Omdat China zich ten nadele van het westen niet aan patentrecht zou houden, boycotten we Huawei, dat technologisch veel geavanceerder is.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

7 REACTIES

 1. Huawei 5G is gebaseerd op de bitcoin technologie en is niet, of heel moeilijk te kraken. Zelfs de Chinese regering geeft dit toe.
  Amerika is dus boos op China omdat die met technieken op de proppen komen waar de NSA, CIA en meer van dit soort clubjes NIET in kunnen spioneren en/of beïnvloeden.
  Daarom, en alleen daarom, moet Huawei kapot.
  Er mogen enkel technieken op de markt komen die onder controle van Amerika gehouden kunnen orden. Vraag maar aan Merkel, of haar tel. nog steeds gehackt wordt.

  Bertuz [6] reageerde op deze reactie.

 2. Huawei is voor China wat Cisco is voor Amerika. Een (min of meer) marktleider op gebied van netwerktechnologie en tegelijkertijd leverancier van spionage apparatuur voor de maffiabende die het betreffende land regeert.

  Met zowel Cisco als Huawei weet je niet wat je precies in huis haalt. Huawei als beschermer van onze vrijheid (voor zover die bestaat) kan ik mij niets bij voorstellen.

 3. @Matt [2]: Je doelt op block chain? Over de toepassing voor 5G heb ik niets kunnen vinden. Block chain is niet meer dan het oude systeem van kerfstokken. Het is een transparant systeem waarin het zeer lastig is zo niet onmogelijk om eenzijdig veranderingen in aan te brengen. Hoe zich dat met 5G verhoudt, snap ik niet goed.

  Virtuoso [7] reageerde op deze reactie.

 4. Oplettende consumenten kopen geen Huawei crap.

  Ze verkopen je een telefoon en dat is het dan wel. Geen updates, niks. Huawei kan een hoop leren van One Plus. Goede kwaliteit, betaalbaar, en updates bij de vleet, zowel security als Android versies.

  @Bertuz [6]:
  Nee, ik ook niet. Blockchain technologie is een immutable ledger.

Comments are closed.