John McAfee van de anti virus software en nog veel meer spreekt:

Lees zijn wiki pagina, of in ieder geval de legal issues pagina. Hang bejaarde, dank voor de suggestie.

10 REACTIES

 1. Brood en spelen, pleziertjes en politiek correctheid, plichtsgetrouw en afgeleerd op school zelf na te denken, volg de mainstream, denkt allen gelijke links, iedereen is lief en alles is liefde en zo gaat men maar verder als zombies en staan op de rand van de afgrond en doen nog steeds grote stappen voorwaarts richting iedereen gelijke lijk….Boycot dan de huidige troep. Maar nee, de zoete schaapjes grazen liever verder en de lammetjes dartelen wat onbezorgd in de wei, terwijl de slagers van de diepe staat verder de messen slijpen richting totale slaaf. Wie daarin niet mee wil sterft maar.

  Stukje bij beetje zal iedere slaaf systematisch worden ontleed, gefileerd en gekookt. Dat kan omdat het meest sterke instrument wat de mens in handen heeft, het boycotten, niet wordt benut.

  Hang Bejaarde [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Hang Bejaarde [2]: Om veiigheidsredenen zou ik eerder voorstellen misleidende waanideeën te boycotten. Of daar een boekje met ‘rules’ voor moet komen is zeer de vraag, want zoals bouwers van antivirus producten weten duikt er tekens een andere versie van een virus op. Zo ook met denkbeelden die als een virus kunnen rondgaan.

  Het gaat er dus om principes te kennen, processen te kunnen overzien en doorzien. Lukt dat, dan vallen allerlei virussen – en denkbeelden die als een virus rond kunnen gaan – vrij snel door de mand. Je hoeft er alleen maar even naar te kijken, hoewel soms wat langer om die rotzakken te zien voor wat ze zijn.

  Soms is daar een heuse autopsie (vanuit Grieks voor ‘met eigen ogen zien’) voor nodig. Het mes in denkbeelden zetten om ze te ontleden… Kan in de ziel van anderen kerven (priemende ogen kunnen prikken, steken), maar als denkbeelden kern-gezond zijn dan zullen ze zo’n test met gemak doorstaan…

 3. @Hang Bejaarde [2]:

  Beste, boycotten zie ik in de vorm van massaal stoppen (voor korte tijd, danwel langere tijd) met heel simpele activiteiten op vaste dagen van de week. Actie voeren door iets niet te doen. Het probleem is dat je mensen nog niet zover kunt krijgen om eensgezind actie te ondernemen, maar zou op dit moment, qua timing, het perfecte moment zijn, nu het nog zinvol is. Korte of langere acties uitvoeren die het financiële systeem op momenten ergens hard zal treffen en waarmee de bevolking kan laten zien en vooral voelen dat zij de macht heeft of terug zal halen. Het kunnen stiptheidsacties zijn of stakingen, het kan in de vorm van massaal geregeld een autoloze dag verkondigen of rekeningen een week lang laten liggen, het kan zijn in de vorm van weekenden massaal thuisblijven. Actie ondernemen door geen actie te ondernemen. Ik zal niet onmiddellijk oproepen tot actie in de vorm van een bankenrun of iets in die richting, maar men zal ook iets in die richting kunnen bedenken. Mijn creatieve-vermogen laat door persoonlijke beslommeringen op dit moment even te wensen over, maar er zullen na lang brainstormen met verschillende geesten heel zonnige/zinnige zaken bedacht kunnen worden.

  Het probleem blijft de eensgezindheid bij de massa. Zonder massa kan de stroom niet vloeien.

  Sven Hulleman over cash geld…. https://youtu.be/DqhY8VKwJcA

  https://youtu.be/nZaiTU0Q2lk

  IIS [5] reageerde op deze reactie.
  IIS [6] reageerde op deze reactie.
  Nico [7] reageerde op deze reactie.

 4. @IIS [4]:

  …zullen = zal

  Zelf zou ik heel graag iets willen organiseren in een richting die werkelijk hout snijdt, dit om te voorkomen dat het eindigt in een losse flodder. Liefst geweldloos. Maar als de tijd vordert en de start van de huidige kunstmatig veroorzaakte crisis dieper en dieper zal gaan, dan uiteindelijk kan of moet zelfs de burger helaas met gepast geweld z’n leven en bezittingen terug vorderen.

 5. @IIS [4]: ‘De massa’ is van alles aangeleerd en afgeleerd. Door ‘autoriteitsfiguren’, onder dreiging van straf. Het mechanisme van aangeleerde hulpeloosheid. Met aan de andere kant ‘aangeleerde machtigheid’ oftewel de gedachte dat het doodnormaal is dat anderen doen wat een door anderen gepositioneerde zegt, ongeacht uitwerking. Wie niet gehoorzaamt, volgzaam is, wordt kennelijk ‘slecht’ geacht en ‘moet’ zijn of haar plaats leren kennen via een corrigerende behandeling. Koste wat kost ‘desnoods’.

  Die manier van denken zit kennelijk nogal diep ingeworteld, aan beide kanten van het ‘power grid’, de ‘networks of power’ en ook in ‘nodes’ in dat ‘power grid’. Netjes ingezaaid, geïndoctrineerd. Ketters worden tegenwoordig anders genoemd, maar het principe is hetzelfde.

  Niet aan dat spel meedoen, desnoods koste wat kost is een eerste stap. Maar niet de oplossing, niet de Final Solution. Zolang anderen bllijven denken dat het de Final Solution is om voor de wil van hen te buigen… domineren in feite waanideeën in belevingswerelden. Ze worden erdoor beheerst, bezeten als het ware. En daar is dan een soort exorcisme voor nodig.

  De Romeins katholieke kerk verstaat onderwerping aan wetgeving als de uitdrijving van een boze geest. Maar wat je zegt ben je zelf… wat in dit geval impliceert dat een onreine, verwrongen geest onderwerping eist. Waardoor zodanige geestvernauwing optreedt dat iemand niet verder kan denken dan “jij moet je naar mij of ons richten en als dat écht niet lukt, dan richt ik of richten wij ons maar naar jou”. Dat er ook een andere manier van denken mogelijk is, zit kennelijk verstopt achter een roes of waas. Of zit ergens diep begraven. Zo bezien is het probleem dan de oplossing, maar wordt van de oplossing een probleem gemaakt. Gewoon zoals het hoort 😀

  IIS [8] reageerde op deze reactie.

 6. @Nico [7]:

  De massa en de goede cijfers, iedere dag weer examen doen en dat een heel leven lang. Slechte cijfers betekent “slechte, slechte massa”, goede cijfers betekent, “brave, brave massa”.

  Wordt al op school geleerd, slechte cijfers is waardeloos mens, goede cijfers is geslaagd mens. De mismaakte massa.

  IIS [9] reageerde op deze reactie.

 7. @IIS [9]: Ik voel met je mee. Mismaakte dieren, mismaakte mensen. “Kassa” wordt er kennelijk gedacht. Hoe meer (veroorzaakte) problemen, hoe harder en sneller ‘ie rinkelt.

Comments are closed.