01.

Er zijn mensen, die iets willen doen voor de planeet

02.

Er zijn mensen, die iets willen doen voor Europa

Thierry Baudet (2018)

03.

Er zijn mensen, die iets willen doen voor Nederland

04.

Er zijn mensen, die iets willen doen voor Amsterdam

05.

Er zijn mensen, die iets willen doen voor Amsterdam- Zuid

06.

Er zij mensen die iets willen doen voor de Apollobuurt

07.

Er zijn mensen, die iets willen doen voor het Bachplein

08.

Er zijn mensen, die iets willen doen voor Bachplein 1.

Ik begrijp uit de pers, dat Baudet iets wil doen voor Nederland.

Is dat omdat heel Nederland zijn stem aan hem moet geven?

Ook begrijp ik, dat Baudet de successie-rechten wil afschaffen.

Hopelijk wil hij ook:

-de IB, de VB en de BTW afschaffen

-rijke mensen ongeacht huidskleur onbeperkt binnenlaten

-de uitstroom van vermogende Nederlanders stoppen door hen niet meer uit te persen

-Nederlandse paspoorten onbeperkt verkopen tegen $ 250.000,00 per stuk

-mooie nummerplaten voor automobielen verkopen voor 1000 euro per stuk

– straatnamen verkopen voor 10.000 euro per stuk

Hugo van Reijen

8 REACTIES

 1. Zo, dat is ook lekker wakker worden met zo’n mega-foto van die flapdrol. Thierry wil heel graag de nieuwe opper-bemoeial worden in mijn leven en ik vind dat net zo’n slecht idee als dat Jezus Klaver of Robo Robbie dat zouden worden.

  Straatnamen verkopen voor 10.000 euro per stuk, dat vind ik nou een interessante suggestie. Heel wat beter dan dat gedram over ‘diversiteit’ in straatnamen nu en een plaatsnamencommissie die vooral bezig is met straatnamen. Als je diversiteit kan betalen, dan kun je het krijgen. Hoe snel zou er dan een “Adolf Hitler boulevard” zijn in Rotterdam?

  Hang Bejaarde [2] reageerde op deze reactie.
  IIS [5] reageerde op deze reactie.

 2. mooie nummerplaten voor automobielen verkopen voor 1000 euro per stuk…

  echt?…ik pak deze als voorbeeld er tussen uit, ik krijg het idee dat we op de bodem zijn…van de diepste trog hier op aarde. Ik ga me vandaag maar laten afzinken…ik weet het ook niet meer, het lijkt oneindig……leegte met leegte vullen en dat vol noemen.

 3. Creëer oppositie ! vervolgens trek je de stekker eruit ! je neemt een glas, doe een plas en alles is weer zoals het was *Stalin*

 4. @IIS [5]:

  ….nemende staat Israël z’n jankgangetje te laten gaan en bijna verplicht satanisch te aanbidden….

 5. Begin dan in de eerste plaats een goed migratiebeleid in te voeren, die bepaalde regels met betrekking tot inburgering te maken hebben, zodat we direct niet opgescheept zitten met mensen, die doordat ze niet goed begeleid zijn, terroristische gedachten erop nahouden?

 6. Begin dan in de eerste plaats een goed migratiebeleid in te voeren, die bepaalde regels met betrekking tot inburgering te maken hebben, zodat we direct niet opgescheept zitten met mensen, die doordat ze niet goed begeleid zijn, terroristische gedachten erop nahouden?@IIS [5]: Er zijn sites die echte aanhangers van Trump zijn, en beweren dat dit al geheel te doen is om aanvankelijk met de DEEP STATE samen te werken en daarna deze te ontmantelen? Sprookjes, who knows?

Comments are closed.