vrijdag, 7 juni 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Overheid.

Als de overheid zich zou houden aan de regels die voor ons burgers gelden, was er geen overheid meer.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Bertuz schreef op : 1

    De regels zijn er voor de overheid. In bijvoorbeeld het strafrecht ziet de advocaat van de verdachte erop toe dat de overheid binnen de juridische lijntjes heeft gekleurd, kleurt en blijft kleuren. Heeft de overheid dat niet gedaan of doet de overheid dat niet werkt dat uit in het voordeel van de verdachte en helaas mogelijk ook in het nadeel voor het slachtoffer. Vreemd genoeg ziet men de advocaat vaak aan voor de kwade pier in zo’n geval, terwijl het de overheid is die gefaald heeft.