2 REACTIES

  1. Chemische castratie is het toedienen van medicijnen die de werking van geslachtshormonen tegengaan. Meestal verliezen mannen na chemische castratie hun drang om seksueel gedrag te vertonen en neemt agressie af. Om die reden wordt chemische castratie opgelegd aan bepaalde zedendelinquenten, waaronder (serie)verkrachters en pedoseksuelen. Het effect van chemische castratie kan worden teruggedraaid en wordt daarom door sommigen als hét wondermiddel tegen zedendelinquenten gezien.

  2. Dit gezeur blijft maar doorgaan. Waar zijn de mannen (en vrouwen) met robuust, nobel karakter die onverhuld zeggen waar het op staat en er een einde aan maken?
    En nee, een einde eraan maken doe je niet door te zeggen ‘bek houden, stop met die hysterie’. Dat is alleen maar symptomen bestrijden. Net als gehoorzamen en in de schulp kruipen bij allerlei overgevoelige reacties.

    Best opvallend dat er vanuit miljoenen, miljarden mensen niemand is die dit doet. Waarom niet? Of wordt dit wel gedaan maar niet aandachtig geluisterd? Dat kan natuurlijk ook… stoorzenders overstemmen… waardoor ruis optreedt.

Comments are closed.