Veel grove beledigingen worden in ‘deze’ kleur geschreven: we moeten daarvoor blanke letters gaan gebruiken (op wit papier).

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

12 REACTIES

 1. De linksen zijn, op een paar uitzonderingen na, compleet gestoord geworden. Geen aandacht aan schenken is het beste. Ze hebben hulp, liefde en medicatie nodig.

  Kijk ook eens naar deze kop: https://www.telegraaf.nl/nieuws/2304676/piepjonge-transgenders-krijgen-hulp-bij-coming-out

  Kleine kinderen, die makkelijk te beinvloeden zijn, worden door belangengroepjes tot “transgender” gemanipuleerd. Hoe komt het dat toen ik 8 jaar was er geen (merkbare) “transgender” kinderen waren. Wegens gebrek aan subsidies?

 2. Met een blauwe of groene pen gaan schrijven dan maar? 😀
  Of met een rode pen, om een streep door pervers gedoe te halen.

  Het voordeel van iemand op de kast jagen is dat ‘ie dan niet meer IN de kast zit. Zo bezien wist Donald tijdens de NATO top kennelijk waar ‘ie mee bezig was. Had ‘ie niet van zichzelf, want er wordt traditioneel gesteld dat je iemands verstand moet beledigen om te zien wat er in iemands hart leeft. Voor zover de betrokkene gevoelig is voor beledigingen en zich laat opnaaien natuurlijk.

  Als ‘zwart’ niet meer mag, dan vind ik eigenlijk dat er dan consequent opgetreden moet worden en ook ‘wit’ niet meer moet kunnen. Als het ene extreem taboe verklaard wordt, dan ook het andere extreem.
  Mengkleuren kunnen soms best verrassend uitpakken. Hoewel de traditie van slavenhouders om zich met slaven te mengen om slavenopzichters te fokken best overboord gekieperd mag worden. Mengen kan leerzaam zijn, maar niet om een perverse status quo in stand te houden. Jezelf met perversiteiten mengen is niet verstandig, dat is dom.

  Nico [3] reageerde op deze reactie.
  Hang Bejaarde [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Nico [2]: De gemoderniseerde versie van slavenhouders die zich met slaven ‘mengen’ om slavenopzichters te fokken zijn kennelijk belastingslavenhouders die loonslavenhouders creëren, hoewel sommige belastingslavenhouders zichzelf kennelijk omtoverden tot schuldslavenhouders.

  Een deductie vanuit de vragen:
  – Waarom wordt goedkoop krediet gepropageerd?
  – Waarom wordt het creëren van banen zo gepromoot?
  – Waarom propageert zo ongeveer niemand individuele zelfstandigheid?

 4. @Hang Bejaarde [4]: Zwart gemengd met wit wordt grijs. Probeer maar uit.

  Verder kun je er toch voor kiezen wat je absorbeert en/of doorgeeft? Zoals bij een diamant, kristal, prisma? Last van angst voor het onbekende? Die kun je omzetten naar afkeer jegens perversiteiten. Maar dan wel eerlijk zijn hé?

 5. Het Franse voetbal elftal, gaat waarschijnlijk wereld kampioen worden, als je opmerkt dat er wel veel zwarte spelers zijn opgesteld, ben je een racist, kom nou dit is niets anders als het voortzetten van het koloniale tijdperk, deze zwarte voetballers beseffen het donders goed, dat ze gebruikt worden, en dat ons Europese bloed verloren gaat, het wordt iets gemengts, een cocktail, op zich misschien niet kwaad, maar wel erg jammer, ik vind onze Europese vrouwen verreweg het mooiste, maar ook dat mag niet, nou ik blijf er bij, groet !

 6. @mario [6]: Onze zwarte Afgod, Mandela liet bij zijn dood 10 millioen rand na aan zijn familie, in een straat arm land, ja ja, we worden constant gefucked aan alle kanten en door ieder één ook Zwart !!!

 7. Weet nog als gisteren, President Den Uyl verklaarde, dat alle Surinamers en Antilianen recht hadden op een Nederlands paspoort, God allemachtig binnen 2 jaar was de rust verdwenen in Amsterdam, de Druppel die mijn emmer over deed lopen was, dat een jonge man die zijn meisje verdedigde die werd lastig gevallen, zijn hals werd doorgesneden op de zelfde Zaterdag werd mijn Haring man op de Albert Cuypmarkt met een mes in zijn hart gestoken, door zo’n zwart loeder, ja juist er zijn ook aardige zwarte mensen ??? ha ha waar !

  Nico [11] reageerde op deze reactie.

 8. @johannes [9]: Waar zou dat soort gedrag vandaan komen? Mishandeling die gepleegd wordt is een (vaak versterkte) afspiegeling van iets dat zelf ondergaan is. Of gadegeslagen is – voorbeeld doet volgen.

  Dat werkt allerlei kanten op, zoals van wit naar zwart en andersom. Of onderling; de ene groep leert van de andere groep en geeft het geleerde binnen de eigen groep door, inclusief bijbehorende mishandeling. Nakomeling van slaven behandelen hun kinderen nog steeds met hardheid alsof ze hen willen behoeden (preventie) voor straf van slavenhouders, nakomelingen van slavenhouders leren hun kinderen nog steeds hoe ze loonslaven dienen te behandelen.

  Als er ergens een sociale breuklijn wordt getrokken, compleet met segregatie, dan is het aan beide kanten van de streep ellende die doorwerkt tot alles afdoende is doorgesproken en afgewerkt.

Comments are closed.