4 REACTIES

 1. Onder zekere omstandigheden, zien sommige verborgen psychopaten, hun moment van beleving, mensen hatende zieke idioten, en dit kan, en er wordt gebruik van gemaakt, ook in vredes tijd, kijk naar waar ik woon Frankrijk, en het vindt straffeloos plaats, om dat het hoofd van de club zelf ook een psycho is, maar beangstigent is het wel, daarom sta ik ook achter deze Gele Vesten overal op de wereld, misschien ? helpt het,
  Groet fijne zondag !

  jhon [2] reageerde op deze reactie.

 2. @jhon [2]:

  Sinds geboorte gebrainwashed en gemanipuleerd door propaganda.. Het helpt ook zeker niet dat Politici de grootste leugenaars zijn.. zodra iemand langsloopt met een leuke smoel en goed verhaal en die zegt wat je denkt dan stem je erop.

 3. De uitspraak van Alice Smith: Dat komt ervan als je anderen nodig hebt om je plannen uit te voeren…

  Als je een orakel als een kennisbron ziet… dan behandel je die niet als een Oracle database waar je informatie uit trekt, die er op commando uit moet komen. Daarnaast zal een onvervuilde kennisbron tips geven over hoe je iets zelf doet, niet hoe je anderen voor een karretje spant. Of die anderen dat nu willen of niet. Ook geen tips over hoe je anderen als dansvloertje kunt gebruiken om eens lekker te walsen terwijl je zelf de schone schijn op probeert te houden.

Comments are closed.