vrolijk verpakt gemaks-vergif, je mag je niet meer lam zuipen vanwege culturele deformatie, roken is crimineel, Hiddema ken ik niet, weer twee dood, blijven er nog teveel in leven, heb niet geluisterd, ben bang te veel te gaan roken en zuipen vanwege de plichten zonder recht.

  johannes [4] reageerde op deze reactie.

 2. Fijn je longen volpompen met uitlaatgassen. Ja, de roker is vele malen erger. Is er al iemand die de auto-industrie heeft uitgevonden als object van begeerte om voor het gerecht te dagen? Kun je miljarden mee binnenslepen, ’t is maar een idee.

 3. Hoogst persoonlijke beslissingen allemaal, roken drinken etc., maar daar gaat het ook in wezen niet om, men gebruikt dit om andere veel kwalijker zaken, mee af te dekken, vervuilde lucht grote steden, en in het bijzonder de grote luchthavens, maar ja hé ?
  Verder als je gasten in je huis hebt, die zich misdragen, spreek je ze daar op aan, en bij verdere escalatie gooi je ze de deur uit, nu moeten wij onze historie de kerken gaan beschermen van wege gasten aanwezig in ons land cq huis, kom op zeg, opgesodemieterd !

 4. @Mrbleusky [1]: Verder gehoord, ’s nachts lopen er overal een soort mensen rond, die als gieren zich storten op aangeschoten mensen, en ze dan veel kwaad doen, dus dat is over even lekker langs de Amsterdamse grachten slenterent, beetje aangeschoten al meimerend over je zijn, zo als bezongen door Ramses, ’t is vijf uur, de mensen zijn gaan slapen …., je wordt niet meer wakker of in stukken en brokken, en wie doet hier iets aan niemand, ze zijn allemaal keihard bezig voor zich zelf of lopen achter hun piemel aan, groet !

  Mrbleusky [5] reageerde op deze reactie.

 5. @johannes [4]: Ontheemden Johannes, gedurende mijn leven werden er velen uitgenodigd om te komen werken omdat de nederlanders te duur gevonden werden, italianen, portugesen, daarna werd nog verder gezocht, turken en marrokanen, en toen het gordijn openging kwamen de polen naast me staan voor de halve prijs. Daarop ben ik weg gegaan. De tweede generatie begrijpt hun positie, werkslaaf, net boven de apen, onder de nederlanders, en dat geeft weinig kans op een leuk leven met een goede liefde. Ontheemd om het geld, boos om het geld, ik vind het ook eng, maar het is een probleem wat ook weer veroorzaakt is door veel willen verdienen en weinig willen uitgeven. Geld maakt meer stuk dan ons lief is.

Comments are closed.