Mocht je nog twijfelen over welk cadeau je onder de kerstboom legt, overweeg dan eens het boek Kapitalisme? Ja Graag! In dit boek, dat wordt aanbevolen door Frank Karsten en prof. Lex Hoogduin, breek ik een lans voor de vrije markt. Aan de hand van tien mythes betoog ik waarom meer kapitalisme niet de oorzaak, maar juist de oplossing is voor veel van onze maatschappelijke problemen. Met een lengte van 112 pagina’s en een duidelijke schrijfstijl is het een geschikt cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in economie en politiek. Kapitalisme? Ja Graag! kan besteld worden bij Bol.com en in de lokale boekhandel.

Kapitalisme? Ja graag!

1 REACTIE

  1. P.S. Mocht het kerstbudget al op zijn: Kapitalisme? Ja Graag! is gratis te lezen in verschillende bibliotheken in Nederland en België, waaronder in Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Groningen, Middelburg, Hasselt (Be) en Genk.

Comments are closed.