Reacties
 1. toute va bien schreef op : 2

  Goede morgen, in Frankrijk gaan de burgers en ik dus ook gewoon door, ondaks de bloedige valse vlag, die tot nadenken aanzette, maar we gaan door, alle lege loze beloftes naast ons neerleggent, ook om de reeds gebrachte offers van de door de CRS gerichte(gelaat) geschoten, verminkt voor het leven, wat een President, deze lege Bilderberg-Rothschild handlanger, “”NEE”” nieuwe verkiezingen en het herstellen van het volks referendum, voor belangrijke nationale maar ook internationale te maken afspraken, of te nemen beslissingen, vive la France, vive la republique ! du Peoples !

  jhon [4] reageerde op deze reactie.

 2. Nico schreef op : 3

  Wetgeving wordt traditioneel verkocht als zijnde ‘moreel juist’, een moreel kompas, een ijkpunt compleet met figuren die de maat voor stellen, keurmeesters, ijkmeesters etc. Wat niet wegneemt dat wetgeving te vaak pervers van aard is, van karakterbederf getuigt.
  Alleen al de traditie van onderwerpen en systematisch onderworpen houden om anderen te kunnen gebruiken getuigt van een rottig karakter, van geestesziekte. Perversie regeert! Een schijn van vrijheid en ‘beschaving’ doet daar niets vanaf.

 3. Nico schreef op : 5

  @jhon [4]: Martin Vrijland schrijft weliswaar over het gehele schaakbord overzien, maar laat na om er even bij te vertellen dat strategieën om landen te sturen ook voor individuen worden ingezet. Iets als de Holodomor (uithongeren) wordt reeds eeuwen ingezet om individuen in het gareel te krijgen. Reacties veroorzaken en vervolgens kanaliseren is ook een oud recept.

  Mijn punt is dat je om te overzien voldoende moet kunnen in- en uitzoomen. Illustratie:
  – Individueel kan door sociaal en maatschappelijk te isoleren een faillissement veroorzaakt en afgedwongen worden, vervolgens een curator aangesteld worden. Terwijl het juist de sociale omgeving is die failliet is (van het Latijnse fallere voor misleiden, bedriegen).
  – Bij geprivilegieerden (trusts) en natiestaten heet een curator een protector, een beschermer die gezond moet krijgen en/of houden.

  Vergeet niet de traditie van Vrijmetselaars etc… alles moet en zal een afspiegeling zijn van alles. Dat zie je aan zwart/wit tegelvloeren, aan fractals, etc.
  Jammer alleen dat daarmee een m.i. gebrekkige filosofische kern vermenigvuldigd en verspreid wordt. Zodat verziekte en ziekelijke denkbeelden de heersende opinie domineren en belevingswerelden doordrenken. Het gevolg? De aarde als kermisterrein onder het amuserende bestuur van een ‘hemels’ circus. Veel kwantiteit, maar systematische verarming v.w.b. (levens)kwaliteit die er werkelijk toe doet.