maandag, 28 januari 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Over 12 jaar zijn we dood

Vrijspreker: 12 jaar tot klimaat Armageddon. Het klimaat wordt onze wereldoorlog 2. Offers moeten worden gebracht. Wat denkt de Opperdienaar hier van?

Opperdienaar:  Je hebt het denk ik over de uitspraken van Alexandria Ocasio-Cortez. Je kunt het belachelijk maken, maar ik denk dan altijd dat bij dit soort mensen, hun geniale onderbewuste tot je spreekt: de Venezuela deadline is 12 jaar, dus 2019+12=2031. Niet omdat we verdrinken door een stijgende zeespiegel, die tot nu toe geheel hypothetisch is inclusief the vermeende oplossingen, maar vanwege het socialistische eindspel.

Waar komt dit allemaal vandaan? Nadat vele ‘kantelpunt’ momenten reeds verstreken zijn, komt de IPCC weer met een nieuw kantelpunt.

www.theguardian.com 

 

Of denk aan deze uitspraak:

Ik hoop dat we een klimaatplan kunnen opstellen tegen 2050, waarbij België een van de landen zal zijn die onder die 1,5 graad blijven.

Anuna De Wever

Laat dat eens bezinken: De Belgische overheid moet met een plan komen om de wereldwijde opwarming van de aarde in België te beperken tot 1,5 graden. Deze klimaatspijbelaar is heel erg ‘in tune’ met de tijdgeest, want ze voelt zich geen jongen en ook geen meisje. Mensen die heel erg ‘in tune’ zijn met de tijdgeest, zijn antennes voor waanzin en hysterie, maar hun uitspraken moet je denk ik heel serieus nemen. Je moet die uitspraken alleen 180 graden omdraaien, of ‘wij’ en ‘zij’ verwisselen of iets heel ver weg door iets heel dicht bij. In dit geval moet je hun ‘man made Armageddon’ voorspellingen misschien serieus nemen. Alleen zijn de wereldverbeteraars de veroorzakers en de vermeende veroorzakers de wereldverbeteraars.

In hun domheid raken ze precies de roos. Het leven als een soort Forrest Gump film. Net als mensen die overal racisten en fascisten zien en vervolgens mensen bedreigen met een andere mening: in de roos: Er is inderdaad fascisme, alleen jij bent er zelf één. Alleen even beseffen dat als je met 1 vinger wijst, er 3 terugwijzen. De verwarring tussen ik en zij. Tussen de splinter in het oog van de ander en de balk in hun eigen oog. Tussen heel ver weg en heel dicht bij. Of denk aan mensen wiens inkomen voor 80% afgepakt wordt door hun overheid en die zich heel erg opwinden over de uitbuiting van koffieboeren in Guatemala.

Denk ook aan de politieke begrippen links en rechts. Dan definieer ik links als mensen die het gevoel hebben dat de schurken zich onder hen bevinden (graaiende ondernemers versus nobele wilde) en rechts als mensen die het gevoel dat de schurken zich buiten de groep bevinden (ergens in een grot in Afghanistan, nobele groepsleden, barbaarse wilden). Een links persoon kijkt ook vaak naar de toekomst, een maakbare samenleving met een betere mens, aangepast aan het systeem. Een rechtse mens kijkt vaak naar het verleden (constitution) toen het allemaal beter was. Ik denk dat die misvattingen over de samenleving heel ver terug geprojecteerd  moeten worden naar de persoon die ze heeft en dan compleet waar zijn.

Met heel ver terug projecteren, denk ik aan hun lichamelijke conditie. Linkse mensen zijn denk ik geïnfecteerd en hun infectie bevindt zich reeds in hun lichaam. Er bevinden zich schurken tussen de cellen in hun lichaam. Gierige graaiende ‘schurkcellen’ die grondstoffen weg roven en alleen aan zichzelf denken. Kankercellen misschien die bloedvaten omleggen en groeien als tumoren. Ze projecteren dat op de samenleving: graaiende tumor kapitalisten die alleen aan winst denken en de rest van de samenleving opofferen. Ze moeten die kankercellen veranderen/zuiveren om gezond te worden, de maakbare samenleving, de nieuwe mens. Ook de vatbaarheid voor milieuargumenten moet je in dit licht zien. We zijn al besmet, vies en vuil. Ons lichaam is een vuilnisbelt, een plastic soep in de oceanen. Er moet wat gedaan worden.

Rechtse mensen vrezen de infectie juist van buitenaf. Hun organen werken in harmonie en ze denken niet dat er zich enorme tumoren in hun midden bevinden (graaiende kapitalisten). De infecties komen van buiten en daar moet het immuunsysteem tegen ingezet worden. Vooral bij neo cons, is die immuunreactie echter zo overtrokken, dat deze zelf het probleem wordt (denk aan reactie op 911 aanslagen). Honderdduizenden agenten schieten op alles wat een indringer zou kunnen zijn. Rechts politiek denken kan met een auto immuunziekte worden geassocieerd. Een allergie, een overtrokken autoritair immuunsysteem wat meer shade aanricht dan bescherming biedt. Schiet eerst en stel dan pas vragen. Auto-immuunziektes kunnen ook heel schadelijk zijn en het organisme ten gronde richten.

Vrijspreker: Zouden vaccinaties de politieke denkbeelden kunnen beïnvloeden?

Opperdienaar: Ik denk het wel, maar het is me nog onduidelijk hoe. Het auto immuunsysteem van het lichaam wordt met een vaccinatie in een verhoogde staat van paraatheid gebracht. Iets wat lijkt op een pathogeen wordt geïnjecteerd. Het gevoel aangevallen te worden, kan zowel rechtse als linkse sympathieën versterken. Afhankelijk van of het idee bestaat dat de infectie reeds gebeurd is of niet. Is het een bedreiging van buiten of binnen de huid. Bij een vaccinatie die direct in de bloedbaan gebeurt, denk ik dat het gevoel ontstaat dat de infectie reeds heeft plaats gevonden en dat hier dus linkse sympathieën uit voortkomen. Het kwaad is reeds onder ons en er moet gezuiverd worden. Als ik moest gokken: vaccinaties maken mensen vatbaarder voor linkse projecties.

 

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Nico schreef op : 1

  Voor een heldere, zuivere blik is het net wat er in jezelf en in degenen om je heen gebeurt. Wie projecteert welke richting op? Hoe zit het met oorzaken en gevolgen? Als een bril zoals politiek links en rechts op wordt gezet dan kan dat die blik kleuren en vertroebelen.

  Kijk ik zonder zo’n bril, dan heb ik (in de rol van ZZP) last gehad van groepsmechanismen. En nog steeds. Noem bundeling van krachten fascisme en je merkt dat het ene fascisme is het andere niet is. Ook racisme komt in de praktijk nogal eens voorbij; het idee dat de ene ‘soort’ beter zou zijn dan de andere, terwijl in feite alleen geestelijke gezondheid werkelijk relevant is. Discriminatie (verschil maken) hoort bij het leven, anders kun je lichamelijk en/of geestelijk gezond of daaraan bijdragend niet onderscheiden van de rest.

  Wanneer groepsleden klagen over bepaalde verschijnselen, dan hebben ze die meestal zelf wel veroorzaakt. Of aan de veroorzaking bijgedragen. Jammer dat klachten vervolgens opgeblazen worden en een eigen leven gaan leiden om de gemoederen bezig te houden. Misverstanden leiden tot misstanden.

  Gisteren keken we de film The last witch hunter. Ook daarin brokjes info waarvan je jezelf afvraagt hoe je ze moet plaatsen. Bijvoorbeeld de vaststelling dat magie neutraal is en het maar net de vraag is hoe het gebruikt wordt. Zwarte magie zou schadelijk zijn, maar wat is ‘zwart’? Is dat niet begrijpen waar je mee bezig bent, en/of de keerzijde van allerlei tof lijkende activiteiten? De film draaide om de bestrijding van de heksenkoningin, haar wederopstanding de kop in drukken, maar waren de activiteiten van ‘de raad’ (om magie (dood?) te reguleren en oorlog te voorkomen) eigenlijk niet juist de oorzaak en aanleiding van die wederopstanding? Ze wilde kennelijk een doodse bedoening opnieuw tot leven wekken en een degeneratief proces keren richting evolutionair.

 2. ratio schreef op : 3

  Pas altijd op voor eindtijd profeten. Lach ze uit, maak ze belachelijk maar neem ze nooit serieus. Ze parasiteren op zwakheden in ons DNA dat ons gevoelig maakt voor angsten, de boeman. We weten instinctief dat als we als groep voor hetzelfde bang zijn, we ons als groep verenigen en sterker staan. Er is een instinct tot groepsvorming en de onheilsprofeet speelt daarop in. Of het nu angst is voor “Amerikaanse toestanden” als we de verzorgingsstaat afbouwen of op global warming. Het grijpt terug op hetzelfde principe.

  Nico [5] reageerde op deze reactie.

 3. Overnight schreef op : 4
  Overnight

  Medicijn voor links is: objectieve feiten,
  medicijn voor rechts: rechten van het individu.
  proberen we hier dagelijks toe te dienen.

 4. Nico schreef op : 5

  @ratio [3]: Dat teruggekoppeld naar individueel is het medicijn voor bangheid doen waar je bang voor bent, het medicijn voor een angstig leven zelf capaciteiten (bij jezelf) kweken. Mijn ervaring leert dat groepsvorming laksheid en luiheid bevordert, en het mogelijk maakt om jezelf achter anderen verstoppen. Het jaagt daardoor decadentie (verval) aan.

  Zo bezien gaat er niets boven individuele zelfstandigheid, want bijv. een ZZP kweekt bij zichzelf karakter door ‘het’ zelf op te lossen in plaats van aan afschuifpolitiek (richting bijv. collega’s) te doen. Hoewel zaken doen met andere ZZP’ers een stuk leuker is dan met organisaties. Werkelijk alles zelf doen is praktisch gezien ondoenlijk.

  @Matthijs [2]: Ach, zolang van alles maar bespreekbaar is. Er een zwerm op uit sturen om iets af te dwingen is te goedkoop, wat te duur betaald wordt door doelwitten.

 5. Susanna schreef op : 6

  Zou kunnen dan ben ik pas 94, te vroeg maar het is de gemiddelde tax in mijn familie, vroeger dan mijn voorgaande generatie gingen tussen de 60 en 70 stress en zo, niemand weet dat ik repelsteeltje heet !

 6. Bernhard Schat schreef op : 7

  Ohm namo narai !

  Over satanische pedofiele netwerken enzo…

  Als gevolg van dit soort praktijken het volgende :

  Tussen 1967 en 1997 ben ik herhaaldelijk dermate onbehoorlijk benaderd dat ik u hiervan de verdere details zal besparen .
  Het werd onoverkomelijk toen ik weer met de zelfde zaken te maken kreeg terwijl ik net een pril gezinnetje had begin 90er jaren ..

  Als gevolg hiervan kreeg ik 1995 een uiterst ongeloofwaardige en onbewijsbare diagnose toegeschreven.
  Dit liep uit op een veroordeling van mij eind 1997 .

  Voor, tijdens en na mijn veroordeling waarschuw ik voor Sumatra Tsunami Kerst 2004.
  Begin maart 2004 vertrek ik voor langere tijd naar India en krijg daar na Kerst 2004 een baantje in de Tempel.
  Ik bekwaam mij in Tsunami´s Aardbevingen en donderbuien .
  Iets wat ik zelf nooit voor mogelijk had gehouden tot Kerst 2004.

  Vandaar het volgende . Ter verdediging .

  De gegeven datums en data zijn ter indicatie .
  Let hierbij niet op een paar uurtjes , een paar dagen of een paar kilometer.
  De gegeven feiten staan verder niet ter discussie.

  7 en 2 x 7 jaar na mijn veroordeling Sumatra tsunami.
  7 jaar na vertrek Japan tsunami en weer 7 jaar daarna onweer in Nederland .
  Idem ca. 25 jaar na dato op de st.walpurgisnachten 22 en 30 April.
  Het venijn zat ´m uiteindelijk in die Kerst aardbevingen en vulkanen Zuid Italië .

  Met het venijn bedoel ik kortweg gezegd de satan en zijn personeel.
  De Rothschilds , bohemien grove , vrij metselaars en inrichtingen diensten* aan de ene kant en aan de andere de koningshuizen , 9e cirkel ndrangetta en RK Kerk kant .
  Ruwweg gezegd; fascisten en satanisten .

  Sri sri Magnitude ~ Tsunami Giri Babba
  AardebvingsGroninger
  Donder en bliksempredikant

  P.S.
  De meeste datums en data waren ver vooraf door mij te kenen gegeven .
  Hopelijk beschouw je hiermee het bestaan van God als bewezen .
  En we leven nog lang en gelukkig.

  Nico [8] reageerde op deze reactie.

 7. Nico schreef op : 8

  @Bernhard Schat [7]: “Satanische pedofiele netwerken” is een nogal algemene term. Concreter zou gesteld kunnen worden dat ronseling een vorm van satanisch misbruik is. Waarvoor netwerken gevormd worden. Er zijn daarvan tal van manifestaties, in allerlei branches.

  Een oud voorbeeld is de ronseling van halfgoden om het vuile werk voor goden en stervelingen op te knappen, waarvoor ze zelf te beroerd zijn of domweg onmachtig. Onheilsprofeten ronselen… onheilsprofeten. Als donder- en bliksempredikant weet je misschien dat de christelijke term daarvoor opwekkingsprediker is. Met een werkelijk zuivere boodschap kan er zoiets als ‘rekindling’ of een ‘revival’ plaatsvinden, alleen kunnen zuivere boodschappen gewoonlijk niet van loopjongens verwacht worden. Meer dan dat zijn predikers en profeten meestal niet.

 8. peter schreef op : 9

  Ik weet niet wat ze proberen maar amusant is het wel zo’n eindspel…..gauw terug m’n tuinhuis in voor ik in mijn broek zeik van het lachen.

 9. pcrs (auteur van dit artikel) schreef op : 11
  pcrs

  @Doc [10]: Sommige links doen het niet meer, maar behoorlijk lachen. Komt beetje overeen met de Brexit scare verhalen.

 10. Nico schreef op : 12

  @Doc [10]: V.w.b. luchtvaart lijkt regulering en schaalvergroting een nogal storende factor. Vroeger ging het om een klein toestel en was zowel toestel als het vliegplan een Doe Het Zelf aangelegenheid, tegenwoordig moeten zowel het toestel als het vliegplan aan allerlei eisen voldoen. De klaring van een vliegplan lijkt wel een rigide klaring bij douane; angstvallig en krampachtig.

  Aangezien er teveel ‘overtollig vet’ tussen hemel en aarde zit, met allerlei gewichtig klinkende verhalen, lijkt het verhaal over Global Warming enigszins op een zwetende obesitas patiënt die moeite heeft om overeind te blijven. Alhoewel dat vet daar ijskoud wil blijven zitten, wat Global Cooling veroorzaakt. Terwijl vet dat de zin wil afdwingen Global Poisoning veroorzaakt. In alle dimensies gezond en met de beide benen op de grond schijnt voor decadente figuren onaanvaardbaar te zijn. Te verdwaasd, te misleid.

  De zonnige kant hiervan is dat een beschaving net als een obesitas patiënt geen andere keuze heeft dan afslanken en naar gezonde gewoontes overschakelen of dood neervallen. Dat is de natuur: Doe het (voortaan) gezond of het is ‘game over’.