D66 is Inhoudsloos, volstrekt inhoudsloos.. De club van Pechtold dankt zijn bestaan alleen nog maar aan het afzeiken van andere partijen. En bij verkiezingen is het altijd de roep om meer EU en dat is vanuit D66 gezien wel logisch want als je geen inhoud hebt dan is het makkelijker als de EU alles beslist…

Ze hadden tot voor kort nog wel een beetje inhoud maar ook dat laatste beetje hebben ze verkwanseld, het referendum afgeserveerd en nu moet er censuur komen zodat niet iedereen kan gaan twitteren dat ze inhoudsloos zijn…

De heer Pechtold neemt iedereen de maat maar is niet in staat tot enige zelfreflectie. Hij krijgt een appartement van een Canadees diplomaat maar daar mag niemand over zeuren, want dat is privé! Als Wilders of Baudet een dagje Efteling zouden krijgen dan zou de wereld te klein zijn en zou Pechtold moord en brand schreeuwen…maar een appartementje is privé!

Pechtold stond altijd vooraan als er een lid van het kabinet ergens mee de fout in ging, want het was allemaal verschrikkelijk wat er gebeurde ! Maar nu hij zelf in het kabinet zit is hij verworden tot een goedprater van kabinetsfouten, Halbe Zijlstra kon wat hem betreft gewoon blijven want….tsja macht he… en dat heerlijke pluche.

En nu met gemeenteraadsverkiezingen heeft hij opeens een obsessie voor het Forum voor Democratie, alles wat ze zeggen is eng, hij sluit samenwerking uit, hij sluit samenwerking met Leefbaar Rotterdam uit want die werken samen met het FvD, dus ook eng, en ook eventuele samenwerking met de Lijst Smolders in Tilburg sluit D66 uit, want ook die hebben contact met FvD. Het algemeen maatschappelijk belang moet wijken voor de rare grillen van Pechtold. D66 werkt al jaren prima samen met Leefbaar Rotterdam en een goede samenwerking is prima voor de Rotterdammers, maar de gefrustreerde Pechtold wil daar dus vanaf en dat maakt pijnlijk duidelijk dat hij er niet voor het volk zit…hij zit er louter en alleen voor Alexander Pechtold!

Ook schreeuwt hij moord en brand over vermeende uitspraken van FvD kandidaatsraadsleden, vaak zijn deze uitspraken uit zijn verband getrokken, maar Pechtold en D66 Amsterdam vinden er van alles van. Dat D66 zelf mevrouw Yassmine El Ksaihi op de lijst heeft staan die verschrikkelijke dingen over homo’s gezegd heeft daar hoor je Pechtold niet over. Mevrouw heeft namelijk sorry gezegd en dan is alles uiteraard weer goed, want een goede politicus is alleen kritisch over mensen van andere partijen..

D66 wil dus wel je stem maar niet je mening, dan willen ze naast je stem ook ongevraagd je organen, ze willen geen referenda, ze willen internetcensuur, ze hebben mensen op de lijst staan die anti homo zijn, en het stemgedrag van Pechtold is schijnbaar afhankelijk van cadeautjes zoals mooie appartementjes… Dat klinkt echt als een geweldige club, echt voor een vernieuwende democratie waar iedereen gehoord wordt….van Mierlo zou er trots op wezen…

Ingezonden door BeWiseman. Eerder verschenen alhier (zie ook zijn andere artikelen, onder andere over de filmpjes van Nigel Farage)

7 REACTIES

 1. …de koude oorlog benne begonnen,…..jeetje zoveel invloed heeft de maunder, gaat heel leuk worden.

 2. Ik vind het eigenlijk nog een heel vriendelijk stukje.

  Ik denk d66(6) juist wel inhoud heeft, nl een gevaarlijke
  Zij staan een groot EU voor met zijn 100% schoothondje VS. Let wel liefst gelied door Hillary Clinton. Die liefst overal oorlogen zag met als grootste uitdaging het opnemen tegen Rusland. je ziet ook bij Pechtold ( moet de eerste Rus nog niet met zelfreflectie geloof dat ie zei) dat ie anti is.
  het weghalen van het referendum en je organen vind ik ook een flinke stap voor een “gematigde” partij dat het dus niet is.

  Het grachtegordel kereltje met zijn stijve boorden tot ver over zij 3e kin kent zelf geen zelfreflectie en is daarmee minstens zo niet meer populistisch dan het FvD.

  Wie zijn zijn kiezers? Royale tweeverdieners die zogenaamd iets aan het milieu doen en vrijdenken over veel zaken
  maar die ook zonder enige zelfreflectie een footprint hebben van tenminste 10.000 van de armste aardbewoners per d66(6) kiezer ( is echt geen absurde schatting).

  Hopelijk loopt de gewone d66 met gezond verstand en normaal salaris hierbij weg en wordt het steeds meer duidelijk dat het een gevaarlijke variant van het neoliberalisme is, waarmee afgerekend dient te worden

 3. D66 is als de PVDA

  De PVDA is hetzelfde als de VVD

  De VVD bepaalt de sociale hegemonie

Comments are closed.