vrijdag, 17 mei 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

ambtenaar

Een voorbijganger passeert ’s avonds ruim een uur na sluitingstijd het gemeentehuis. Ineens ziet hij een zijdeur open gaan en een ambtenaar schichtig naar buiten sluipen. Zo, vraagt de voorbijganger verbaasd, heeft u overgewerkt?” Hoe komt u daarbij, antwoordt de ambtenaar, mag ik me ook eens een keer verslapen!

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Nico schreef op : 1

    Een plaatje van een laatbloeier? Of iemand die een schuilkelder uitkomt. Ik bedoel… in de holen en spelonken van overheidsgebouwen is het niet prettig toeven. Het is net als bij iedere kantoortuin een schijnwereld. Frisse lucht! Daar wordt je lekker wakker van. Er kan zomaar een hele nieuwe wereld voor je open gaan 😀

  2. Bertuz schreef op : 2

    Ook op een gemeentehuis tref je zowel in- als uitslapers.