zondag, 13 januari 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Vrijheid Radio Week 2

Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms:

Direct de mp3 downloaden?

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Daniël, Henk, Klaas, Jurjen en Johan

Posted from my blog with SteemPress : uitzendingen.vrijheidradio.com

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hang Bejaarde schreef op : 1

  Misschien niet de beste plek om dit te plaatsen (geen tijd om zelf iets doordachts te schrijven en in te sturen). Maar ik plemp het toch maar neer onder dit artikel.

  ‘Libertariër’ Jeff Berwick gaat kennelijk full retard met zijn evenement (Anarchapulco) dat ooit voor anarchisten bedoeld was en wat nu een Disneyland voor (ja-wat-eigenlijk-?) lijkt te zijn geworden. De nieuwe editie van het evenement is over een maand.

  Interessante video en commentaar hier: www.youtube.com

  Waarom verbinden Ron Paul, Judge Napolitano, Larken Rose en andere libertariërs hier hun naam aan? Ik dacht dat ook sommige bezoekers van deze website daar komen. Aan hun een vraag: is Anarchapulco een open inrichting of een serieus te nemen conferentie voor anarchisten? Ik vrees het eerste. Een paar jaar geleden wilde ik hier graag heen gaan maar nu kijk ik wel uit.

  Voor wie zich geroepen voelt commentaar te leveren of aanvullingen heeft…

  pcrs [2] reageerde op deze reactie.
  Perspectief [5] reageerde op deze reactie.

 2. pcrs (auteur van dit artikel) schreef op : 2
  pcrs

  @Hang Bejaarde [1]:
  Het heeft inderdaad niets met het artikel te maken. Wat zijn je specifieke bezwaren? Jeff B gooit het net inderdaad wat breed uit, maar wat zijn de niet libertarische elementen die je er denkt aan te treffen?

 3. Nico schreef op : 3

  Die Nashville verklaring is net een ui om af te pellen. Eerst de religieuze schil ervan af (á la ‘zo heeft God het bedoeld’), daarna de schil van genderrollen. heb je dat gedaan, dan zie je dat genderrollen en groepsvorming inclusief overgangsrituelen innerlijk een bepaalde leemte veroorzaken die gewoonlijk ten stelligste ontkent wordt.

  De verklaring kan inderdaad wel prachtig als stropop misbruikt worden, om de aandacht af te leiden van het feit dat ‘men’ aan beide kanten van de streep systematisch genaaid wordt. Het kan ook niet zonder naaien hé, als je wel wilt verbinden maar vrij communiceren (over de grenzen van groepen heen) in de taboesfeer wilt houden. Dan gaan veronderstelde genieën ezelsbruggetjes tussen belevingswerelden bouwen die begaanbaar lijken, maar in feite niet de moeite waard zijn omdat het recept rammelt en met ongedocumenteerde schadelijke bijwerkingen komt. Is er iets mooier (of juist schadelijker) dan samen de weg kwijt zijn?

 4. Nico schreef op : 4

  De tekst van de Nashville verklaring is een staaltje werk dat je doet verlangen naar een definitieve, harde val van het Romeinse christendom. Met geloven is niets mis, maar laat het dan alsjeblieft wel geloof in kern-gezonde, naakte feiten zijn, en wijsheid die daar niet strijdig mee is.

 5. Perspectief schreef op : 5

  @Hang Bejaarde [1]:

  Ik denk dat het nog wel meevalt. Het filmpje belicht één aspect.

  Een voorbeeld wat overeen komt is misschien.
  Een paar jaar geleden ben ik er geweest er was toen ook een ayuaska ceremonie…………naar het schijnt. Ik heb er niets van gezien of gemerkt.

  Er zijn heel veel sprekers (ook heel veel normale ;), en dit jaar zijn er vijf podia (i.p.v. twee..toen ik er was) Of dat genoeg keus is, of interresant genoeg is om erheen te gaan, voor U/jou?…ik heb geen idee.