6 REACTIES

  1. Waar kom je uit als je het spreekwoordelijke bandje van wereldoorlogen en andere geschiedschrijving terug spoelt naar het begin? Zie hier.

  2. Hitler, Mao, Stalin, Pol Pot, Nixon, Trump en Cs. hebben nimmer één
    Homo Sapiens gedood ! zielloze handlangers doden !

  3. Klopt bijna. Alleen raad ik u aan om het boek van Andriessen te lezen -De Andere Waarheid-. Dan wordt duidelijk dat Frankrijk samen met Rusland en later ook Engeland onder een hoedje speelden en ze Duitsland (en Oostenrijk) uit hun tent hebben gelokt. Zij wilden de oorlog. Het was ook Rusland die als eerste mobiliseerde, hetgeen als een oorlogsdaad kan worden gezien. Het boek -Hidden History- van Gerry Docherty gaat daar nog dieper op in, op dat vuile spel van de geallieerden. https://www.amazon.co.uk/Hidden-History-Secret-Origins-First/dp/1780576307 https://geschiedenis-winkel.nl/de-andere-waarheid.html

  4. Ik ben waarschijnlijk nog een van de weinigen die als kind dat wel WWII heeft ondervonden, en toch vinden mijn verhalen weinig weerklank, mijn dochter steld ze nu teboek, en gaat zich over mijn bevindingen en avonturen buigen, en mee bezig houden, groet !

Comments are closed.