Reacties
 1. Hang Bejaarde schreef op : 2

  In de dagen dat Google die versie van het logo gebruikte had men nog “Don’t be evil” als motto.

  Mijn browser meldt nu “Connection is not Secure”. Als ik een beetje doorklik lijkt het er op dat jullie SSL/TLS certificaat moet worden vernieuwd. Ik meld het maar want ik kan de website alleen nog bezoeken als ik uitzonderingen instel…

  Harrie van Vaore Tjeu [3] reageerde op deze reactie.
  Nico [3] reageerde op deze reactie.

 2. Nico schreef op : 4

  Als een derde partij (zoals een browser) iets meldt over vermeende betrouwbaarheid, dan lijkt het me dat het nog steeds aan de betrokkenen zelf is om te beslissen wat ze er zelf van vinden. Een vrije markt heet dat. Zo gaat dat ook tussen individuen, ook al is er als randverschijnsel misschien een groep die een bepaalde indruk zou willen wekken of groepsleden die zich zouden willen inmengen.

  In IT termen kun je aan blacklisting(betrouwbaar tenzij) of juist aan whitelisting (betrouwbaar ondanks) doen. Of een combinatie, zoals een blacklist voor freelancers (ZZP) en een whitelist voor groepsleden (werkgevers en werknemers) 😀

Reageer ook, maar check eerst de huisregels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reacties met meer dan vijf links worden gemodereerd voor ze worden weergegeven om SPAM tegen te gaan. Je kunt <a> <b> <i> tags gebruiken in je commentaar.
Ga naar Gravatar om je Avatar aan te passen.