donderdag, 9 augustus 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Hoe naai je een burger een bekeuring aan

Hoe je in 10 minuten iemand een bekeuring aannaait

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. ludchar schreef op : 1

  Bij de simpele vraag van de agent begint deze man met verkeerde antwoorden te geven. Hierdoor komt hij bij de agent agressief over waardoor hij juist de agent(die zonder meer fout is) staaft in haar bewering. Als hij meegaand was geweest dan bestaat er de kans dat zij haar foute inschatting herziet. Een beetje mensenkennis is nooit weg.Nooit in discussie gaan want dan denkt de agent dat je iets te verbergen hebt. Ongeacht of de gedachte van de agent juist is of niet maar hij/zij staat aan de kant van de wet en heeft daardoor het laatste woord. Geef haar het respect dan zal dit in je voordeel uitlopen. Gaat niet om waarheidsbevinding maar het gaat er om “hoe speel je het spel”.

  Pcrs [2] reageerde op deze reactie.
  js mill [5] reageerde op deze reactie.
  perspectief [14] reageerde op deze reactie.

 2. Pcrs schreef op : 2

  @ludchar [1]:
  Toch een goede zaak dat dit soort terroristen weerwoord krijgen.
  Alleen hielelikkers die ja en amen zeggen, daar zinken we langzaam het moeras mee in.
  En begin nu niet met:”dan moet je ook niet klagen dat je een boete krijgt.”

  Bertuz [4] reageerde op deze reactie.

 3. Nico schreef op : 3

  Een bekeuring ontstaat door te gaan keuren. Alleen is het met gehanteerde maatstaven droevig gesteld. Een walgelijke maatstaf genereert reacties.

  Volgens Jezus: “Met de maat waarmee je meet, zul je gemeten worden”. Dat gaat meestal fout, omdat een maat opleggen traditioneel eenrichtingsverkeer is. Als specialist in wetgeving anderen lasten opleggen die je zelf niet wilt dragen volgens Jezus. Het gaat me niet om Jezus maar om het principe.

  Een zichzelf versterkend proces; als agenten als een boksbal tussen gewone mensen en bestuurders die naar willekeur handelen worden gehangen, met de strop van wetgeving om de nek, zitten ze tussen 2 vuren in (oorzaak). Daardoor raken ze aangebrand en beschadigd (gevolg) en gaan ze zich vervolgens weer afreageren (symptoom). Niet allemaal, maar toch.
  Hoe breng je nodeloze problemen in de circulatie? Nou, gewoon doen wat bestuurders en politici doen; af en toe flinke hersenscheten laten.

 4. Bertuz schreef op : 4

  @Pcrs [2]: Met Ludchar eens. Het gaat om het spel. En het is ook goed een weerwoord te geven. Maar niet op dat moment. Doe dat direct erna bij de relevante autoriteiten en dat op basis van zoveel mogelijk feitenmateriaal. Werkt prima.

 5. js mill schreef op : 5

  @ludchar [1]: Wat je hier feitelijk beweert is om onderwerpig te zijn aan de machthebber. Laf gedrag loont.
  Ik begrijp je commentaar, maar het is dhimmy gedrag. Een ode aan het recht van de sterkste. En was dat nou net niet de reden om een het geweldsmonopolie te doorbreken en daarvoor de politie op te richten? Als je het zo bekijkt wordt hier precies aangetoond dat dit niet werkt. Want mensen.

 6. Nico schreef op : 6

  Vanuit de opdrachtgevers van agenten geredeneerd werkt gewone mensen grieven als het opladen van batterij; reactiekracht veroorzaken in de hoop dat de kringen van opdrachtgevers verblijd worden met ‘nieuw bloed’. Mogelijk vanwege ‘bloedarmoede’ in de gelederen.

  Opmerkelijkerwijs betekent het woord battery zoiets als iemand slaan. Je weet wel, een ‘bat’ waarmee je slaat. Alleen is het in deze context geen ‘bat’ maar een politieagent als verbale bokshandschoen van bestuurders. Waarna een politieagent merkt wat het betekent om als boksbal te fungeren, tussen 2 vuren in, hoewel het ene vuur dichterbij is dan de andere.

 7. Scrutinizer schreef op : 7

  Ook al was het niet perfect, toch knap wat ie deed en er de hele tijd cool onder bleef.
  Zelf zou ik ondertekenen met de toevoeging “voor gezien” wat impliceert dat kennis hebt genomen van het feit dat iemand iets schreef, maar zonder het ermee eens te zijn.

 8. only you schreef op : 8

  Lange tijd ben ik geterroriseerd door boetes, dat ik mijn auto voor het overgrote deel maar wat graag verruild heb voor de fiets!
  Ben daardoor al decennia boetevrij, !

 9. peter schreef op : 9

  The land of the free….hahahihi…binnenkort in een theater bij u in de buurt. en eh..tja je betaald het zelf!

 10. IIS schreef op : 10

  Tussen het ronkende en dampende gemotoriseerde verkeer sta je goffedomme een peuk te doen, ja of nee? En roken is goffedomme ook nog eens haram. Het is maar goed dat er agenten zijn die begrijpen hoe de wereld naar de kloten kan gaan door slordig gedrag, wetteloosheid of zelfs religieuze disrespect.

  Doet mij denken aan mijn jeugdtijd, gooide dan nog wel eens zonder vergunning een hengeltje uit, dan waren er altijd wel agenten die meenden dat ik zwaar in overtreding was en een corrigerende bon moest krijgen. Ik vroeg dan nog wel eens wat de verlichte agenten der wet liever zagen, ik, onschuldig een hengel uitgooien in de stadsgracht en de visjes daarna weer netjes terugzetten of uit maar uit purr verveling in een kroeg zitten zuipen en blowen? Nu zoop en blowde ik niet, dus was vissen met mijn bamboehengeltje een leuke afwisseling en ontmoette zo andere kinderen die ook geen zin hadden in zuipen en blowen.

  Maar ja, ordnung muss sein.

  jhon [11] reageerde op deze reactie.

 11. rien schreef op : 12

  Iemand die zich schuldig voelt zal vaak de persoon die hem beschuldigd van iets ‘aanvallen’ met vragen e.d. in plaats van onmiddellijk de beschuldiging te ontkennen.

  Misschien was hij niet schuldig aan roken, maar voerde hij iets anders in zijn schild. Zijn antwoorden cq vragen wijzen daar op. Dit is wat de agenten weten en waarom ze druk opbouwen.

  Wanneer iemand je van iets (vragend) beschuldigd, ontken dan altijd onmiddellijk. (Wees er wel op bedacht dat je daarna geen extra informatie geeft zodat je niet op andere dingen aangesproken kunt worden)

 12. Nico schreef op : 13

  @jhon [11]: Een psychiater die dezelfde eindconclusie trekt als wij, hoe is het mogelijk.
  “Terug naar het oorspronkelijke DNA van de mensheid, wie weet wordt het dan echt sociaal.”

 13. Gerard schreef op : 15

  Mooi voorbeeld van de luxe slavernij die democratie genoemd wordt. Gewoon het recht van de sterkste, dat is het.
  Blijft de vraag over: zou ik haar doen?