zaterdag, 5 januari 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Vrijheid Radio Week 1

Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms:

Direct de mp3 downloaden?

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

 1. Kamerleden zijn gemiddeld twee keer per dag ‘geschokt’
 2. Nettolonen stijgen voor bijna iedereen, maar kosten ook
 3. ‘Belasting op spaargeld niet in strijd met Europees verdrag’
 4. ‘80 procent wil lagere btw op groente en fruit’
 5. christenunie wil militairen naar syrie
 6. Een boyband als laatste middel tegen de Brexit
 7. Juncker noemt kritiek EU-leiders op Europese grensbewaking hypocriet
 8. ‘Alleen ontslag van alle douaniers kan corruptie in douanekorps Suriname oplossen’
 9. Nog meer fakenews uit der Siegel
 10. China verandert steeds meer in ‘surveillancestaat’
 11. Hoe omzeil je een alcoholverbod als een baas?
 12. Adam Kokesh gearresteerd voor schoonmaken stukje cement van de overheid

Presentatie: Peter, Klaas, Yoshi en Johan

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Nico schreef op : 1

  Interessante selectie weer. De donderwolken trokken zich gisteren al in mij samen. Even wat diep ademen verder… is het droevig om te merken dat de degeneratieve processen in China gestaag verder gaan. Voor de omwenteling die de Gele Keizer organiseerde was er minder geestvervuiling.

  Juncker kan van het al dan niet bewaken van Europese grenzen hypocriet noemen, maar iedereen in Europa wordt met de paplepel ingegoten een hypocriet (vanuit Grieks voor toneelspeler) te worden door de eigen grenzen niet te bewaken of anders wel die van anderen niet te eerbiedigen. Vanwege de ‘maakbare mens’ en zo. Dus wat is dit voor onzin?

  De afbeelding van de ChristenUnie en vliegtuig spant evenwel de kroon. Het werk van de Heer in naam van God om het maar zo uit te drukken. Sommigen moeten weer bang gemaakt worden, anderen aan dodenlegers toegevoegd kunnen worden. Toen het Romeinse christendom in de stijgers werd gezet, werd door geestelijken en keizers bepaald dat een leven hoogstens goed is om gebruikt te worden. Dienend leiderschap. Het lijkt wel socialisme. De één moet het vuur uit de sloffen lopen en energie verbranden tot aan volledige zelf-opoffering en/of burn-out, de ander bediend worden als door een Atlas of Supermens. Aan beide kanten van de streep worden partijen mis-leid, mis-vormd en ver-wend, een afkorting van verkeerd wennen.

  Waarom dacht ik bij deze 3 onderwerpen dat het hoog tijd wordt voor een gigantische toename van omgekeerde grafschendingen? Ik bedoel… dit soort praktijken kunnen alleen maar blijven doorgaan omdat er als een graf wordt gezwegen. Henry Ford zei het al,
  “Het is maar goed dat de mensen van ons land niet begrijpen hoe ons banken en geldsysteem werkt. Want ik geloof dat als ze dat wel deden er voor morgenochtend een revolutie uit zou breken”.

  Al met al is er een nogal beschamende vertoning geconstrueerd die ‘beschaving’ heet, en is het evident dat volgende stappen in de individuele evolutie alleen mogelijk zijn wanneer noodzakelijke kennis in de vrije circulatie komt. Educatie is iets anders dan scholing.
  Of zo’n evolutie nu in race-modus gaat of niet… je kunt jezelf afvragen waarom er van alles gedaan wordt in de naam van de vooruitgang, terwijl de vooruitgang die nodig is om zowel individueel als wereldwijd een gezonde situatie te bereiken geblokkeerd wordt door relevante informatie achter te houden.

  Dit soort georganiseerde hypocrisie geeft te denken. Het wordt gedaan in naam van de (vervalste) liefde, maar getuigt ondertussen vooral van (zelf)walging en (zelf)haat.

 2. IIS schreef op : 2

  …..”Belasting op spaargeld niet in strijd met Europees verdrag”….

  Dan ook gelijk maar een fictieve heffing op bedrijfswinsten. Met wat meer inzet en harder je best doen kan ieder bedrijf z’n winst behoorlijk opkrikken. De fictieve omzetten kunnen dan tegen 40% worden belast waarover 12% tot 16% belasting geheven kan worden. Is ook niet in strijd met geen enkel recht. Zelfs niet in strijd met het recht van een overheid die oneindig mag blijven doorbelasten totdat er alleen nog een leeg huidje over is waar de overheid vervolgens leren laarzen kan maken die gratis verstrekt worden aan IS strijders die daarmee de laatste kaaskoppen kunnen doodkopschoppen op ’s Neerlands wegen.

  En rechten van de mens? Welke rechten hebben de kaaskoppen dan nog. Idioten.

  jhon [3] reageerde op deze reactie.

 3. IIS schreef op : 4

  @jhon [3]:

  Het is een heffing over niet ontvangen omzet. Maar wel als omzet mag worden meegeteld, dus is de heffing rechtmatig. Tenminste, zo schijnt het volgens de wet of het recht of een nazi verdrag te mogen, in Nederland.

  IIS [5] reageerde op deze reactie.

 4. IIS schreef op : 5

  @IIS [4]:

  Ach, fictief of reële rendementen, is er een verschil? Vergelijk het maar met de hogere machten, fictief, maar voor velen/miljarden reëel. Werkelijk, in naam van Oranje/koning/republiek/democratie, God/Allah/Yaweh of Verdrag is alles fictief, maar toch echt als je de macht hebt en een leger (politie, soldaten, ME) aan volksverraders kunt inzetten.