Reacties
 1. Nico schreef op : 1

  Waar kom je uit als je het spreekwoordelijke bandje van wereldoorlogen en andere geschiedschrijving terug spoelt naar het begin? Zie hier.

 2. jhon schreef op : 2

  Hitler, Mao, Stalin, Pol Pot, Nixon, Trump en Cs. hebben nimmer één
  Homo Sapiens gedood ! zielloze handlangers doden !

 3. Zoeffirelli schreef op : 3

  Klopt bijna. Alleen raad ik u aan om het boek van Andriessen te lezen -De Andere Waarheid-. Dan wordt duidelijk dat Frankrijk samen met Rusland en later ook Engeland onder een hoedje speelden en ze Duitsland (en Oostenrijk) uit hun tent hebben gelokt. Zij wilden de oorlog. Het was ook Rusland die als eerste mobiliseerde, hetgeen als een oorlogsdaad kan worden gezien. Het boek -Hidden History- van Gerry Docherty gaat daar nog dieper op in, op dat vuile spel van de geallieerden. www.amazon.co.uk geschiedenis-winkel.nl

 4. toute va bien schreef op : 5

  Ik ben waarschijnlijk nog een van de weinigen die als kind dat wel WWII heeft ondervonden, en toch vinden mijn verhalen weinig weerklank, mijn dochter steld ze nu teboek, en gaat zich over mijn bevindingen en avonturen buigen, en mee bezig houden, groet !

Reageer ook, maar check eerst de huisregels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reacties met meer dan vijf links worden gemodereerd voor ze worden weergegeven om SPAM tegen te gaan. Je kunt <a> <b> <i> tags gebruiken in je commentaar.
Ga naar Gravatar om je Avatar aan te passen.