Correctie op de video. Osama Bin Laden is sinds het verschijnen van deze video gepakt. Als de berichtgeving klopt.

7 REACTIES

 1. Tsja… oorlog wordt kennelijk meestal opgestart om onvruchtbaar te maken en bovenal gebruiksklaar en exploitabel. De olifant in de kamer is onderwerping aan geesteszieke wetgeving. Psychische oorlogshandelingen met hetzelfde doel als een gewone oorlog. En het mag wat kosten… aan beide kanten van de streep. Zolang de investeringen in het creëren van problemen maar renderen.

  Je zou kunnen zeggen dat het mes in het leven van anderen zetten normaliter bedoeld is om eens te kijken hoe daar opbrengsten uit gehaald kunnen worden. Het woord medisch zegt het al. Me-dish. ‘Me’ die op zoek is naar een ‘dish’ onder de valse vlag van… vul de puntjes maar in. Bepaald geen geneeskundige operatie.

  Ergens op de achtergrond speelt mogelijk een verkoopverhaal van geestelijken en vorsten, dat geen leven verloren zal gaan. Maar volledig gebruikt zal worden. Van buitenaf wel te verstaan. In religieuze termen heet dat ‘salvation’, om een volgende gebruiksronde mogelijk te maken.
  In dat soort sociaal modellen is het altijd de vraag welke en hoeveel restanten voor iemand zelf overgelaten worden, van het eigen leven, door gebruikers en uitvreters. Er wordt eigenlijk een race van gemaakt; wie kan het beste de levens van anderen gebruiken en uitvreten?

  Oorlog: Volgens de auteur van het artikel Verstervend wild auteur moet doodgeschoten wild lang rotten voordat het iets smakelijks wordt. Tsja… de jacht en de oorlog zijn kennelijk bezigheden voor rottige figuren. Want nogmaals, het is betreft meer medische dan geneeskundige operaties. Ruimen om eerst schoon te maken en vervolgens aan te sturen op kern-gezond is er traditioneel niet bij. En vooral niet in moderne tijden. Maar ja… gecreëerde gebrekkige en rottige situaties zijn helaas meestal lucratief. Dat kan duidelijk anders.

  Nico [5] reageerde op deze reactie.

 2. Hier iets over ‘The Rise of the Medical Police State’.

  Zo’n politiestaat moet ‘natuurlijk’ wel eerst gevestigd worden.

  Degelijk, gezond filosofisch fundament? Nee. Fundamenten gaan niet diep genoeg, raken de kern niet. Althans, niet de fundamenten die ik voorbij heb zien komen. Heipalen kunnen de kern niet raken…

 3. @Nico [1]: Vergelijk marine salvage met oorlog, vissen en het religieuze ‘salvation’:
  Eerst problemen (laten) veroorzaken, daarna anderen in je net vangen en vervolgens proberen te profiteren.

  Vergelijk dat met Syrië waar van allerlei kanten problemen werden veroorzaakt, waarna degenen die op de korrel werden genomen en waarbij ‘herplaatsing’ is gelukt fijn gebruikt kunnen worden. Aangerichte schade in levens niet relevant, als die leven maar gebruikt kunnen worden.

 4. Helaas het zit ingebakken in een groot deel van de mensheid, ik bedoel het oorlog voeren, soort vermaak in hun slome alledaagse leven, prachtige aangeklede vechters bazen, alle mooie vrouwen van anderen te kust en te keur, voor het grijpen, buit de Musea’s staan en hangen er vol mee, de wapenindustrie brengt veel geld, en mooie vernietegings machines, werken en op vacantie gaat vervelen, nee een leuk oorlogje af en toe, ook goed voor de literatuur en ja de film industrie, niet te vergeten de medaille makers, zij bekijken het nog steeds van af de Olympus, het is nog nooit veranders, om dat niet het goede regeerd maar het kwaad, met zijn vele aanhangers, leef je leven, en probeer de Olympus te bestijgen, of een heel klein stukje dan, groet !

Comments are closed.