13 REACTIES

 1. Het wordt gebracht vol vrolijkheid en plezier, het loopt vroeg of laat uit op een heel persoonlijk debacle, heb ze gekent oude viese homo’s en ook oude verslonste zielige lesbiënes, ze proberen kinderen te overtuigen van deze niet natuurlijke levenswijze, dat ze er zijn nou O.K. dan, maar niet meer dan dat, plus dat dit sexuele geknoei altijd om meer vraagt, deze zieke oversexste mensen, moeten medisch en psychologies worden geholpen, en bij overtreding pedo ! streng gestraft castratie is de juiste wijze !

 2. Deze mensen zijn aanhangers van de “dead cult” na mij de zondvloed en niets anders, doodlopende straatjes noemde men ze vroeger, sommigen hebben niet genoeg verstand om te weten, het weten op zich brengt ze in paniek, het wetten dat er natuur wetten zijn die je niet kunt en mag overtreden, zonder te weten hoe groot de consequenties wel kunnen zijn, gelukkig zijn er velen die met hun anders zijn prachtig om gaan, de samenleving verrijken met hun intelligente créativiteit, zachtmoedige naasten liefde, wil maar zeggen je kunt en mag nooit alles over één kam scheren, groet !

 3. Zouden als die trans-wezens die met hormoonkuren, medische ingrepen en andere trucs zijn omgebouw gelukkig zijn met het resultaat? Of is het bezit van de zaak het eind van het vermaak?

 4. Ter aanvulling +/- 30 ig jaar geleden kwam iemand zich aanbieden als bediende, klein en eigenlijk lelijk maar goed hij keek mij vragent aan, dus O.K. nu deze man bleek Homo te zijn maar verbasend respectvol en vreselijk aardig, dus hij is nog steeds bij ons, zijn vriend of man hoe je het noemen wil, prima, ja ze zijn anders maar dat mag, en ik heb alle respect voor ze, maar zij moeten niets hebben van die gore beesten boel onder de drugs, Nederland voert steeds meer de viese gore boventoon, alles kan als het maar geld op brengt !

 5. Een illustratie van de schadelijke uitwerking van beeldtaal over gender rollen. Het wordt te letterlijk genomen, want wat er zoal geventileerd wordt zou waar zijn.

  Ver terug in de tijd… fase school en krantenwijken… sprak ik iemand die een geslachtsveranderde operatie had ondergaan. Letterlijk. Ik vroeg me af… wat er verkeerd was gegaan dat diegene zichzelf onderweg was kwijt geraakt. Ook bij latere contacten met homo’s en lesbo’s. Letterlijk. Aangepraatte identiteitscrisis? Slechte ervaringen met het ‘andere geslacht’? De makkelijke weg zoeken van al dan niet Platonische same-sex of de verminkende weg van je lichaam laten opbouwen vanwege aangepraatte illusies?

  Dat soort dingen zal heftig ontkend worden, maar het geeft te denken. Wat ook te denken geeft is dat er bij Gay Parades en dergelijke zijn die heel erg hun best doen blij te lijken, waarmee ze aangeven dat ze dat niet zijn. Want anders zouden ze gewoon relaxed zijn.

  Dit los van overgangsrituelen waarbij geprobeerd wordt iemand bruikbaar te maken voor The Firm. Alsof alles om de maatschappij en geld draait. Komt nogal ziekelijk over. Maar ja… helemaal van God los hé? Daar komen waanideeën van.

  “De mens is een dom wezen. Hij aanbidt een onzichtbare God en vernielt de zichtbare natuur… zonder te beseffen dat deze natuur die hij vernielt, de onzichtbare God is die hij aanbidt.”
  — Hubert Reeves

  En dan liet Hubert Reeves de originele innerlijke natuur nog buiten beschouwing.

  Vandaag wat tijd besteed aan het op poten zetten van een aantal sociale experimenten. Om eens te kijken hoever gebrekkigheid, rottigheid en vuiligheid zijn gekomen en hoe er gereageerd gaat worden op tegengif. Zal leuk worden om sprankeling te zien ontstaan, of vonken te gaan zien spatten ? De experimenten hebben wat looptijd nodig, maar dat het interessant gaat worden staat al vooraf vast.

 6. In de context van wat sociale experimenten heb ik even wat met mezelf gespeeld, qua woordgebruik.

  “Com” is een mooi voorvoegsel, behalve als het om een politieke ideologie gaat. “Com” betekent namelijk samen. Als in communicatie, communicerende vaten, en commissie. Met com-missie als gezamenlijke missie.
  Voor een com-missie moet je geen con-ferentie organiseren, want ‘con’ staat voor zoveel als contra, afzetten tegen. De beruchte verdeel en heers politiek. Maar ook een con’ oftewel misbruik van vertrouwen.

  Waarmee gezegd is dat com-missie, zoals dat van nature hoort te zijn wanneer dat nodig is, een gekaapt woord is dat een eigen leven is gaan leiden. Zoals dat op allerlei fronten gaat in collectieve projecten bekend als ‘beschaving’.

 7. Nico in dit onderwerp is Comcommer meer op zijn plaat de verleden tijd kwmkwammer heeft het nooit gedaan, in het Frans is com enorm veel voorkomend of voortkomende, groet wacht op het spatten van vonken, het is hier weer heel heet !

  Nico [10] reageerde op deze reactie.

 8. @johannes [9]: Je bedoelt de komkommer als groenvoorziening voor com-kommer?

  Wel charmant dat de Franse taal veel met .com doet….

 9. @only you [11]: Ver-wennen is een afkorting voor aan het verkeerde wennen. Heeft overigens niets met leeftijd te maken. Aan neigingen om te verwennen tegemoet komen werkt verziekend uit. Misstanden van mythische proporties kunnen gekweekt worden. Ga als een Atlas anderen ondersteunen, als supermens de problemen van anderen oplossen en je kweekt uitgeholde, verziekte karakters. Een heuse kwekerij!

 10. Zo gek mogelijk doen, om zo normaal mogelijk te worden gevonden door de maatschappij die een medische afwijking al geaccepteerd heeft op een enkeling en nieuweling na. Logisch toch ?

Comments are closed.