woensdag, 20 februari 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

CPB: geen aantoonbaar effect van ECB beleid.

Kost wat, 26.000 miljard, maar dan heb je ook een groot gat.

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. IIS schreef op : 1

    2600 of 26000 miljard? Wat niet is kan natuurlijk nog komen, Zimbabwe deed het uiteindelijk ook. En hoe anders kan er één wereldregering ontstaan? Eerst de boel opblazen met onaflosbare schulden en laat je de boel ploffen en zo schept men (jongens van de Wit) een basis voor één gecontroleerde supermacht. Hoe simpel kan het leven toch zijn. Draghi is één van de zovele ‘machtige’ ziellozen die heeft gekozen voor een weggegooid leven. Deze man is een gevaarlijke clown voor het volk en toch een waardeloze verpakking voor z’n broodheren.