woensdag, 7 maart 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Eigen crypto voor de Vrijstaat

Bij Flexwerkplek de Vrijstaat in Amsterdam Noord kan je met hun eigen cryptovaluta – de HANK – betalen. De HANK staat  gelijk aan euro 0,70 en dat komt weer overeen met een flesje Heineken. Net als bitcoin en ethereum werkt HANK met blockchain.

Oprichter van de Vrijstaat Henk -Jan Journée wil van de HANK de standaardvaluta maken. Ook denkt hij aan een eigen radiozender om op die manier een echte vrijstaat te worden.

De transactiekosten voor crypto’s zijn na de grote waardedaling gehalveerd. Zo heeft ieder nadeel zijn voordeel want daardoor is het voor kleine ondernemers interessanter om een eigen crypto in te voeren.

Bron: Parool 

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Bertuz schreef op : 1

    Crypto’s zijn niet geschikt als betaalmiddel. Althans nog niet. Fluctueren veel te veel. Moet je je daar weer tegen indekken. Crypto’ zijn loten zonder een vooraf vastgestelde trekkingsdatum. Dat is het leuke. Je bent niet per se je inleg kwijt.

  2. ackie schreef op : 2

    Heel mooi en open blog. En tja, het is al gezegd, maar we zijn vaak zelf onze grootste criticasters. Ik hoop dat je snel goede vriendjes met jezelf wordt want dat leeft wel zo relaxed. Sterkte!