2 REACTIES

  1. Als ik het goed begrijp sluit een print shop de deuren. Even kijken naar de situatieschets… een print shop produceert papier en politie besluit een wedstrijdje te gaan doen wie het meest papier kan produceren. En dan is het nu ‘game over’. De spierballen hebben ‘gewonnen’.

    Als je het van de positieve (erkennende) kant bekijkt gaat er niets verloren. Papier en schrijfselen zijn immers signalen dat er sprake is van een ongezonde cultuur. Iemand (laten) schrijven werkt als een soort anticonceptiemiddel jegens al te gezonde verhoudingen. Dat geeft te denken.

    Hoewel… het best nuttig kan zijn om iemand na een goed gesprek een hand-out mee te geven. Maar daar is geen print shop voor nodig. Thuiswerk is daarvoor al genoeg, en genoeg is prima acceptabel. Behalve ‘natuurlijk’ als er gebrekkige toestanden geforceerd moeten worden door hardnekkige negatievelingen (ontkenners). Die willen dan kennelijk graag alien (vreemde) blijven. Moet kunnen, maar dan moet je andere niet willen doodgooien met papier. Zoals in de politiek en van overheidswege te doen gebruikelijk. Die houden wel van papieren wedstrijdjes, de papieren tijgers 😀 Tsja… dat fetisjisme hé…. heeft internationale naam en ‘faam’!

  2. Nergens ter wereld zie ik hogere parkeertarieven dan in Amsterdam en nergens zie ik een meer auto-vijandige houding:
    bij voorbeeld een parkeerplaats die wordt geslecht, teneinde een boom te kunnen planten.

Comments are closed.