We zitten in de aanloop naar de EU verkiezingen. Overal hoor ik de stelling dat elke stem telt. Is dit gesponsorde propaganda betaald van mijn belasting centen of telt inderdaad elke stem? Laten we kijken naar de recente geschiedenis. De Nederlandse bevolking heeft zich drie keer duidelijk uit mogen spreken in referenda. Werd er naar de burger geluisterd? Het referendum over de grondwet van Europa was duidelijk. Meer dan 60 procent opkomst, meer dan 60 procent tegen. Bron. ELKE STEM TELT! Niet dus, we zitten ondanks dat de bevolking duidelijk heeft gesproken vast aan de EU. Het lijkt wel of er sprake is van een Breznev Brussel doctrine die uitstijgt boven de democratie.

Daarop volgde het referendum over de associatie overeenkomst met de Oekraïne. De opkomst drempel werd gehaald, en ook hier was ongeveer 60 procent tegen. ELKE STEM TELT! Niet dus, we zitten ondanks dit signaal van de bevolking niet alleen vast aan de EU maar ook aan de associatie overeenkomst.

Daarna kwam het referendum over de sleepwet. Een wonder dat de armen van geest nog gingen stemmen. Na twee keer overduidelijk in de hoek gezet te zijn. Waren er toch de nodige armen van geest die geloofden in de democratie. Bij een opkomst van meer dan 50 procent wonnen de kritische geesten. ELKE STEM TELT! Niet dus, de sleepwet werd aangenomen.

Hierna volgen enkele overheidsfilmpjes die u moeten overtuigen dat elke stem telt en hoe mooi onze democratie werkt.

Je hebt feiten, fake news en overheidspropaganda. Door tot drie keer toe de stem van de NL bevolking te negeren in referenda hebben de bestaande politieke partijen enorme schade toegebracht aan het instituut democratie. De bestaande partijen, het zelfbenoemde geweten van Nederland, heeft voorgoed afscheid genomen van het democratische fundament van onze rechtsstaat.

Het is aan filmpjes als bovenstaande, gericht op een bevolking totaal verarmd van geest, met het geheugen van een goudvis, om de democratie te redden. De kritische burgers weten wel beter, de huidige democratie is dood, er is maar 1 keuze voor de kiezer met geheugen en zelfbewustzijn, NIET STEMMEN!

 

 

 

7 REACTIES

 1. Toevallig was ik gisteren bij een bekende op bezoek. Deze zette de TV aan. Daar was een ‘debat’ te zien. Als ik goed heb opgelet op de staats-tv want ik zag een blonde mevrouw die ik ken van stukjes in de Telegraaf en opmerkingen van Geenstijl-lezers die er graag ‘op fappen’. Ik vonde de blonde mevrouw best tegen vallen. Zowel qua uiterlijk als qua leiding van het debat.

  Dat debat bestond vooral uit EU-politici die hun monologen door elkaar heen stonden te schreeuwen. Een corrupte mevrouw van D66 kreeg de meeste aandacht of leek dat maar zo? Zij had ook haar antwoorden het beste ingestudeerd, ik vermoed omdat zij de vragen al van te voren gekregen heeft.

  Verder was het een trieste vertoning van een stel oplichters en opportunisten die zieltjes probeerden te winnen. De meneer van de SP vonden wij het meest authentiek en geloofwaardig. Overigens geen reden om op de SP te stemmen voor mij, of op enige anndere partij.

  Het meest opvalledne was Frans ‘Onderkin’ Timmermans die zijn vieze baardje had bijgeschoren en zijn volgevreten pens had weggemoffeld. Blijkbaar om wat beter voor de dag te komen als de nietsnnut van 30.000 euro belastingvrij per maand.

  Rutte vs. Baudet heb ik gemist. Toen was ik op weg naar huis waar ik de TV 10 jaar geleden de deur uit heb gedaan. Ik kan dat aanraden.

  Mijn stemadvies is: stem op jezelf en als je zonodig op een ander wilt stemmen, stem dan op die gek van Jezus Redt.

  Raimond V. [2] reageerde op deze reactie.
  IIS [5] reageerde op deze reactie.

 2. @Hang Bejaarde [1]:

  Inderdaad…de verwijdering van dat ” huisaltaar ” heeft een reinigende werking op de ziel , wie ooit eens de ontwikkeling van de media heeft bestudeerd , beseft : gemaakt voor….door !!!

  En wist je dat de JE- klank pas is ingevoerd in de 15/16 eeuw , het Hebreeuws kent de JE- ook niet , dus indien u het goed wenst uit te spreken ,…Yahshua of verbasterd Joshua .

  Sta je niet zo voor gek joh.

  Nico [7] reageerde op deze reactie.

 3. Ik heb al jaren niet meer gestemd, veel weerstand ondervonden, ze zeggen dat je dan ook niks mag zeggen omtrent politieke keuzes maar tegenovergestelde is waar, juist omdat stem ipv afgegeven behouden is, zeg dus des te meer inzake de lapzwansen oftewel lowlifes die onder mom van tgv volk handelen maar tgv eigen bankrekening handelen, dus fuck al die Mr and Mrs Smiths -die bewust indruk wekken dat ze dom zijn-, I am Neo 😎 or at least at his side 😁😏

 4. @Hang Bejaarde [1]:

  Kleine hoop rest: met meer gewin voor Timmermans is de kans groot dat de kransslagaders bij het heerschap dit keer finaal dicht gaan zitten. Niet dat ik hem dit toewens, want ik ben ik genadig beest, maar zou zo graag eens over een grafsteen plassen met een mondkapje op, beetje fetish afscheid lijkt me voor een psychopaat als Frans een waardig gebaar.

  Hang Bejaarde [6] reageerde op deze reactie.

 5. @IIS [5]: De bolle psychopaat heeft kennelijk sluw campagne gevoerd want hij wint iets volgens het ochtendnieuws. Nieuws dat overigens de opkomstpercentages verzwijgt dus die zullen wel niet best zijn geweest.

  Het lijkt er op dat Timmerfrans inderdaad kans maakt om de nieuwe führer van de EU te worden. Dat lijkt mij best een goede zaak want met deze gek, en zijn extreemlinkse deugpraatjes, wordt de EU nog meer een puinhoop. Ik denk niet dat ze er in Oost Europa blij mee zullen zijn.

 6. Gisteren zag ik deze titel, zalig zijn de armen van geest, en dacht over dat en over stemmen na. Voor dat soort dingen kun je maar beter even tijd nemen. Ik bedoel… hoor je stemmen, ben je een stem, laat je je eigen stem horen, of stuur je er stemmen op uit? Stemmen is niet altijd wat het lijkt. Net als een stempel. Voor de één is dat gewoon een ding, voor de ander een voorwerp met schier magische krachten. Fetisjisme.

  ‘Armen van geest’ veronderstelt dat er ook ‘rijken van geest’ zouden zijn. Maar als je innerlijke geest een soort voedingsbodem voor denkbeelden zou zijn, dan is die zoiets als een vruchtbare bodem die verarmd is door roofbouw of overbemesting. Daarnaast zijn er nog de ‘armen’ van de geest van een ander, die het uitvoerende werk doen. Het is maar één woord verschil (‘de’), maar ook een wereld van verschil.

  Gisteren moesten wij (man vrouw) hier best wel lachen om een schijnbaar geestige grap over de agent. Maar eigenlijk is het meer een geest-verarmende grap. Kijk zelf maar: De verteller heeft het eerst over een vrouw, daarna een vrouwtje. Verkleinwoord. Er wordt wat met beelden gespeeld om met je geest te sollen.
  – Misschien is er een omkering gedaan, en was de vrouw op de scooter schaars gekleed. Waarom zou ze anders ‘mooi’ zijn voor mannen? Hoeveel mannen denken aan een mooi gezicht, en verder inzoomend aan mooie ogen? Vermoedelijk niet veel.
  – Kennelijk moet een schrijnend feit verbloemd worden: De dochter, vrouw en misschien ook moeder van deze agent zouden de hoer uithangen? Maar hoe zit het dan met het hele regiment van dochters, vrouwen, moeders, zonen, mannen en vaders die zich alle, liefst met vereende krachten aan een algemeen geldend bestuurlijk systeem moeten prostitueren? Dan kun je wel op elkaar ouwehoeren, maar in feite wordt je dan ‘samen’ genaaid. Eerlijk is eerlijk. Daarnaast zijn bij zo’n conclusie gender rollen nog niet eens relevant.

  Bij een andere recente grap (Libje) kwam een agent op een paard voorbij. Een wat traditioneel beeld van ene ridder te paard. Maar… wat nu als je eigen geest in feite de ruiter is van de elementen die in jezelf zitten? Moet die ruiter dan aan de kant omdat een ander je (en je capaciteiten) zo graag wil berijden? Beïnvloeden kan ieder. Aangeboren capaciteit, al in actie toen je lichaam nog maar heel kort was. Letterlijk. Ook voor zo’n actie zijn gender rollen nog niet eens relevant. Dus…

  Het valt me op dat geestelijken en ‘spiritueel leiders’ soms best wel mooie praatjes ventileren, maar ondertussen feitelijk spiritueel lijders produceren. Tussen leiden en lijden zit maar één letter verschil, maar toch is het een wereld van verschil. Waardoor stemmen (willen) horen best wel een walgelijke bijsmaak kan krijgen. Net als stemmen in de hoop een stempel te kunnen drukken. Ik zou zeggen… stem voor jezelf, maar pleur er dan wel eerst aangepraatte en ingeprente waandenkbeelden uit. Die moet je niet koesteren, maar een kick-start geven richting totale sloop, zodat ze niet meer recyclebaar zijn.

  @Raimond V. [2]: De uitspraak van Yeshua lijkt me ingegeven door de wens dat anderen liefst altijd zeggen: Yes… hua. Ja-zeggers. Terwijl waar Europeanen ‘Jezus’ zeggen de originele Hebreeuwse naam ook bekend staaat als Jozua, bekend van uitspraken als (citaat)
  “Weest sterk en moedig, vreest niet en siddert niet voor hen…”
  Waarbij dan opgemerkt kan worden dat innerlijke kracht en niet in angst willen leven niet hoeft te betekenen dat anderen chronisch onderworpen moeten worden. Dat laatste is meer iets voor extremisten. Religie-neutraal hé, want christenen en moslims hebben zich daar allebei aan bezondigd tijdens spelletjes over wie er de baas is.

  Hoewel de islam kennelijk als militantere kloon van het christendom is geconstrueerd, blijven dat soort spelletjes een kwestie van de pikorde vaststellen. Het gaat er eigenlijk alleen maar om wie de grootste heeft of de grootste zou zijn. Ergens tussen een slap lulletje rozenwater en een keiharde ‘hardo’ (een heuse ‘stud’) zit een gezonde middenweg, alleen hebben religies die gereserveerd voor halfgoden (hybrides, zowel god als mens) zoals Jezus die het werk doen waar de goden en stervelingen te beroerd voor zijn. En kennelijk te beroerd voor willen blijven, omdat dat ‘zo hoort’. En dat hoort zo… vanwege in feite geestvervuiling en gedegenereerd denken en gedrag dat tot norm is gesteld. Zalig zijn de armen van geest. Ja ja… stelletje rukkers. Altijd maar duwen en trekken of ‘desnoods’ rukken aan anderen. Dat kan toch ook wel anders?

Comments are closed.