Ik heb die gele hesjes nodig om warm te blijven!

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

9 REACTIES

  1. Als Rutte een beetje uitgekookt is dan legt hij snel 59,95 solidariteitsheffing op alle gele hesjes. Want momentum moet je pakken. Hij was er ook als de kippen bij om de belastingen op benzine te verhogen toen de olieprijs daalde.

  2. @Overnight [5]:
    Ik zit bij een andere maatschappij. Ik geloof je best, dat Nuon absurde tarieven heeft (in het grijze verleden, zo’n 20 jaar geleden ook bij die club gezeten). Wellicht wisselen van leverancier? Maar 38% verhoging is wel erg veel, bedoel je niet 38 euro per maand voor 2019 (is nog altijd pakweg 460 per jaar, ook erg veel)? Rond 2030 kan dat (38%) heel goed zijn met al klimaatverandering-hysterie.

    Overnight [9] reageerde op deze reactie.

  3. Hoe dom kun je zijn om toch nog steeds op leugenaars als Rutte te stemmen. Hoe is het mogelijk dat de VVD nog steeds de grootste partij van Nederland is. Stuur ze weg! Dus stem populistisch, oftewel PVV, of FvD. Een alternatief is er niet.

    jhon [8] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.