Vrijspreker: Een overheid gebruikt alleen in het uiterste geval geweld, dit om de belastingkippen niet van de leg te brengen. Hoe lossen ze afvalligheid op?

Opperdienaar: Natuurlijk zijn onderwijs, media en kunstenaars al vaak genoemd als secties van de samenleving die onder controle gebracht moeten worden. Nu zijn er natuurlijk altijd mensen die van het geplande pad afwijken. Die ga je aanvallen op verschillende fronten. Als ze adverteerders hebben, ga je met een groep actievoerders deze adverteerders angst aanjagen. Groepjes die zich hier goed voor laten inzetten zijn homo’s, transseksuelen, radical feministen en alle buitenbeentjes die je maar kunt bedenken. Sinds ze op het schoolplein gepest zijn, is het een klein kunstje om ze met elke boeman bang te maken voor de rest van hun leven.

Ze staan hun hele leven al net zo in de vecht mode als iemand die voor zijn eerste verjaardag al 20 vaccinaties gehad heeft. Adverteerders zullen met een stel actievoerders voor de deur bang zijn dat hun merknaam schade oploopt. Al Sharpton heeft er zijn bron van inkomsten van gemaakt. Het is duidelijk iemand die zich zorgen maakt over rassendiscriminatie en diversiviteit. Dit is de board van zijn afpersingsoperatie.

 

Vrijspreker: Als een aanval op adverteerders niet mogelijk is? Wat dan?

Opperdienaar: Je kunt direct iemand zijn werkgever lastig vallen, iemand helemaal isoleren door bijvoorbeeld familie en vrienden lastig te vallen of als ze zelf een mediabedrijf hebben, eventueel zelf adverteerder worden en dan eisen dat ze hun programma wijzigen. Zorg dat libertariërs helemaal naar het uiteinde der wereld verjaagd worden. Laatst luisterde ik naar de podcast ‘Legion of Skanks’ met o.a. David Smith. Ze waren een keer bij de live uitzending lastig gevallen door een bezoeker die iemand met een ‘proud boy’ petje in het publiek hadden zien zitten en ze gelijk maar tot racisten hadden gebombardeerd. De adverteerders die het nog durven te riskeren bij dit soort podcasts te adverteren, zijn bijvoorbeeld een producent van een middel om je ballen te wassen, zodat ze altijd fris ruiken.

Vrijspreker: Als ze op donaties draaien ipv op advertenties, wat dan?

Opperdienaar: Dan kun je nog altijd de commentaarsecties vervuilen. Je gooit het helemaal vol met racisme, anti-semitisme en dat soort dingen. Het is een opzetje: Eerst vervuil je de commentaarsectie en daarna val je de site aan als verwerpelijk en roept om overheidsingrijpen. Waarschijnlijk kiezen de serieuze lezers toch al het hazenpad als ze de commentaarsecties lezen. Saul D Alinski beschrijft in ‘rules for radicals’ de tactieken om zonder argumenten de overwinning te behalen.

Een goede aanval op de tegenstander is bijna altijd hem in een kwaad daglicht zetten en dan het slachten aan de woedende massa overlaten. Hier wat voorbeelden van deze tactieken (1,2,3) Het is een soort infectie. Je stuurt bijvoorbeeld een vent met een nazi vlag tussen de demonstratie van je tegenstanders, hiermee activeer je het immuunsysteem van de samenleving die dan het vuile werk opknapt. Of je zorgt dat David Duke (voormalig leider van de KKK) je tegenstander aanprijst. E#en beetje zoals ze vroeger bij het beleg van een stad een lijk, gestorven aan een besmettelijke ziekte, met een catapult de stad in schoten. Je stuurt iemand het campagneteam van je tegenstander in met zogenaamde Russische schandaalverhalen over jouw kandidaat en je hebt een verzekeringspolis om deze later te beschuldigen van samenzweren met de Russen.

Een goede politicus hoeft alleen maar een laser pointer op zijn tegenstander te zetten en als er maar genoeg agressieve oververhitte idioten in de samenleving zijn, wordt hij snel uitgeschakeld. De aanwezigheid van die idioten vereist behoorlijk wat aandacht, maar als je onderwijs, academia en media in handen hebt, is dat een gegeven. Je troepen zijn de witte bloedcellen en jij markeert alleen de vijand.

4 REACTIES

 1. Ik vraag me af: als nu het omgekeerde gebeurde. Als bijvoorbeeld in een linkse optocht voor zielige zeehondjes er iemand tussen gaat staan met een spandoek “Pol Pot is my hero”. Zou dat dan hetzelfde effect hebben?

  pcrs [2] reageerde op deze reactie.

 2. @pcrs [2]: zijn elk een kant van de zelfd munt der onvrijheid met als ..god.. geld. Er is 1 verschil de een verstopt de ander zoekt en neemt.. zoiets dus… ondertussen zie ik alweer andere dingen die mijn creativiteit iets economisch nutteloos laten doen…geeft geen gelik aan de rug of een dwang tot.

 3. Ondermijning kan gezien worden als wat bommetjes plaatsen en laten ontploffen, in de hoop een ander van koers te laten veranderen.

  Een olifant ergens in een (bestuurs)kamer: Wie een ander wil bespelen, creëert daardoor helemaal zelf een kwetsbaarheid om bespeeld te worden.
  Denk aan werkgevers die door werknemers bespeeld worden, investeerders die door een CEO bespeeld worden. Of software waarvan de architecten en programmeurs gebruikers in een harnas persen, waarna gebruikersfouten of hack pogingen volgen.
  Angstvalligheid en krampachtigheid is er dan om symptomen te bestrijden, de zaak dicht te timmeren. Maar de oorzaak was natuurlijk.. die drang om anderen onder controle te krijgen en daar te houden.

  Het is maar net wat iemand al dan niet met pogingen tot ondermijning wil doen. Dat kan soms best verrassend uitpakken.

Comments are closed.