Ooit beschermde de politie mensen tegen diefstal. En moest een rechter je schuld bewijzen. Die tijden zijn intussen lang vervlogen. Gisteren is iemand van het Rotterdamse Noordereiland in het water gesprongen. Hij had 68 duizend euro op zak en was bang dat de politie dat wou afpakken. Dit is uiteindelijk ook gebeurd. Slechts als hij kan aantonen dat hij het geld op eerlijke manier heeft verkregen dan krijgt hij het terug. 

Dit is de omgekeerde wereld. Politie die samenspannend met justitie geld afneemt van burgers zonder dat justitie de schuld van de burger moet bewijzen. In Amerika is dit al langer aan de gang. Ik plaats enkele video’s die aantonen hoe erg het uit de hand kan lopen als je opsporingsdiensten en justitie carte blanche geeft:

en een langere video, met name vanaf 10:00 is een triest verhaal:

 

13 REACTIES

 1. Blijf het herhalen: er is geen complot, het is realiteit dat de machten en krachten in de top van de piramide het vee bijeendrijven en goerganiseerd afmaken. Daarom voel ik geen enkel respect voor de special forces, de dienaren van de macht. Van mij mogen ze allemaal creperen en sterven aan een ongeneeslijke ziekte.

  Het wordt alleen maar erger en de gecontroleerde overheid en politiek hebben uiteindelijk een inkoppertje, want het volk mort en klaagt wat en daar blijft het dan ook bij.

  Het echt zware werk moet nog komen, het zal druk worden onder de bruggen. Advies: loop niet te dicht bij hoge gebouwen.

  Eilandbewoner [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Eilandbewoner [2]:

  Begrijp goed dat vluchten kan niet meer, omdat het monetaire systeem wereldwijd zo is ingericht dat je overal aan banden wordt gelegd.

  Ben fysiek reeds vertrokken uit Nederland en heb mij gevestigd ter hoogte van de West Sahara, exacte locatie is bij mij bekend 😉 maar dromen dat ik vrij of verlost ben van welke macht dan ook is in de huidige Rothschild-Bilderberg wereld een illusie. De schatting is dat over twee jaar of eerder de boel gaat klappen en dat zal het moment zijn dat de overheden de finale klap (opdracht bovenaf) zullen toebrengen. Zit hier onder de zon de nekslag af te wachten. Meer is niet langer mogelijk. Nogmaals: rien ne va plus niets is meer van u (ons)!….

  IIS [5] reageerde op deze reactie.

 3. @IIS [4]:

  We leven in een doorgedraaide wereld vol met totale idioten, maar bijzonder, nooit zo idioot dat ze af en toe een paar kopstukken hoog in de piramide hun walhalla geven. Zou denken als je bijv. ongeneeslijk- of aandachtsziek bent en toch niets meer hebt te verliezen, breng een bezoek aan de eeuwigheid voor de grap en voor wereldwijde 15 minuten bekendheid eens een héééul hooggeplaatst drekstuk mee. Heet ook wel GZMS. Gerechtigheid Zonder Mogelijkheid tot Strafvervolging.

 4. Even kijken… wie in het ‘verkeerde bedje’ is geboren moet bewijzen naar het idee van anderen waardig te zijn. Uitsluiting met omgekeerde bewijslast. Gebruikt worden voor de doeleinden van anderen tot er gekwalificeerd is om ietsjes meer zelf richting te mogen kiezen.

  Maar… als iemand in angst leeft een overdosis banksaldo of cash kwijt te raken dan is omgekeerde bewijslast ineens een probleem? Op de een of andere manier rammelen dit soort redeneringen. Dat komt ervan, met meerdere maten meten. Gedonder.

  IIS [8] reageerde op deze reactie.

 5. @Nico [7]:

  De angst is gegenereerd door het feit dat jouw/het geld door vreemden onder valse voorwendselen wordt afgepakt. De angst is dat men het (overschot?) aan geld kwijt is en veel arbeid moet verrichten om eenzelfde hoeveelheid ooit weer te kunnen bezitten. Plat gezegd: de overheid (geldt ook voor de bank) moet met z’n poten van ke geld afblijven, net als je lijf en leven.

  Alexander en z’n knuffelfamilie hoeven niets te bewijzen en mogen de koffers gevuld met geld zo de grens van Zwitserland over brengen….Wattuh, ze krijgen nog een Politieescort erbij.

  Nico [9] reageerde op deze reactie.

 6. @Nico [9]:

  Ooit is het ergens begonnen, het zaadje “angst” is eeuwen oud en kon kiemen toen mensen zich begonnen te ontwikkelen. LOL… Zogenaamde ‘wilden’ hebben/hadden korte metten met dit fenomeen. Angst is een beschavingskrankheit, we zijn afgesneden, ontworteld van iedere vorm van natuurlijke en het zelfreinigende vermogen.

  IIS [11] reageerde op deze reactie.

 7. @IIS [10]:

  En met “wilden” zijn niet degenen bedoeld die met brandende autobanden het recht hanteren of vrouwen corrigeren met de vuist of mes of menen dat een (eeuwen oud??) schrijfsel kan vertellen dat anderen afgemaakt mogen/moeten worden.

  Wilden waren de mensen die in balans zijn met de omgeving en nog vrij waren van het indoctrinatie gif in het hoofd.

  Het huidige diep uitgewerkte psychologische (noem het links) manipulatie is het sturen van de massa richting totale slavernij. Het afmaken van dwarsliggers, de nog nadenkende, zichzelf bedruipende deel is daar een onderdeel van.

  Het NAP in dit geval zou eens flink terug moeten slagen. Zelfverdediging is een natuurlijke reactie, vandaar dat ik niet tegen dergelijk geweld ben.

  IIS [12] reageerde op deze reactie.

 8. @IIS [11]:

  Laat ik het zo stellen: als iets in de richting van hooggeplaatst, kanker krijgt, iets in de richting van rat op straat zijn gelijke treft en afgemaakt wordt iets in de vorm van wat feitelijk niet zou moeten zijn, ja echt, dan proost ik erop.

  IIS [13] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.