6 REACTIES

 1. So be it, je kunt er niet voor weg lopen, als je op zee zit en je kan geen haven aanlopen voor de storm bij je is, maak je je klaar voor slecht weer, je bereid je zelf je schip en bemanning voor op die storm, je neemd een dubbele oorlam, en wacht het vol goede moed af, wetende dat je alles hebt gedaan om het schip door hoge zeeën, en storm wind te loodsen, wat er nu aankomt kan levens bedreigend zijn, met al die lieden in onze straten die ons haten, in chaos komt dit boven drijven, maar ik ben er klaar voor !

 2. @frits [2]: Ik denk niet dat het zo gemakkelijk is om iemand aan te roepen, laat staan Jezus, wie behouden wordt gaan we zien, dat het lang gaat duren is te voorzien, ik wens U sterkte en vrede als Predikant !

 3. Sommigen zijn dol op crisis, omdat dat mogelijkheden biedt om voor elkaar te krijgen wat normaliter niet mogelijk zou zijn. Of zijn ze daar alleen maar dol op wanneer die crisis ánderen treft en ze ervan kunnen profiteren?

 4. 13;50
  De ene groep van slaven die hij hier niet benoemd zijn ook under attack.
  Iedereen is under attack van iedereen. Democratie en Staatisme heet dat.
  Democratie/Staatisme – Slaven die andere slaven tot slaaf houden via het kiezen van een slavenmeester.

  Er is maar een groep niet under attack en dat zijn de gekozen slavenmeesters (attackers) zelf.

 5. Inhoudelijk; wel vreemd dat de ‘developing world’ anderen lesjes wil leren die ze zelf niet naleeft. Toen Romeins katholieke geestelijken op bezoek gingen bij keizer Ghengis Khan waren ze verbaasd over de zelf-discipline die ze onderweg zagen. In Europa nam men het immers niet zo nauw met de regels die men over anderen uitvaardigde. De geschiedenis herhaalt zich weer eens?

Comments are closed.