met dank aan Matt de kunstenaar

2 REACTIES

 1. Deze cartoon is leuk genoeg om even radiostilte te doorbreken. Even dan hé? Ken je het spelletje ‘wat past er niet in dit rijtje’? Er zijn veel levensvormen die in, op of boven de zee passen, maar een schip-met-bemanning past niet in dat rijtje.

  De zonnige kant van dat verhaal is dat die bemanning dan tóch vaste grond onder de voeten kan krijgen. Hoewel dan wel de heksentest verplicht doorstaan moet worden 😀

  Ik kan me niet voorstellen dat er een vis is die er bezwaar tegen heeft als er een twee-bener tussen hen door loopt. Zolang ze maar niet lastig worden. Wat overigens ook voor vier-voeters aan land geldt.

  Overlast wordt vooral door lopende twee-beners geproduceerd. Vooral als ze in groepen zijn, dan denken ze dat ze heel wat zijn.

 2. Wat past er niet in dit rijtje ? IJsberen – masturberen – Bruine
  beren. (Ik weet het, ik handel niet altijd volgens de codes
  van mijn afkomst).

Comments are closed.