Reacties
 1. jhon schreef op : 1

  klokkenluiders freedom of speech ?
  www.leoverhoef.nl
  Ik ben Ad van Rooij en ben lijsttrekker van De Groenen in Sint-Oedenrode (Nederland).

  Europees erkend safety manager & Directeur Ecologisch Kennis Centrum B.V.

  sites.google.com

  Ik ben 61 jaar, getrouwd met Annelies en vader van 2 kinderen Jos en Lisette. Wij wonen in Zonhoven (België). Om politieke redenen heb ik vanaf 22 april 2010 moeten vluchten vanuit Nederland naar België en daar politiek asiel aangevraagd. Tijdens mijn verblijf in België vanaf 22 april 2010 tot op heden heb ik moeten constateren dat Nederland haar buurland België gebruikt als dekmantel voor het vergiftigen van de wereld (waaronder de Belgen zelf) met miljarden kilogrammen uiterst giftige kankerverwekkende stoffen als arseenzuur en chroomtrioxide en daarbij alle Europese richtlijnen, verordingen en verdragen overtreedt. Met het Benelux-verdrag zit België hier zodanig mee ingetrokken dat die samenwerking met Nederland, ook vanwege strijdigheid met het Europees-verdrag, onmiddellijk dient te worden verbroken. Mede om die reden is de roep naar een nieuwe politieke beweging in België groot en is een nieuwe politieke beweging “De Groenen” in België en “The European Greens” Europees ontstaan. Hoe ernstig het is met de vergiftiging van wereld (waaronder België) vanuit Nederland, en hoever daarbij wordt gegaan om dat uit het nieuws te houden, kunt u op deze site volgen:

  www.degroenen.eu

  Erkenning Belgie:

  docs.google.com

  Erkenning Nederland:

  docs.google.com

Reageer ook, maar check eerst de huisregels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reacties met meer dan vijf links worden gemodereerd voor ze worden weergegeven om SPAM tegen te gaan. Je kunt <a> <b> <i> tags gebruiken in je commentaar.
Ga naar Gravatar om je Avatar aan te passen.