Er is weer heel wat gebeurd over de afgelopen maanden met betrekking tot de anti-globalistische revolutie die gaande is in het westen.

Forum voor Democratie

In Nederland is het Forum voor Democratie de grootste partij geworden tijdens de statenverkiezingen van maart en nu staat deze partij al op 28 zetels, 5 meer dan de VVD, de voormalige grootste partij. Het Forum kan nog veel meer zetels halen, want de VVD, D’66 en het CDA kunnen allemaal worden leeggeplunderd. Deze partijen hebben niets meer in de schappen en stellen eigenlijk niets meer voor en worden geleid door robots en meelopers zonder enige visie of inhoud. Mijn voorspelling is dat het Forum gemakkelijk 40-50 zetels kan halen en de volgende regeringspartij wordt

Brexit

De klassiek-liberale revolutie tegen het globalistisch imperialisme is in volle gang. De Brexit is een moeizaam proces, omdat er nog heel veel Eurofielen in het Britse parlement zetelen, wat de no-deal Brexit tot oktober a.s. uitstelt. Men is hier nergens over eens in het parlement en er is een ware veldslag tussen de politici onderling enerzijds en de walging van het Britse volk anderzijds. Vooral de methodiek die Theresa May gebruikte was een voorbeeld van totale incompetentie. Het was sowieso al een grote fout om haar premier te maken, omdat zij tegen een Brexit stemde. Deze vrouw traineert al zo’n twee jaar echte vooruitgang met betrekking tot de volledige uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de EU.

 

One Belt One Road

In Italië worden de zaken voortvarender aangepakt, want de Italiaanse regering heeft onlangs een overeenkomst afgesloten met China om lid te worden van de One Belt One Road (OBOR), oftewel de Nieuwe Zijderoute. De tijden van Marco Polo leven weer op. Het is voor het eerst dat een EU-lidstaat zelfstandig een apart vrijhandelsverbond heeft gesloten met een land buiten de EU. Dit geeft een duidelijk en helder signaal aan de Eurocraten in Brussel, alsmede de EU-dictators in Parijs en Berlijn, dat Italië niet meer wenst te onderhandelen met de Europese Unie. De ontmanteling van de EU is zodoende reeds in gang gezet. Weldra zullen andere landen zoals Hongarije en Polen dit voorbeeld volgen, omdat ze voortdurend worden geschoffeerd door de Euro-extremisten in Brussel, zoals Juncker, Verhofstadt en Timmermans.

De EU is economisch gezien een ramp, de economische groei is abominabel in de meeste lidstaten en het wordt geleid door een verzameling van corporatisten en neo-Marxisten, waarvan het verdienmodel nooit succesvol is geweest in de geschiedenis. Tot 2016 liet de EU zelfs als geheel de laagste groei zien.van heel de wereld, ofschoon het nu iets meer laat zien is dit voornamelijk te merken in de noordelijke lidstaten. De zuidelijke lidstaten zitten nog steeds in een spiraal van lage groei, hoge werkloosheid en een enorme staatsschuld.

 

Deep State in paniek

In de Verenigde Staten is het onderzoek van Robert Mueller nu afgerond en zoals wij al wisten werd er helemaal niets gevonden dat erop zou duiden dat het campagneteam van Trump met de Russen zouden hebben samengespannen, dat was een volledig verzinsel van Hillary Clinton en Barrack Obama, die opdracht hebben gegeven voor dit onderzoek om het verlies van de Democraten bij de vorige verkiezingen te verklaren.

De reden dat het onderzoek moest worden afgerond kwam omdat de huidige minister van justitie, Raymond Barr, Robert Mueller opdracht gaf om of te komen met echte feiten na meer dan twee jaar onderzoek, of de zaak af te ronden met een rapport. Mueller had geen enkele feiten of bewijs, dus werd gedwongen om dit onderzoek af te ronden. Dit tot grote weerzin van de Amerikaanse propagandamedia, zoals de Washington Post, de NY Times, MSNBC en CNN, die deze samenspanningsleugen de afgelopen jaren continu hadden gevoed. Het officiële rapport wordt over een paar weken gepubliceerd.

Nu dat deze ellende achter de rug is kan Trump eindelijk terugslaan en de Deep State functionarissen gaan vervolgen en veroordelen. Vooral het gebruik van de FISA decreten is iedereen in het verkeerde keelgat geschoten. FISA staat voor Foreign Intelligence Surveillance Act en heeft te maken met het monitoren en bespioneren van buitenlandse spionnen of agenten en niet voor een aankomende of zittende president op basis van valse informatie en verzonnen bewijzen, zoals het Steele dossier. Dat staat gelijk met hoogverraad en staatsondermijnende activiteiten, waarvan de hoge straffen het gevolg zijn.

Het laatste nieuws over deze ontwikkelingen van Trump vs. de Deep State is als volgt. De dagvaardigingen zijn geopend en verstuurd naar de Deep State functionarissen, die intussen allemaal zijn verschenen op de congressionele verhoren achter gesloten deuren. De reden waarom deze achter gesloten deuren gebeuren heeft te maken met de vele geheime informatie die moet worden gedeeld welke niet voor algemene publicatie geschikt is, vandaar dat er ook geen pers aanwezig is bij deze verhoren. De verhoren zijn reeds eind december 2018 begonnen van voormalige hooggeplaatste functionarissen van de Deep State.

De functionarissen die zijn verschenen zijn als volgt: James Comey (ex FBI Directeur.), James Clapper (ex-NSA Directeur), Bruce Ohr (ex Dept. of Justice ass. Attorney Gen.), Andrew McCabe (ex Deputy Dir. FBI), Lisa Page (ex FBI investigator), Peter Stzrok (ex FBI counter intelligence), John Brennan (ex CIA directeur), Loretta Lynch (ex Attorney General), Rod Rosenstein (ex Ass. Attorney General), Maxine Waters (Democraat senator), Adam Schiff (Democraat senator), Sally Yates (ex Dept. of Justics ass. Attorney General) en Nellie Ohr (Fusion GPS).

Uiteindelijk is het de bedoeling om zowel Hillary Clinton als Barrack Obama aan te klagen wegens de enorme corruptie en criminaliteit die zij hebben begaan toen zij aan de macht waren, alsmede de mislukte staatsgreep die zij planden tezamen met de hierboven genoemde personen nadat Trump democratisch was gekozen. Dat hele Ruslandverhaal was gewoon een afleiding van de eigen misdrijven die werden gepleegd.

Als deze verhoren afgelopen zijn dan volgen de speciale processen die worden behandeld door een speciaal miitair tribunaal. Hoogverraad en staatsondermijnende activiteiten vallen namelijk onder militair recht en niet onder strafrecht in de Verenigde Staten en zijn verwoord in de Grondwet.

De ontwikkelen zijn nog in volle gang.

Dit artikel werd eerder gepubliceerd in Het 5 minuten nieuws

10 REACTIES

 1. Mooi stuk Albert.
  Helaas heb ik weinig vertrouwen in FvD.
  Na hun recente overwinning namen ze in een aantal provincies hun gewonnen zetel niet in, wat ik gewoon kiezersbedrog noem.

  Daarnaast heeft de #NEXIT party haar anti EU opstelling stilletjes aangepast. In plaats van voor een NEXIT te zijn, zoals tot voor kort, wil men nu een referendum over een NEXIT. Uiteraard nadat dar referendum net formeel is afgeschaft. Men ruikt de Brusselse zeteltjes en riante vergoedingen al.

  Sorry hoor, Thierry, maar dat referendum hebben we in 2005 al gehad. En de uitslag was duidelijk. NEE! Dus wegwezen uit dat 4e rijk.

  Geen enkele politicus is betrouwbaar. Salvini zou niet instemmen met uitstel van artikel 50, en zo een harde Brexit forceren. Niet dus.

  Stemmen? Kijk na de verkiezingen eens wat je voor verschil hebt gemaakt. Nul. Politiek is een duur theater voor goedgelovigen. U moet wel betalen, maar verder uw mond houden. Behalve als je een anti-westerse agenda hebt, maar dan hoef je ook niet naar de stembus. Gewoon een beetje geweld plegen, zolang het maar in de staatsagenda (UN!) past.

  De Staat is het Kwaad. Niet legitimeren.

 2. “I believe that all government is evil, and that trying to improve it is largely a waste of time.”

  ~ H. L. Mencken

 3. Ik weet dat dit alles moeilijk te slikken is, omdat iedereen het liefst optimistisch is, maar accepteer het nu maar:

  Dit alles is een voorbode op grootschalige burgeroorlogen.

  De Westerse beschaving is aan de rand van de afgrond gebracht door haar vijanden, en die zijn niet van plan om zonder slag of stoot in die afgrond te glijden zonder die beschaving mee te nemen.

  Alle machtige instituties en sectoren in het Westen zijn bijna volledig in handen van de vijanden van de beschaving, overgenomen door cultuurmarxisten en door opportunisten die proberen zoveel mogelijk persoonlijke rijkdom en macht te persen uit een afbrokkelend systeem (‘Na mij de zondvloed’).

  Een horde diep gehersenspoelde burgers dient als ideologisch leger, en is niet langer vatbaar voor feiten, bewijs en rede.
  De geschiedenisles is in handen van hofhistorici die onwelgevallige historische feiten gretig door de Orwelliaanse versnipperaar halen, want geschiedenis is geschreven door “oude, witte mannen” en dus moet alles onder de liniaal van de Kritische Theorie rechtgetrokken worden.
  Ideologisch gedreven dreigementen en geweldpleging komen steeds vaker voor en worden ofwel met de mantel der liefde bedekt ofwel in het konijnenhol gestuurd.

  Voor elke 100 anti-Westerse terreurdaden waarvan je de achtergrond van de dader niet mag ‘generaliseren’ want “racisme”, is er een Westerse massamoordende mafketel waarvan de achtergrond gretig wordt gegeneraliseerd naar alles dat blank, mannelijk, Westers en rechts is. “Rechtse” geluiden in de media worden gecensureerd want zijn gevaarlijk en leiden tot mafketels als Anders Breivik e.d., terwijl de ideologie achter Al Qaida en ISIS nog steeds openlijk gespuid kan worden want “vrijheid van geloof”.

  Tot in de kleinste gaten van de samenleving wordt het discours overgenomen door sneeuwvlokjes die identiteitspolitiek bedrijven. En wat doen de stoere, fiere voorstanders van vrijheid van meningsuiting, en van het hebben van een dikke huid?

  Die klagen steen en been over SJWs in films als “Captain Marvel” en “Star Wars: The Last Jedi” terwijl ze tegelijkertijd doodleuk toch een kaartje kopen voor Marvel, en Action figures voor SW, want stel je voor dat je offers brengt voor je idealen en wereldbeeld.

  En zo belandt hun eerlijk verdiende dollar in de broekzakken van zij die dit geld vervolgens via donaties doorsluizen naar de politici en organisaties die rechtse monden willen snoeren d.m.v. censuur en deplatforming, en iedereen ter rechterzijde van Alexandria Ocasio-Cortez uitmaken voor seksistische varkens.
  “Hier, vijanden, hier heb je nog wat meer van mijn geld. Want ik houd ervan mijn vijanden te subsidiëren omdat ik nu eenmaal niet zonder mijn brood en spelen kan.”

  Of ik hoop heb om een ommekeer? Nee. Niet omdat het niet kan, maar omdat zij die de Westerse beschaving ten onder willen laten gaan, een grotere vastberadenheid, en opofferingsgezindheid hebben dan zij die dat niet willen.

  Maar hoe dan ook valt er niets te redden zonder een strijd, de omvang en ernst waarvan vrienden van het vrije Westen niet willen inzien.

  Nico [8] reageerde op deze reactie.

 4. Laatst was er een interessant artikel/interview met Baudet. Uiteraard in buitenlandse media want de NL hoernalisten liggen nog te schuimbekken na de verkiezingswinst van het FVD. Hier is de link: https://www.weltwoche.ch/ausgaben/2019-13/artikel/edito-thierry-baudet-die-weltwoche-ausgabe-13-2019.html

  Persoonlijk vind ik het geloof van Baudet in een (soort van) aristocratie die de rest de weg moet wijzen net zo ‘getikt’ als het geleuter van Timmerfrans over de EU.

  Hang Bejaarde [7] reageerde op deze reactie.
  Individualist [9] reageerde op deze reactie.
  Nico [10] reageerde op deze reactie.

 5. @Individualist [5]: De zonnige kant van het verhaal over destabilisatie is waarschijnlijk dat als die trend doorzet het geloof in de magie van groeperingen vervalt. Een individualist begrijpt dat daardoor ieders geloof in zichzelf als individu herleeft.

  Wel jammer, dat als leiders en leden van groeperingen zo af en toe hun best doen om de onsmakelijke bijwerkingen van groepsmechanismen te demonstreren, die trend maar moeilijk doorzet. Het is voor velen ook een ongemakkelijke spagaat; jezelf loyaal naar ‘de zaak’ opstellen en tegelijkertijd worstelen met de naakte feiten… Anders uitgedrukt is juist die loyaliteit een barrière. Stel je een systeemcrash voor en massale faillissementen. Dé kans om voor jezelf te beginnen, als freelancer zou je dan denken. Wat overigens niet per sé om betaald werk hoeft te gaan…

 6. @Hang Bejaarde [6]:

  Dat Baudet een stap vooruit is ten opzichte van de anderen, betekent niet dat hij een ideale schoonzoon is. Het zegt meer over die anderen.

  Natuurlijk is het – uiteindelijk – gewoon een van de vele bemoeials die op zijn eigen manier anderen de les wil lezen. Die denkt dat zijn eigen inzichten en ideeën superieur zijn aan die van anderen en dat dit hem rechtvaardigt ze aan anderen op te dringen.

  Daarom zeg ik altijd: aanbid geen personen of partijen. Kijk naar argumenten en denkbeelden.
  De enige reden dat Baudet positief en redelijk overkomt is omdat de rest gewoon knettergek en quasi-dictatoriaal is, zich verschuilend achter de fopspeen-democratie.

  Om Erdogan een beetje te parafraseren: “Baudet is een trein waarvan je afstapt als je je bestemming bereikt hebt.”

  Nico [10] reageerde op deze reactie.

 7. @Hang Bejaarde [6]: Dat artikel in Die Weltwoche is best interessant. Baudet wil kennelijk terug naar een vorm van feodalisme. Als ik het zo lees, dan ontstaat het beeld van iemand die denkbeelden voor zichzelf niet op een rijtje krijgt. Of daar in ieder geval niets van laat merken.

  Feodalisme draait om voorbeelden. De regelingen die erdoor worden ingesteld (zoals eigendom grond) zijn van secondair belang. Het gaat dus eigenlijk om denkbeelden. Maar welke?
  Een artikel over beroepen, roepingen en misdaden dat ik schreef gaat een stap terug. Naar datgene wat ook vóór het ontstaan van het feodalisme bestond. Ieder denkt te weten wat het oudste beroep is. Maar wie had gedacht dat de oudste beroepen ‘ijkmeester’ en ‘schoonmaker’ zijn? Als je je eigen ijkmeester wilt zijn, moet je weten waarnaar je jezelf moet richten. Zodat je je van bepaalde verschijnselen kunt verschonen.
  Dit klinkt simpel, maar ik ben nog niet één vorst of keizer tegengekomen die de denkbeelden die voor een ijkmeester noodzakelijk zijn kraakhelder kon neerzetten. Hoewel er in het vroegere China rijkelijk met beelden (praatplaatjes) werd gestrooid die in die richting wezen. Of in ieder geval zo uitgelegd kunnen worden, ook nu, achteraf.

  Veel van wat er tijdens feodalisme werd verkondigd, en ook later, moet je keren of binnenste buiten draaien voor het de moeite waard wordt.
  Gisteren keek ik toevallig naar de oorsprong van het gezegde “de teerling is geworpen”; Alea iacta est. Ook zo’n verhaal, dit geval van keizerlijke afkomst. De Rubicon (zeg maar op de helft van Italië, tussen noord en zuid) mocht men niet voorbij. De Rubicon als denkbeeldige muur. Illustratief, want als je je eigen ijkmeester bent, dan is die Rubicon juist de ‘rode lijn’ voor je levenslijn om te volgen. Wát er ook onderweg gebeurt.

  @Individualist [9]: Het zegt inderdaad meer over die anderen. Je parafrase van Erdogan duidt op een oude (zelf)bestuurlijke kwaal; anderen als gebruiksvoorwerp, instrument zien en gebruiken. Maar ja, laten we eerlijk zijn, het gaat om denkbeelden en de gevolgen ervan, niet om degene die ze verspreidt. Zoals het om de boodschap gaat, niet om de boodschapper.
  Gelukkig merkte ik dat je dit begrijpt: “Aanbid geen personen of partijen. Kijk naar argumenten en denkbeelden.” Dat lijkt me nu een waardevolle boodschap om te verspreiden 😉 Daar hébben anderen tenminste iets aan. Aan die boodschap wel te verstaan.

Comments are closed.