maandag, 29 oktober 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Prioriteiten

Vrijspreker: De afgelopen week was er veel te doen over een aantal bompakketten die naar Amerikaanse heersers waren gestuurd. Wat denkt U dat hier achter zit?

Opperdienaar: The Clintons, Joe Biden, CNN, John Brennan, Robert de Niro, alle vijanden van Trump zouden een bom pakketje gekregen hebben. De media schilderden Trump als de grote haat drager af die de oorzaak hiervan was. Ogenblikkelijk werd een verdachte aangehouden die in een busje leefde dat helemaal onder de Trump stickers zat geplakt. Natuurlijk negeerden de media gelijkwaardige zaken van de andere kant. Hillary riep laatst nog op tot gewelddadige escalatie, Trump werd letterlijk met Hitler vergeleken. Maxime Waters riep op tot geweld.

En dan was er nog deze grappenmaker.

 

We moeten ook niet vergeten dat de enige keer dat de media enthousiast over Trump waren, was toen hij Syrië liet bombardeerden.

Altijd als de gewone media ergens bovenop springen, weet je dat je ergens anders op moet letten. Het is natuurlijk niet zo dat de main stream media ook maar een zier geven over mensen die worden opgeblazen of kinderen die van ouders gescheiden worden aan de grens of wat voor onrecht dan ook. 

 

Een ander puntje van ophef was dat er een konvooi met zuid amerikanen voornamelijk uit Honduras via Mexico op weg waren naar de Amerikaanse grens. Iedereen aan de andere kant van het politiek spectrum was gelijk in paniek dat hun banen op de tocht stonden. Maar een fundamenteel probleem met een konvooi dat illegaal de grens oversteekt hebben deze mensen natuurlijk ook niet.

 

Vrijspreker: Als de angst en verontwaardiging over geweld of het oversteken van grenzen dan allemaal nep is, wat speelt er dan wel?

Opperdienaar: Voor een groot gedeelte zal het onze oude vriend ‘projectie’ zijn. Ze projecteren het geweld in hun eigen hart op de mensen die ze leed toewensen. Maar ik denk niet dat dit het enige is. Het richten van de aandacht van de onderdaan op onzin zaken, is ook een afleidingsmanoeuvre. De onderdaan krijgt alle commotie over zich heen gestort en vergeet dat in hun naam ergens anders vreselijk geweld wordt aangedaan. Dat een miljoen mensen dood zijn door een oorlog over niet bestaande massavernietigingswapens, dat er in Jemen een oorlog gaande is waar een half miljoen kinderen sterven aan honger en cholera.

In plaats daarvan is de onderdaan druk begaan met toiletten voor transseksuelen, zwarte piet en allerlei andere onzin. Ik had al eens eerder genoemd hoe je soldaten zo ver krijgt te moorden voor een heerser: Richt hun aandacht op goed gepoetste schoenen en een netjes opgemaakt bed. Afgelopen week was er weer veel te doen over een TV presentatrice die zich afvroeg waarom je met halloween niet als blanke je gezicht zwart mocht schilderen en andersom? Ze vloog gelijk de laan uit met 69 miljoen dollar in haar zak. Dus altijd als je dit soort onzin hoort, moet je gelijk denken: Wat is de coverup? Dan moet je het zoeken in iets veel groters dat niet genoemd wordt met ongeveer dezelfde strekking.

Vrijspreker: Neem als voorbeeld dat iedereen die niet links is een racist en fascist wordt genoemd. Wat is de coverup?

Opperdienaar: Dat zwarten in de VS er in welvaart op vooruit gingen totdat Lyndon Johnson het ‘great society programma’ begon.  Dat ze nu allemaal in door democraten bestuurde ghetto steden leven met veel armoede, weinig kansen en de zwarte familie opgebroken met de vader in de gevangenis en de moeder op bijstand. Dat de VS feitelijk een fascistisch systeem is waarbij formeel privé eigendom bestaat, maar de regulering over wat geproduceerd wordt voor welke prijs enorm is.

Vrijspreker: En het voorbeeld dat de wat meer conservatieve mannen allemaal als verkrachters en vrouwenhaters worden neergezet?

Opperdienaar: We zullen het maar niet hebben over Bill Clinton die van meerdere verkrachtingen beschuldigd is en die 26 keer naar ‘lolita island’ vloog. Ik denk dat wat hier werkelijk speelt, de lange termijn gevolgen zijn van positieve discriminatie van vrouwen. Of de lange termijn gevolgen voor vrouwen van het aanmoedigen van immigratie van vele linkse stemmers uit landen waar vrouwen als 2e rangs burgers worden gezien.

 

 

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hang Bejaarde schreef op : 1

  Dan haak ik in op de laatste zin met een leuk filmpje www.youtube.com

 2. Nico schreef op : 2

  De schijn wordt gewekt dat de Democraten de Republikeinen hoogstens willen gedogen als ‘controlled opposition’. Als hoer eigenlijk. Kijk je naar de lijst van presidenten dan beginnen Democraten en Republikeinen elkaar pas vanaf de 14e af te wisselen (laveren links, rechts). Dat geeft te denken. Vergelijk dit met het steeds moeilijker handhaven van openlijke slavernij. Misschien dat andere, verhulde vormen van slavernij ook steeds moeilijker gehandhaafd kunnen worden?

  De olifant in de kamer voor allerlei activisten: Zolang er gezeken wordt over burgerrechten wordt aanvaard dat geprivilegieerden anderen wetgeving door de strot duwen; vergelijkbaar met slavernij. Zo bezien was Martin Luther King jr. misschien weinig meer dan ‘controlled opposition’.

  Misschien dat velen een soort hedendaagse Robin Hood zouden willen zien die van zwaarlijvige elites terug steelt. Maar… ook een Robin Hood kan gezien worden als ‘controlled opposition’. Men late een undercover vazal een show opvoeren waarmee op de korte termijn onvrede gesust wordt (geënsceneerde overwinning) maar praktijken op langere termijn kunnen blijven doorgaan. Past in het plaatje van de traditionele Redder en Verlosser die moet opduiken om het circus draaiende te houden. Duikt er nu een Redder en Verlosser op; enjoy the show, maar geloof er geen woord van.

  Onderschat nooit de sluwheid van wie eraan gewend zijn anderen te bespelen en gebruiken. Dat houdt pas op wanneer dat soort figuren geen volgzame gelovigen meer over hebben. Wat er momenteel aan ontbreekt is massale karaktermoord op traditionele denkwijzen ten gunste van zelf-bestuur voor en door iedereen, om mensenhouderij naar het model van dierenhouderij te doorbreken.
  Er zitten allerlei denkfouten in dat model, bijvoorbeeld: Als een staatshoofd traditioneel wordt neergezet als leeuw, waarom moet ‘ie dan in een dierentuin, pardon, een paleis worden opgesloten om af en toe op streng bewaakte excursie naar de ‘boze buitenwereld’ te mogen? Een leeuw kan zichzelf toch wel redden?

 3. toute va bien schreef op : 3

  Het is gewoon een enorme grote rotzooi in dat land, van het oorspronkelijke is niets meer over, precies wat, aanverwante mensen van Soros en zijn zionistische club willen, hier bij ons staat het zelfde te gebeuren, chaos burger onmin, misschien een nieuwe El Cid, in Barcalona spelen de Maronnes Joden in een schapenvacht, de vrijheidstrijders, in de Oekraine gebruiken de Zionisten de pseudo Nazies tegen Rusland, je wordt er triest van, er schijnt geen eind aan het kwaad te komen, onze politieke scheerkwasten nou corrupt tot op het been, en Nico wat de Leeuw allemaal wordt toegeschreven, ja juist, het is gewoon een verscheurend bloeddortig dier, er is niets nobels aan, dit is hem allemaal door mensen in aardige boekjes toegeschreven, hij verscheurt alles wat er voor zijn voeten komt, net als sommige religien !

  jhon [5] reageerde op deze reactie.

 4. toute va bien schreef op : 4

  Onze prioriteit is de stille “ALL OUT WAR” van de Islam in onze landen, waar in gang verband onze jeugd wordt gedrugeert, verslaaft gemaakt na de Iphon de moderne Tam Tam nu de drugs het verdiende geld daar worden kerken mee gekocht en tot een heidense Islam tempel gemaakt, het opschikken moet ophouden, via andere politieke niet corrupte leiders, een politiek voeren die ons land weer, ons land maakt, geen Islam geen sluiers geen speciale scholen geen Moskeën meer, terug naar onze roots geleidt met volksreferendum’s !

  Nico [6] reageerde op deze reactie.

 5. Nico schreef op : 6

  @toute va bien [4]: Mee eens, zij het dat dit ook geldt voor het judaïsme en christendom. Drie takken vanaf Abraham. Verschillende verpakking, grofweg zelfde inhoud. Man en vrouw (letterlijk) tegen elkaar uitspelen, slavernij institutionaliseren en reguleren. Wat dat betreft pakten vroegere ‘heidense’ druïdes het een stuk gezonder aan.

  @jhon [5]: Je begrijpt dat roofdieren het sterkst lijken maar het gebrekkigst zijn? Gras of planten kunnen in zichzelf bestaan, grazers zouden zonder groen niet kunnen leven, roofdieren niet zonder grazers. Ze zijn zelf niet in staat om bepaalde bewerkingen op voedsel uit te voeren. Zo bezien staat eenvoudig gras bovenaan de keten. Een grasspriet is overigens een mooi beeld voor de individuele man vrouw verhouding; twee helften die samen één zijn. Zonder beeldtaal-gezeik over stoere roofdieren, geschikt voor de mannelijke macho en de goddelijke misleider.

  Als het gaat over prioriteiten, dan zou ik zeggen dat de allerhoogste prioriteit is om schendingen van de pure innerlijke natuur bij de wortel aan te pakken. Schendingen van buitenaf wel te verstaan, want van binnenuit maakt iedereen wel fouten waardoor met vallen en opstaan geleerd kan worden. Liefst niet teveel valpartijen onderweg.
  ‘De val’ (Genesis 3) lijkt bewust veroorzaakt te zijn om anderen bruikbaar te maken om als politie-agent of zo op te gaan treden. De maakbare mens produceren door een ander in het ongeluk te storten (mismaken) is een heel oud verschijnsel. Ik zou iedere militair of agent aanraden om niet aan mee te werken. Mocht God nog eens verschijnen in de hof van Eden, dan kan ‘ie goed een stevige uppercut gebruiken om wat tot bezinning te komen. Laat die kinnebakkes maar flink pijn doen. Wie niet wil horen moet maar voelen. Het is ronduit beschamend om te proberen mannen en vrouwen tegen elkaar uit te spelen, laat staat ouders en kinderen. Dat heeft al veel teveel levens verziekt. Vooral van vrouwen (alles letterlijk, niet de genderrollen). Er kan geen misverstand over bestaan dat vrouwen er traditioneel vooral toe dienen om genaaid te worden en als instrument van ‘God’ annex adel bij mannen gehoorzaamheid af te persen.

 6. toute va bien schreef op : 7

  Intelligente mannen zijn huiverig voor intelligente vrouwen, want door hun vrouw zijn etc., domme mannen zijn geholpen met een vrouw met intelligentie, ten minste wat ik in mijn leven heb opgemerkt, O wat er van mijn opstandige revolutionaire vader was geworden zonder mijn moeder, vraag ik me wel eens af, nu kent liefde geen grenzen, maar intelligente koppels nou daar kan het hard aan toe gaan, vooral als de wijsheid ontbreekt, scheidingen zijn niet van de lucht, alcohol viert hoogtij, maar alles is beter als vrouwen in slavernij moeten leven, en de Islam brengt dat mee, vandaar dat idiote me to en zo, ze zijn er bang voor de vrouwen, en terecht, dus ze vechten er voor, bewondering mijner zijds !

 7. Nico de Geit schreef op : 8

  De man die afgelopen week een synagoge binnen ging en mensen dood ging schieten schijnt een Trump-hater te zijn. Hij had ook iets tegen MAGA-hats en meer.

  Het idee erachter schijnt te zijn dat Trump pro-Israël is, en daarom ging hij de synagoge in om mensen af te knallen. De man was niet zozeer een democraat maar wel een fel hater van alles wat conservatief is.

  Dat soort dingen lees je niet in de MSM.

 8. Nico schreef op : 9

  Hoe het ook zij, soms denk je aan het plaatje van een helicopter met een haperende staartrotor waarbij spin-doctors er maar een slinger aan geven t.b.v. allerlei stuntwerk. Op afstand bedienbaar. Er gaat niets boven volledige zelf-besturing. Vooral met het oog op de langere termijn. Je eigen leven gebruiken of gebruikt worden is nogal een verschil.