Best eenvoudig: doe geen mens kwaad en neem niet andermans spullen.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

5 REACTIES

  1. Termen genoeg, onze levens weg is geplaveid met goede voornemens, maar nog meer catastrophes laten we achter als sporen in het zand, snel weer opgaan in het geheel, wachtend op de nieuwe reiziger !

  2. Om het simpel te houden: Verziek niet, zoals door te nemen wat je niet toebehoort. En mocht dat dan toch gebeuren, genees dan door terug te nemen wat je toebehoort. Whatever it takes.

    Bezit en eigendom zijn termen voor losers. Je weet wel, van die figuren die anderen tot losers maken. Toebehoren dat door hun toedoen verloren raakt. En net als een dief of rover bieden ze het niet aan als ‘gevonden’, maar willen de hebberts zelf hebben, hebben, hebben, want ze vinden dat ze er zo van houden. Om te houden. Vervalste liefde, vals van aard. Dit soort hallucinante verschijnselen zijn er om je een soort achtbaan te bezorgen, maar een pretpark is het niet. Ook al wordt het als zodanig gepresenteerd.

  3. In een wereld ZONDER GELD is een ieder wel gesteld;
    En bent verzekert van aanmerkelijk, minder geweld!!!!

Comments are closed.