Reacties
  1. Nico schreef op : 2

    @jhon [1]: Het lijkt mooi, ik ruik een stinklucht. Wat interesseert die blauwe mannetjes de nucleus-dood? Niets toch? Als ze maar kunnen (laten) gebruiken, want dat levert op. Een techno-dood verhaal, typisch voor technocraten.

    Zo bezien gaat de ‘groene revolutie’ misschien nog interessant worden… Energietransitie naar schone energie? Kom maar op, en laat maar eens zien of die energie feitelijk schoon is. Of misschien beter, opgeschoond want verschoond van allerlei onzinverhalen.

  2. toute va bien schreef op : 3

    Het is de enigste methode om voldoende energie te fabriceren, zegt men, of het echt zonder grote problemen voor de gezondheid is ? , waarom niet de natuurlijke energie meer te gebruiken, de elementen, de perpetum mobilé in al zijn vormen !

    jhon [4] reageerde op deze reactie.

Reageer ook, maar check eerst de huisregels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reacties met meer dan vijf links worden gemodereerd voor ze worden weergegeven om SPAM tegen te gaan. Je kunt <a> <b> <i> tags gebruiken in je commentaar.
Ga naar Gravatar om je Avatar aan te passen.