Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Jurjen, Peter en Johan

8 REACTIES

 1. …”Tramforce wan komt d’r an!…”
  Ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe ghe !!! !!! !!! !!! !!! Kopje koffie juffrouw Jannie?

  En ik maar denken dat al het nepnieuws van die flapdrol rechts op de foto komt. Hoeveel zouden de oligarchen in de Oekraine hem betalen?

  johannes [3] reageerde op deze reactie.

 2. De eerste gedachte bij radio is, BOEM BOEM BOEM, hier radio vrij Europa, Londen calling, eerst een rij code berichten voor de ondergrondse, daarna hoe het er voor stond, het was een Cristal ontvanger in een kisje, mijn vader luisterde en ik stond voor het raam op de uitkijk, mijnheer de Vries een andere van de groep, kon zenden die had zo’n morse sleutel, en de Dorps Doktor was ook van de partij, ja ja radio om nooit te vergeten, heel Nederland zat bij de radio, de “BONTE DINSDAG AVOND TREIN” de Skijmasters onderleiding van Bob Rowold, de Ramblers onderleiding van Udo Marsman, de commisaris Paul vlaanderen, je hoorde ze door de bak met grint lopen, volks vermaak, wel mooie herinneringen, groet !

  Vroeger veel geluisterd naar “RADIO VRIJ EUROPA” klinklare CIA reclame, de naam was prima, maar waar het uitvoortkwam stonk enorm !
  Radio is nog steeds niet te verontachtzamen, ga hier zeker naar luisteren, maar je moet wel terug kunnen praten !!!

 3. @Mrbleusky [4]: Gematigt roken is zeker weten gezonder, als te moeten leven in vervuilde lucht, lees maar wat de mensen inademen, die bij een vliegveld wonen leven, of in een grote stad, die roken een pakje of 4 a 5 cigaretten, heb tot mijn 60 igste gerookt, van hevig tot weinig op het eind, maar het waren mooie Zen momenten, het overdenken van de dag, met een mooi Wiskeytje er bij, de overheid strooit voortdurend zand in de ogen, en wrijft zout in oude wonden, om te verbloemen, een rad voor ogen draaien, groet !

 4. @johannes [3]: @johannes [3]: Pas op je bloeddruk. Pilletjes kun je beter alleen slikken als je erg ziek bent.

  Niet helemaal terzake is de link hieronder want dat onderwerp had toch wel de revue mogen passeren op deze nieuwspagina. Debielen’66 heeft er een even debiele wet doorheen gekregen die jouw lichaam tot staatseigendom maakt. Je kunt je op de link afmelden daarvoor al betwijfel ik of de staat zich er veel van aan trekt. https://www.donorregister.nl/uwregistratie/digitaal#!/login

  De Eerste Kamer heeft zich met deze wet definitief laten kennen als nutteloze hangplek voor corrupte bejaarden. Weg ermee. Maak er maar een hoerenkast van, gebeurt er nog iets nuttigs op die plek.

  johannes [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Hang Bejaarde [6]: Ben door zelfstudie en hulp van bevriende medicijnmannen en vrouwen,
  een zelfbewuste homeopathise medicijnman geworden, die ja dagelijks zijn denken verrijkt, als je oud bent moet je de opengevallen gaatjes invullen, maar goed ieder zijn of haar leven, voel me een ouwe Hippie, wat ik natuurlijk ook ben, Provo’s, Woodstock, Bagdad Café, op tijd ingezien dat je ook bezit moet hebben, voor je familie, en dat dit Hippie zo ver gaat, en niet verder ?!
  Ik hoop het nog mee te maken, het opstaan tegen het onverstand, groet !

  Mrbleusky [8] reageerde op deze reactie.

 6. @johannes [7]: U heeft er recht op! Met goede voeding en een bevriende burgemeester staan we ooit es naast elkaar. Niet in leeftijd en ervaring, maar in liefde zonder pain in the ass.
  Groet!

Comments are closed.