donderdag, 12 juli 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Wat is het verschil tussen kandidaat Yernaz Ramautarsing en de nieuwe burgemeester van Amsterdam Femke Halsema?

Yernaz kreeg 370 stemmen van Amsterdamse burgers…..

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. johannes schreef op : 1

  Toevallig is Femke Halsema’s moeder een Jodin, dus conclusie isFemke Halsema toevallig een Jodin.

  Wat ooit Amsterdam was, is niet meer Amsterdammers zijn een uitstervend ras, ben er zelf zo één, mijn stad, nou ja laat maar zitten, de plaats van de Jordanezen is ingenomen door chique sexueel mindervalide mensen, met als aanvoerder Ollogren !

  Amsterdam heeft prachtige burgemeesters gehad, maar dat is lang geleden, Amsterdam was een Protestanten stad, een volksstad, met een manlijke burgevader, maar goed progresief is niet altijd mooi en goed !

 2. mario schreef op : 2

  Burgemeesters leiden ongeorganiseerde misdaadorganisaties !
  Kapo di tutti kapo’s leiden georganiseerde misdaadorganisaties !
  www.bing.com

 3. johannes schreef op : 3

  Waarom geen referendum, waarom geen gekozen burgemeester, een Moslim kan geen burgemeester zijn, staat in de grondwet !

  In princiepe is het tijd voor een volksgericht, maar mijn generatie Profo’s zijn er (bijna) niet meer, en eerlijkheids halve, de jonge mensen van nu ??? volkomen gebrain washed via hun telefhone, waar ze mee geecht zijn, zielig en ziekelijk, kijk naar al de zelfmoorden, zo wel lichamelijk als geestelijk !

  mario [5] reageerde op deze reactie.

 4. spirt schreef op : 4

  soo true

 5. mario schreef op : 5

  @johannes [3]: Grondwet is een dode letter in Nederland nl.wikipedia.org
  Er is derhalve géén Grondwettelijk Hof ! Indien er een Grondwettelijk Hof was had deze “slavernij” nimmer toegestaan !
  www.standaard.be

 6. Hang Bejaarde schreef op : 6

  Yernaz heeft het hart te veel op de tong liggen. Dat wordt graag tegen hem gebruikt door het schijnheilige deugvolk.

  Die burgemeester. Eerst waren er geruchten over Halsema, dat was toen Jezus van Aartsen tot ongekozen inval-burgemeester werd benoemd. Toen kwam er een solliciatieprocedure. Bijna niemand was formeel geschikt want zware functie en hoge eisen. In sollicicitatieronde 1 was niemand geschikt. Behalve Halsema die volgens de geruchten niet solliciteerde. Toen kwam er een tweede sollicitatieronde. Toen ‘lekte het uit’ dat Halsema het ging worden. Schande! zeiden de regenten (over het lek). Toen werd mevrouw het toch. Voldoet niet aan de formele eisen. Is niet populair onder Amsterdammers. Maar het is een lieveling uit het partijkartel dus werd mevrouw het toch. Ook al kan zij eigenlijk niets behalve roken, kwekken en scheten laten.

  En lees eens de juichverhalen die de hoernalisten er over schrijven. Vooral in stadssufferdje Het Parool. Geen woord van kritiek over de procedure. Geen woord over de afwezige ervaring of ‘kwaliteiten’.

  johannes [9] reageerde op deze reactie.

 7. Hang Bejaarde schreef op : 7

  Sowieseo is het regentenkartel flink op dreef. Dat van het referendum boeit mij niet eens zoveel. Dat was toch een waardeloze wet die zo was opgezet dat er nooit een referendum gehouden kon worden. Maar toen kwamen er een paar handige jongens die het voor elkaar kregen dat er via internet kon worden getekend en toen kon het opeens toch wel.

  Het regentenkartel is ook bezig om vele gemeentes op te heffen en samen te voegen in anonieme kantoren waar men ongestoord kan beslissen over het gepeupel ver weg. Nu wil men ook toestaan dat burgemeesters en wethouders niet langer hoeven te wonen in de gemeente waar men werkt. Dus kan de kliek die bijvoorbeeld de lakens uitdeelt in Hoofddorp veilig ver weg wonen in Amsterdam, Haarlem of Leiden. Of men woont nog verder weg.

  Sterker nog, dezelfde kliek kan als een uitzendbureau de leden laten rouleren tussen de gemeentes. Hier zit een strategie achter. Het bestuur, voor zover het wenselijk is, hoort dichtbij te zitten, niet ver weg. Maar de “pedo en plunder-elite” van dit land wil graag op veilige afstand zitten van de rest. Misschien moet men van Den Haag gewoon een ‘gated community’ maken? Ik zeg: doen!

 8. joepiejee schreef op : 8

  Goed gebruikmakend van haar afkomst, en daarbij rekenschap genomen van het feit nooit meer op het politieke toneel te verschijnen, heeft ze deze kans met beide handen aangenomen om nu dan over stag te gaan met de wetenschap, dat in de toekomst de grote steden het op politiek toneel voor het zeggen gaan krijgen?
  Aboutalef heeft dat haar ingefluisterd?

 9. Hang Bejaarde schreef op : 10

  @johannes [9]: Op internet kun je Het Parool lezen zonder vuile handen te krijgen. Het is dat Theodor Holman’s artikelen online staan anders zou ik dat krantje niet vaak lezen.

  Van verzetskrant afgegleden tot een sufferdje dat de voeten van de regenten kust en verder vol staat met onzin-nieuws over wat de hipste plek van de stad zou zijn om (vul maar in).