Reacties
 1. an archy schreef op : 1

  1 vieze corrupte satanistenclub , met al wat daar bijhoort.

  maar let op, de order followers voeren uiteindelijk hun plannen uit…
  ken je verantwoordelijkheid. passiviteit is ook verzet.

  www.youtube.com

 2. Hang Bejaarde schreef op : 2

  Zie hier het zoveelste bewijs dat groenlinks helemaal acceptabel is geworden – in “Ons Soort Menschen” kringen – om de pvda te vervangen. Dat is dan het groenlinks van krakers, illlegale immigranten, boeren terroriseren, anderen terroriseren, communisten, antifa, Volkert van der Graaf, Wijnand Duyvendak en ander tuig.

  De video heb ik een minuutje volgehouden. Te weinig inhoud en waarom praten die groenlinks wijven allemaal zo bekakt?

 3. Nico de Geit schreef op : 3

  Deze GroenLinks mevrouw moet dus dingen gaan regelen, is (mede)kapitein op het schip. Ik heb daar heel weinig vertrouwen in. Mijn motto: red jezelf.

 4. Genoeg schreef op : 4

  laat zien hoe het werkt:
  legacy.gscdn.nl

 5. ergo schreef op : 5

  ,,,,,en ander tuig. Ja, zoals RaRa. Allang geinfiltreerd in de
  Politie Academie. (Vandaar politie iftars. Verduistering van
  tonnen euro”s o.l.v. de toenmalige CdK in NH.
  Een tweetal verhelderende interviews op Cafe Weltschmerts met
  Peter Siebolt. Klaver is slechts een spreekpop van een, naar
  mijn mening heel gevaarlijke figuur, Bram van Ojeck(of zoiets).

 6. IIS schreef op : 6

  Bij de volgende Nederlandse verkiezingsfraude zullen de vrijblijvende uitwisseling van fascistische idee├źn en softe judas gesprekken die op de Bilderberg Bernhard hoereloopshow zijn gevoerd omgezet worden in rasechte opperbefehlen. Ik verwed de oude palmbomen erop dat het Groenfascisme wonderbaarlijk zal worden verkozen boven alles bij de volgende verkiezingsfrauderonde. Bilderberg is geen onschuldig theekransje met allen maar incontinente zeikwijven zoals Rodeschilden, Kussinger of hooggetoupeerde Beatrice die wat aanmodderen en daar zweren met de hand op de bijbel dat de Groene poppetjes die gepositioneerd dienen te worden voor de corporatistische maffia niet uit hun poepkoker zijn gekropen.

  Bilderberg is niets anders dan een verzameling aardse braverikken die wat met de vochtige kruisjes tegen elkaar aanschurken en hitsig wrijven totdat de gekomen lichaamssappen vertellen dat de bijeenkomst afgelopen is. Voor de oudjes heeft men daar waarschijnlijk poederschieten als eindspel bedacht.

  IIS [7] reageerde op deze reactie.

 7. IIS schreef op : 7

  @IIS [6]:

  Je ziel verkopen lijkt zo chique, zo heerlijk erbij horen, carrieretjes maken en ongestraft mogen geldroven onder de vleugels van de groten der moordaardigen. Maar je ziel verkopen betekent ook werkelijk je ziel verkopen en dat voor een seconde in aardse tijd, maar oneindig in tijd daarna.

  IIS [8] reageerde op deze reactie.

 8. IIS schreef op : 8

  @IIS [7]:

  Even wat koelvloeistof erin gooien….

  The Cate Brothers
  Where can we go….

  youtu.be

 9. IA schreef op : 9

  Dat vind ik nu zo mooi hier… Ook schuimbekkende reactionairen krijgen de ruimte… Ze moeten het niet voor het zeggen krijgen want dan zijn de kampen waarin anderdenkenden worden gepropt weer snel opgetuigd…

 10. Doc schreef op : 10

  De robotten gaan het overnemen,sure eerst een overgangs fase van schuimbekkende bbc’s voor “jong” bloed daarna gaat de gehele kut meuk die niet bevalt ausgerotted worden….ook de useful idiots worden abgegaast,geen religie meer, is niet meer nodig, oprotten met die loosers want robotten hebben een god en dat is I AM MOTHER ookwel AIAM en dat was het gesprek in Montreux

  www.imdb.com wow wat een symboliek…..

  Nico [11] reageerde op deze reactie.

 11. Nico schreef op : 11

  @Doc [10]: Britten willen nieuw vlaggenschip met als droom prins Charles die uitvaart, man die claimt de echte prins Charles te zijn dood gevonden in Ierland. Lijkt qua verhaallijn wel wat op I Am Mother die opvolging probeert te organiseren en een overlever inzet voor haar plannen. Ondertussen… zie hier. Ergens rammelen dat soort verhalen. Maar ja. Rammelaars worden verondersteld aantrekkelijk te zijn. Ooit… woonden we ergens buiten Europa vlakbij een stadje waar bij de ring jongemannen met sleutelbossen stonden te rammelen. Verhuur van appartementen. Over symboolpolitiek gesproken.